Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Kompres z zamrażarki tak

Libed ja puste pudełka to wyrzucam

Polecane posty

1 minutę temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał:

Zjednoczyleś myślenie z synem bożym? Gratuluje.

Ja bym wolał żeby samotne matkk nic nie dostawaly i musiały se typa znaleźć 

Podobno już ich 2mln a w wieku użyteczności pochwy to dużo 

Dostajom te wszystkie pomoce i nie chcą typa przez to 

Z drugiej strony jak ma kasa iść na niepotrzebne mi drogi to lepiej dla bombelki niczemu winny nie byłem u ssmotnej matki że nie chciała ojcu obladzac 

2 minuty temu, Kompres z zamrażarki tak napisał:

Czemu jesteś przewrazliwiona na te teksty przecież korzystasz 

To tak jakbym się oburzal że żyje z reszty oszczędności 

Z czego korzystam? Jestem przewrażliwiona jak ktoś pisze na mój temat kłamstwa tylko.

22 minuty temu, Kompres z zamrażarki tak napisał:

Kiedyś myślałem że jest godna zaufania a ona ostro kombinuje i nie zła jest ona tylko typ co wygadal oczywiście. 

Sukces że w ogóle  z tobą  gada. Nie ma żadnego racjonalnego powodu by to robić. 

1 minutę temu, Kompres z zamrażarki tak napisał:

Ja bym wolał żeby samotne matkk nic nie dostawaly i musiały se typa znaleźć 

Podobno już ich 2mln a w wieku użyteczności pochwy to dużo 

Dostajom te wszystkie pomoce i nie chcą typa przez to 

Z drugiej strony jak ma kasa iść na niepotrzebne mi drogi to lepiej dla bombelki niczemu winny nie byłem u ssmotnej matki że nie chciała ojcu obladzac 

trzeba niewolnictwo przywrócić jak madga nie daje sobie rady z utrzymaniem bombelka to trafia on do ośrodka państwowego w którym jest szkolony na tania siłę roboczą. madga zreszta tez do szycia worku, a kryminalistó co teraz szyją worki w sztumach powiesić wszystkich. 

Z czego korzystam? Jestem przewrażliwiona jak ktoś pisze na mój temat kłamstwa tylko.

800+ 1000+ wyprawki szkolne 300+ dodatek energii były mieszkanie komunalne to jakieś 3000+ bo nie musisz komornego płacić co tam jeszcze? XD 

3 minuty temu, Malowany napisał:

Gdzie? Kreujesz się w urzędach na samotną matkę z dwójką dzieci, żeby ciągnąć jak największy social? A jak sytuacja wygląda naprawdę? Więc jesteś cwaniarą

Długo nad tym myślałes?

W żadnym urzędzie nigdy nie powiedziałem ze jestem samotną matką, Każdy do okola mnie wie ze jestem w zwiazku. Kasę mam akurat zupełnie z czegoś innego. Nie będę się tłumaczyć.

3 minuty temu, Lubię banany napisał:

Sukces że w ogóle  z tobą  gada. Nie ma żadnego racjonalnego powodu by to robić. 

To obustronnie też nie mam po tych wszystkich wyzwiska i 5lat do kosza przyjaźni z mojej strony 

Długo nad tym myślałes?

W żadnym urzędzie nigdy nie powiedziałem ze jestem samotną matką, Każdy do okola mnie wie ze jestem w zwiazku. Kasę mam akurat zupełnie z czegoś innego. Nie będę się tłumaczyć.

Wiesz żyje za ponad 2000 ale nie wypieram że ciotka mi daje w żywności 80+

1 minutę temu, Kompres z zamrażarki tak napisał:

800+ 1000+ wyprawki szkolne 300+ dodatek energii były mieszkanie komunalne to jakieś 3000+ bo nie musisz komornego płacić co tam jeszcze? XD 

Co ty piėrdolisz, z tego wszystkiego tylko 800+ dostaje bo nie można tego odmówić.

• Haha 1

nie można tego odmówić.

co za bzdura 

Żenujące jak dwóch płaczków tupie nóżkami z powodu priva na kafeterii. Chyba wchodzimy na najwyższe pietro kafe psychiatryka. Elcia olej ich. Potupią, pogrożą zaciśnietymi piąstkami i tyle mogą. Tylko się ośmieszają i nie ma ich co karnić.

Edytowano przez Śliwka w Polonezie

Co ty piėrdolisz, z tego wszystkiego tylko 800+ dostaje bo nie można tego odmówić.

No nie płacisz wynajmu mieszkania, to jak 3000+ w wawie, fakt że do ręki nie trafia ale nie masz -3000 mc

Wiec kùrwa jaki socjal jak 800+ dostaje każdy kto ma dziecko. 

Ja wiem ze dúpa boli bo jak byłeś mały tego nie było i twoja matka nie dostawała ale moja tez nie dostawała ani żadna inna więc swoje frustrację rozladuj najlepiej idąc do pracy fizycznej. ;D

Edytowano przez E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa

Przed chwilą, Kompres z zamrażarki tak napisał:

To obustronnie też nie mam po tych wszystkich wyzwiska i 5lat do kosza przyjaźni z mojej strony 

Tylko kasa misiu, kasa. Plus żeby nadmiernie  nie płaszczyć  się  przed babami tak jak teraz to robisz.

Oczywiście nie każdą się  przyzna że o kasę chodzi i nie oczekujmy tego, po prostu  wiedzmy swoje.

Teyle że podejrzewam że gdybyś  był kasiasty to już by cię ehkem przyjaźń z Elką nie interesowała i celowałbys  gdzie  indziej.  Błędne koło. 

Przed chwilą, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał:

Ja wiem ze dúpa boli bo jak byłeś mały tego nie było i twoja matka nie dostawała ale moja tez nie dostawała ani żadna inna więc swoje frustrację rozladuj najlepiej idąc do pracy fizycznej. ;D

o kvrwa jaka hucpa

1 minutę temu, Śliwka w Polonezie napisał:

Żenujące jak dwóch płaczków tupie nużkami z powodu priva na kafeterii. Chyba wchodzimy na najwyższe pietro kafe psychiatryka. Elcia olej ich. Potupią, pogrożą zaciśnietymi piąstkami i tyle mogą. Tylko się ośmieszają i nie ma ich co karnić.

Po co manipulacji? 

Też mam pytanie czym zawinilem, w klekaj i ssij nie uwierzę zresztą to było trochę już po zgrzytach.

2 minuty temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał:

Ciekawa logika a jaka jest żebyś possala, ja żadnego bólu dopy nie mam. 

No ja kiedyś nie poszłam składać wniosku o 500+ do urzędu to zaraz do mnie dzwonili dzień po terminie składania ze mam przyjść i straszyli sądami i kuratorami.

przeczytaj siebie 

No ja kiedyś nie poszłam składać wniosku o 500+ do urzędu to zaraz do mnie dzwonili dzień po terminie składania ze mam przyjść i straszyli sądami i kuratorami.

Dokładnie tak to wygląda. Ja miałem dlatego problem z systemem myśleli że to to i tamto się należy ja nie chciałem gadać bo miałem oszczędności i wszystko poszło aż do psow prokuratura sąd, 

Przed chwilą, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał:

Odkleilo cie bo place wcale nie malo, a ty piszesz jakbym mieszkała za darmo, co za zjêb

Płacisz sam czynsz jakbyś miała własność? 

Z URZEDU DO NIEJ DZWONILI ZE BEDZIE MIALA KURATORA JAK NIE WEZMIE OD NICH PIENIEDZY XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

1 minutę temu, papamobil 666 napisał:

przeczytaj siebie 

No i? Może to brzmi dziwnie ale tak było. Tu chodzi o to ze jak nie przychodzisz po to co ci się należy na dziecko to istnieje obawa ze jest cos nie tak i masz wywalone na własne dziecko więc wtedy zaczynają się problemy bo oni zaczynają drążyć dlaczego tak jest.

4 minuty temu, Kompres z zamrażarki tak napisał:

Po co manipulacji? 

Też mam pytanie czym zawinilem, w klekaj i ssij nie uwierzę zresztą to było trochę już po zgrzytach.

Myśl czym zawiniłeś, może za rok coś zaczniesz jarzyć.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się