Kompres z zamrażarki tak 18 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: Zjednoczyleś myślenie z synem bożym? Gratuluje. Ja bym wolał żeby samotne matkk nic nie dostawaly i musiały se typa znaleźć Podobno już ich 2mln a w wieku użyteczności pochwy to dużo Dostajom te wszystkie pomoce i nie chcą typa przez to Z drugiej strony jak ma kasa iść na niepotrzebne mi drogi to lepiej dla bombelki niczemu winny nie byłem u ssmotnej matki że nie chciała ojcu obladzac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 151 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, Kompres z zamrażarki tak napisał: Czemu jesteś przewrazliwiona na te teksty przecież korzystasz To tak jakbym się oburzal że żyje z reszty oszczędności Z czego korzystam? Jestem przewrażliwiona jak ktoś pisze na mój temat kłamstwa tylko. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lubię banany 47 Napisano 6 godzin temu 22 minuty temu, Kompres z zamrażarki tak napisał: Kiedyś myślałem że jest godna zaufania a ona ostro kombinuje i nie zła jest ona tylko typ co wygadal oczywiście. Sukces że w ogóle z tobą gada. Nie ma żadnego racjonalnego powodu by to robić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
papamobil 666 19 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Kompres z zamrażarki tak napisał: Ja bym wolał żeby samotne matkk nic nie dostawaly i musiały se typa znaleźć Podobno już ich 2mln a w wieku użyteczności pochwy to dużo Dostajom te wszystkie pomoce i nie chcą typa przez to Z drugiej strony jak ma kasa iść na niepotrzebne mi drogi to lepiej dla bombelki niczemu winny nie byłem u ssmotnej matki że nie chciała ojcu obladzac trzeba niewolnictwo przywrócić jak madga nie daje sobie rady z utrzymaniem bombelka to trafia on do ośrodka państwowego w którym jest szkolony na tania siłę roboczą. madga zreszta tez do szycia worku, a kryminalistó co teraz szyją worki w sztumach powiesić wszystkich. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kompres z zamrażarki tak 18 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: Z czego korzystam? Jestem przewrażliwiona jak ktoś pisze na mój temat kłamstwa tylko. 800+ 1000+ wyprawki szkolne 300+ dodatek energii były mieszkanie komunalne to jakieś 3000+ bo nie musisz komornego płacić co tam jeszcze? XD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 151 Napisano 6 godzin temu 3 minuty temu, Malowany napisał: Gdzie? Kreujesz się w urzędach na samotną matkę z dwójką dzieci, żeby ciągnąć jak największy social? A jak sytuacja wygląda naprawdę? Więc jesteś cwaniarą Długo nad tym myślałes? W żadnym urzędzie nigdy nie powiedziałem ze jestem samotną matką, Każdy do okola mnie wie ze jestem w zwiazku. Kasę mam akurat zupełnie z czegoś innego. Nie będę się tłumaczyć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kompres z zamrażarki tak 18 Napisano 6 godzin temu 3 minuty temu, Lubię banany napisał: Sukces że w ogóle z tobą gada. Nie ma żadnego racjonalnego powodu by to robić. To obustronnie też nie mam po tych wszystkich wyzwiska i 5lat do kosza przyjaźni z mojej strony Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kompres z zamrażarki tak 18 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: Długo nad tym myślałes? W żadnym urzędzie nigdy nie powiedziałem ze jestem samotną matką, Każdy do okola mnie wie ze jestem w zwiazku. Kasę mam akurat zupełnie z czegoś innego. Nie będę się tłumaczyć. Wiesz żyje za ponad 2000 ale nie wypieram że ciotka mi daje w żywności 80+ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 151 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Kompres z zamrażarki tak napisał: 800+ 1000+ wyprawki szkolne 300+ dodatek energii były mieszkanie komunalne to jakieś 3000+ bo nie musisz komornego płacić co tam jeszcze? XD Co ty piėrdolisz, z tego wszystkiego tylko 800+ dostaje bo nie można tego odmówić. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
papamobil 666 19 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: nie można tego odmówić. co za bzdura Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 89 Napisano 6 godzin temu (edytowany) Żenujące jak dwóch płaczków tupie nóżkami z powodu priva na kafeterii. Chyba wchodzimy na najwyższe pietro kafe psychiatryka. Elcia olej ich. Potupią, pogrożą zaciśnietymi piąstkami i tyle mogą. Tylko się ośmieszają i nie ma ich co karnić. Edytowano 6 godzin temu przez Śliwka w Polonezie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kompres z zamrażarki tak 18 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: Co ty piėrdolisz, z tego wszystkiego tylko 800+ dostaje bo nie można tego odmówić. No nie płacisz wynajmu mieszkania, to jak 3000+ w wawie, fakt że do ręki nie trafia ale nie masz -3000 mc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 151 Napisano 6 godzin temu (edytowany) Wiec kùrwa jaki socjal jak 800+ dostaje każdy kto ma dziecko. Ja wiem ze dúpa boli bo jak byłeś mały tego nie było i twoja matka nie dostawała ale moja tez nie dostawała ani żadna inna więc swoje frustrację rozladuj najlepiej idąc do pracy fizycznej. ;D Edytowano 6 godzin temu przez E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lubię banany 47 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Kompres z zamrażarki tak napisał: To obustronnie też nie mam po tych wszystkich wyzwiska i 5lat do kosza przyjaźni z mojej strony Tylko kasa misiu, kasa. Plus żeby nadmiernie nie płaszczyć się przed babami tak jak teraz to robisz. Oczywiście nie każdą się przyzna że o kasę chodzi i nie oczekujmy tego, po prostu wiedzmy swoje. Teyle że podejrzewam że gdybyś był kasiasty to już by cię ehkem przyjaźń z Elką nie interesowała i celowałbys gdzie indziej. Błędne koło. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
papamobil 666 19 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: Wiec kùrwa jaki socjal jak 800+ dostaje każdy kto ma dziecko. Ja wiem ze dúpa boli bo jak byłeś mały tego nie było i twoja matka nie dostawała ale moja tez nie dostawała ani żadna inna więc swoje frustrację rozladuj najlepiej idąc do pracy fizycznej. ;D o kvrwa jaka hucpa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kompres z zamrażarki tak 18 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Śliwka w Polonezie napisał: Żenujące jak dwóch płaczków tupie nużkami z powodu priva na kafeterii. Chyba wchodzimy na najwyższe pietro kafe psychiatryka. Elcia olej ich. Potupią, pogrożą zaciśnietymi piąstkami i tyle mogą. Tylko się ośmieszają i nie ma ich co karnić. Po co manipulacji? Też mam pytanie czym zawinilem, w klekaj i ssij nie uwierzę zresztą to było trochę już po zgrzytach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 151 Napisano 6 godzin temu 3 minuty temu, papamobil 666 napisał: co za bzdura No ja kiedyś nie poszłam składać wniosku o 500+ do urzędu to zaraz do mnie dzwonili dzień po terminie składania ze mam przyjść i straszyli sądami i kuratorami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kompres z zamrażarki tak 18 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: Wiec kùrwa jaki socjal jak 800+ dostaje każdy kto ma dziecko. Ja wiem ze dúpa boli bo jak byłeś mały tego nie było i twoja matka nie dostawała ale moja tez nie dostawała ani żadna inna więc swoje frustrację rozladuj najlepiej idąc do pracy fizycznej. ;D Ciekawa logika a jaka jest żebyś possala, ja żadnego bólu dopy nie mam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
papamobil 666 19 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: No ja kiedyś nie poszłam składać wniosku o 500+ do urzędu to zaraz do mnie dzwonili dzień po terminie składania ze mam przyjść i straszyli sądami i kuratorami. przeczytaj siebie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 151 Napisano 6 godzin temu 4 minuty temu, Kompres z zamrażarki tak napisał: No nie płacisz wynajmu mieszkania, to jak 3000+ w wawie, fakt że do ręki nie trafia ale nie masz -3000 mc Odkleilo cie bo place wcale nie malo, a ty piszesz jakbym mieszkała za darmo, co za zjêb Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kompres z zamrażarki tak 18 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: No ja kiedyś nie poszłam składać wniosku o 500+ do urzędu to zaraz do mnie dzwonili dzień po terminie składania ze mam przyjść i straszyli sądami i kuratorami. Dokładnie tak to wygląda. Ja miałem dlatego problem z systemem myśleli że to to i tamto się należy ja nie chciałem gadać bo miałem oszczędności i wszystko poszło aż do psow prokuratura sąd, Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
papamobil 666 19 Napisano 6 godzin temu srelcei strszyli sadami bo rzucali w nią pieniędzmi jak w divke a ona nie chciałą brać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kompres z zamrażarki tak 18 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: Odkleilo cie bo place wcale nie malo, a ty piszesz jakbym mieszkała za darmo, co za zjêb Płacisz sam czynsz jakbyś miała własność? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kompres z zamrażarki tak 18 Napisano 6 godzin temu Wiesz że wynajmujax od kogoś też się płaci media i czynsz + komorne 3000 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
papamobil 666 19 Napisano 6 godzin temu Z URZEDU DO NIEJ DZWONILI ZE BEDZIE MIALA KURATORA JAK NIE WEZMIE OD NICH PIENIEDZY XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 151 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, papamobil 666 napisał: przeczytaj siebie No i? Może to brzmi dziwnie ale tak było. Tu chodzi o to ze jak nie przychodzisz po to co ci się należy na dziecko to istnieje obawa ze jest cos nie tak i masz wywalone na własne dziecko więc wtedy zaczynają się problemy bo oni zaczynają drążyć dlaczego tak jest. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
papamobil 666 19 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: ale tak było Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 89 Napisano 6 godzin temu 4 minuty temu, Kompres z zamrażarki tak napisał: Po co manipulacji? Też mam pytanie czym zawinilem, w klekaj i ssij nie uwierzę zresztą to było trochę już po zgrzytach. Myśl czym zawiniłeś, może za rok coś zaczniesz jarzyć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kompres z zamrażarki tak 18 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: zjêb Po co te epitaty? Czy ja ci pisze co za szon koorwa pasztet nvm co tam jeszcze nie lubicie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 151 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, papamobil 666 napisał: Z URZEDU DO NIEJ DZWONILI ZE BEDZIE MIALA KURATORA JAK NIE WEZMIE OD NICH PIENIEDZY XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Nie musisz wierzyć, mam to w dúpie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach