Malowany 126 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: To ty się za attention whore obraziles? To był zart, Ale widzę ze dużo osób ma tu problem z odbiorem tego jak ktoś inny o nich piszę. Myślisz, że obraziłem się za to? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 151 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Dumb napisał: porzuciłas ich przed oltarzem czy co? Tak się właśnie zastanawiam ile jeszcze czasu będą to wszystko rozkladac na czynniki pierwsze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 151 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Malowany napisał: Myślisz, że obraziłem się za to? Nie wiem, tak dales do zrozumienia w poprzednim poście. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kompres z zamrażarki tak 18 Napisano 7 godzin temu 4 minuty temu, Dumb napisał: porzuciłas ich przed oltarzem czy co? Tak wyjdź teraz za mnie dumbusia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kompres z zamrażarki tak 18 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: Tak się właśnie zastanawiam ile jeszcze czasu będą to wszystko rozkladac na czynniki pierwsze. Gdzieś tam wcześniej 2 minuty temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: Domysl się Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 151 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Kompres z zamrażarki tak napisał: Gdzieś tam wcześniej Nie pisalam tak wiec skończ. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kompres z zamrażarki tak 18 Napisano 7 godzin temu Jeśli chodzi o sex to myślałem że to zrobimy tylko nie od razu tak a nie że dałem dyplomacji kosza 2 minuty temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: Nie pisalam tak wiec skończ. 2 minuty temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: Już pomijając fakt ze jakbyś mial wszystkie klepki na miejscu to sam byś wiedział dlaczego tak się stało. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 126 Napisano 7 godzin temu 6 minut temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: Tak się właśnie zastanawiam ile jeszcze czasu będą to wszystko rozkladac na czynniki pierwsze. Wystarczy się przyznać. Prawda cię wyzwoli. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kompres z zamrażarki tak 18 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Malowany napisał: Wystarczy się przyznać. Prawda cię wyzwoli. O teraz robi się ciekawie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kompres z zamrażarki tak 18 Napisano 7 godzin temu No w sumie też daze do prawdy. 4 minuty temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: Zakochałam się w selfi malowany dlatego zszedłeś na dalszy plan. Bolało? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dumb 48 Napisano 7 godzin temu chyba nie bedzie tak łatwo jak z Iskra bo Elka to nie jest furiatka tylko cwaniara xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kompres z zamrażarki tak 18 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Dumb napisał: chyba nie bedzie tak łatwo jak z Iskra bo Elka to nie jest furiatka tylko cwaniara xd Kiedyś myślałem że jest godna zaufania a ona ostro kombinuje i nie zła jest ona tylko typ co wygadal oczywiście. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 151 Napisano 7 godzin temu 6 minut temu, Kompres z zamrażarki tak napisał: O teraz robi się ciekawie. Co ciekawie jak on o jednym cały czas pisze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dumb 48 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Kompres z zamrażarki tak napisał: nie zła jest ona tylko typ co wygadal oczywiście. no ale co tam ktos chce osiagnac takim lazeniem za kims to nie wiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 126 Napisano 7 godzin temu (edytowany) 5 minut temu, Dumb napisał: chyba nie bedzie tak łatwo jak z Iskra bo Elka to nie jest furiatka tylko cwaniara xd Tak. Warszawska cwaniara, bezrobotna która ma kasę. Pewnie ciągnie social do maksimum Edytowano 7 godzin temu przez Malowany Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 151 Napisano 7 godzin temu 6 minut temu, Dumb napisał: chyba nie bedzie tak łatwo jak z Iskra bo Elka to nie jest furiatka tylko cwaniara xd Nie wiem czy cwaniara, jedynie staram się nie działać impulsywnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 151 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, Malowany napisał: Tak. Warszawska cwaniary, bezrobotna która ma kasę. Pewnie ciągnie social do maksimum Wiesz wydaje mi się ze dumbo z tą cwaniara nie miała na myśli kasy akurat tylko zupełnie coś innego. Dlaczego mnie obrażasz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kompres z zamrażarki tak 18 Napisano 7 godzin temu 4 minuty temu, Malowany napisał: bezrobotna Zarejestrowana jest? To jeszcze gina ciągnie za frajer??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 151 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Kompres z zamrażarki tak napisał: Zarejestrowana jest? To jeszcze gina ciągnie za frajer??? Dlaczego pytasz sie jego czy jestem zarejestrowana? Hahaha co za downy tu siedzą ja piêrdole. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kompres z zamrażarki tak 18 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: Dlaczego pytasz sie jego czy jestem zarejestrowana? Hahaha co za downy tu siedzą ja piêrdole. Bo twoje publiczne wypowiedzi są warte 0. A z nim może gadalas o wszystkim to wie. Zresztą on to napisał to pytam o pewności. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kompres z zamrażarki tak 18 Napisano 6 godzin temu To akurat zabawne jak można system doic mając pochwe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
papamobil 666 19 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Kompres z zamrażarki tak napisał: To akurat zabawne jak można system doic mając pochwe jesteś deebilem jednak. to nie system jest dojony tylko chłopy co na niego pracują. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 89 Napisano 6 godzin temu Bosz, te mentalne małe siurki jak przrżywają wirtualne pitu pitu. Strach pomyśleć jakimi zaborczymi toksykami muszą być w realu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 151 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Kompres z zamrażarki tak napisał: Bo twoje publiczne wypowiedzi są warte 0. A z nim może gadalas o wszystkim to wie. Zresztą on to napisał to pytam o pewności. Tylko ze ja z nim gadałam chwile a nie jak tobie sie wydaje ze cały czas. Proponuje w takim.razie zmień płeć i dój system. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kompres z zamrażarki tak 18 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, papamobil 666 napisał: jesteś deebilem jednak. to nie system jest dojony tylko chłopy co na niego pracują. Tym bardziej to smieszne póki oczywiście sam nie tyram wtedy każdy nowy podatek dochodowy może denerwować Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
papamobil 666 19 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Śliwka w Polonezie napisał: Bosz, te mentalne małe siurki jak przrżywają wirtualne pitu pitu. Strach pomyśleć jakimi zaborczymi toksykami muszą być w realu. kobiety należy trzymać w kojcu, karmić kiszonką i bić metalowym prętem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 151 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, papamobil 666 napisał: kobiety należy trzymać w kojcu, karmić kiszonką i bić metalowym prętem Zjednoczyleś myślenie z synem bożym? Gratuluje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kompres z zamrażarki tak 18 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: Tylko ze ja z nim gadałam chwile a nie jak tobie sie wydaje ze cały czas. Proponuje w takim.razie zmień płeć i dój system. Czemu jesteś przewrazliwiona na te teksty przecież korzystasz To tak jakbym się oburzal że żyje z reszty oszczędności Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 89 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, papamobil 666 napisał: kobiety należy trzymać w kojcu, karmić kiszonką i bić metalowym prętem No tylko tych dwóch tutaj to w kojcu może trzymać co najwyżej jamniczka. Jeden nawet twarzy bał sie pokazac a robi sceny zazdrości jak zdradzony pod dyskoteką mąż Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 126 Napisano 6 godzin temu 12 minut temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: Wiesz wydaje mi się ze dumbo z tą cwaniara nie miała na myśli kasy akurat tylko zupełnie coś innego. Dlaczego mnie obrażasz? Gdzie? Kreujesz się w urzędach na samotną matkę z dwójką dzieci, żeby ciągnąć jak największy social? A jak sytuacja wygląda naprawdę? Więc jesteś cwaniarą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach