Kompres z zamrażarki tak 18 Napisano 10 godzin temu Ale ciężko jest włożyć do szafy coś cennego bez segregacja i zabezpieczenia przed fajkaki Tak mam tylko w salonie Dlatego nie pokaze bo by szukali aukcji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mtjkp 3 Napisano 10 godzin temu Klaudiusz i daddy srun znowu zaspamowali forum Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kompres z zamrażarki tak 18 Napisano 10 godzin temu To co mogłem pokazac to pokazalem żeby udowodnić że nie mam urojen Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Libed 20 Napisano 10 godzin temu 1 minutę temu, Kompres z zamrażarki tak napisał: To co mogłem pokazac to pokazalem żeby udowodnić że nie mam urojen masz urojenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kompres z zamrażarki tak 18 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, Libed napisał: masz urojenia Tam sa rzeczy sporo warte np 30letnie gry w folię Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kompres z zamrażarki tak 18 Napisano 10 godzin temu 1 minutę temu, Libed napisał: masz urojenia Na tysiąc już poszlo średnia za przedmiot 200 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 151 Napisano 10 godzin temu (edytowany) 5 minut temu, Kompres z zamrażarki tak napisał: Ale ciężko jest włożyć do szafy coś cennego bez segregacja i zabezpieczenia przed fajkaki Tak mam tylko w salonie Dlatego nie pokaze bo by szukali aukcji Kto by szukal aukcji? Edytowano 10 godzin temu przez E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kompres z zamrażarki tak 18 Napisano 10 godzin temu 2 minuty temu, Libed napisał: masz urojenia Masz ból dopy po prostu bo i tyle Fajnie gdyby wszystko dało się 1 dnia za 99k ale to potrwa i koszty życia pewnie wyjdę na zero za przetrwanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kompres z zamrażarki tak 18 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: Kto by szukal aukcji? A pierwszy munek drugi liberd trzeci przemek może czwarty krasnal Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kompres z zamrażarki tak 18 Napisano 10 godzin temu 2 minuty temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: Kto by szukal aukcji? Jak krasnal nawet anastazje znalazl na nowym ogłoszenie co nawet sam nie miałem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kompres z zamrażarki tak 18 Napisano 10 godzin temu 4 minuty temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: Kto by szukal aukcji? A Libed jak się odpalil że schizofrenii że jestem jakiś tomek Pewnie mnie pomylil ze swoim klientem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 151 Napisano 10 godzin temu 3 minuty temu, Kompres z zamrażarki tak napisał: A pierwszy munek drugi liberd trzeci przemek może czwarty krasnal Aha, żeś jest gruba ryba jak tak. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 151 Napisano 10 godzin temu 2 minuty temu, Kompres z zamrażarki tak napisał: Jak krasnal nawet anastazje znalazl na nowym ogłoszenie co nawet sam nie miałem Wystarczy ze wpisał wiek i miasto, duzo tam takich ofert nie ma. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
papamobil 666 19 Napisano 10 godzin temu 4 minuty temu, Kompres z zamrażarki tak napisał: Jak krasnal nawet anastazje znalazl na nowym ogłoszenie co nawet sam nie miałem przecież to wystarczy kliknąć w napis gliwice Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kompres z zamrażarki tak 18 Napisano 10 godzin temu 1 minutę temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: Wystarczy ze wpisał wiek i miasto, duzo tam takich ofert nie ma. No to tutaj bylo by podobnie wpisal by przedmiot miasto i dużo takich ofert nie ma akurat może by trafił Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kompres z zamrażarki tak 18 Napisano 10 godzin temu 2 minuty temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: Wystarczy ze wpisał wiek i miasto, duzo tam takich ofert nie ma. Mam dość wyszukane rzeczy dlatego mogę drogo brac brak konkurencji czasem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kompres z zamrażarki tak 18 Napisano 10 godzin temu Wszystko co napisze pokaze na forum dyskusyjne to już jest spalone nie mogę wystawić przynajmniej w najbliższym czasie dlatego wole se nie sřac do gniazda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
papamobil 666 19 Napisano 10 godzin temu ale się paranoia załączyła klasyczny objaw schizofrenii Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kompres z zamrażarki tak 18 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, papamobil 666 napisał: ale się paranoia załączyła klasyczny objaw schizofrenii Chorzy psychicznie ludzie tutaj jedna to wręcz pisała że jak by mnie poznała w hipermarket to by zaczela się drzec Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 151 Napisano 10 godzin temu (edytowany) 11 minut temu, Kompres z zamrażarki tak napisał: No to tutaj bylo by podobnie wpisal by przedmiot miasto i dużo takich ofert nie ma akurat może by trafił W całych gliwicach jest łącznie 60 ogłoszeń wiec długo szukać nie trzeba. Edytowano 10 godzin temu przez E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kompres z zamrażarki tak 18 Napisano 10 godzin temu A ha bym weźcie ode mnie tom wariatke Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 151 Napisano 10 godzin temu 1 minutę temu, Kompres z zamrażarki tak napisał: Chorzy psychicznie ludzie tutaj jedna to wręcz pisała że jak by mnie poznała w hipermarket to by zaczela się drzec Ciekawe po czym miałaby cie poznać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kompres z zamrażarki tak 18 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: W całych gliwicach ma łącznie 60 ogłoszeń wiec długo szukać nie trzeba. A aukcji konkretnej gry może być dwie w tym jedna z moim stylem pisania opisu czy tła pokoju po prostu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 151 Napisano 10 godzin temu 5 minut temu, Kompres z zamrażarki tak napisał: Wszystko co napisze pokaze na forum dyskusyjne to już jest spalone nie mogę wystawić przynajmniej w najbliższym czasie dlatego wole se nie sřac do gniazda Przeceniasz ludzi tu, nie wspominajac o paranojach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 89 Napisano 10 godzin temu 3 minuty temu, Kompres z zamrażarki tak napisał: A aukcji konkretnej gry może być dwie w tym jedna z moim stylem pisania opisu czy tła pokoju po prostu Jak ty swoim stylem piszesz na allegro to jakis cud że w ogóle ktos kupuje od ciebie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kompres z zamrażarki tak 18 Napisano 10 godzin temu 2 minuty temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: Przeceniasz ludzi tu, nie wspominajac o paranojach. Btw dzisiaj jak mi dodalas epitetow to miałem neurologiczny napad jaskry i wyszedłem tak z domu i golab mnie oko prawie wybil bo ledwo widziałem Ja się nie mogę denerwować no i jeszcze mam migrene cały dzień także dzięki 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kompres z zamrażarki tak 18 Napisano 10 godzin temu 1 minutę temu, Śliwka w Polonezie napisał: Jak ty swoim stylem piszesz na allegro to jakis cud że w ogóle ktos kupuje od ciebie. Liczy się przedmiot jak jest dobry to kupisz Ja ostatnio kupiłem od nieletniego chojek mnie chciał oszukać jakiś młody munek skończyło się na tym że mi wysłał przedmiot bez kabli ale i tak mi nie potrzeba było to mu się upieklo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 89 Napisano 10 godzin temu 2 minuty temu, Kompres z zamrażarki tak napisał: Btw dzisiaj jak mi dodalas epitetow to miałem neurologiczny napad jaskry i wyszedłem tak z domu i golab mnie oko prawie wybil bo ledwo widziałem Ja się nie mogę denerwować no i jeszcze mam migrene cały dzień także dzięki Ty naprawdę lecz się. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 477 Napisano 10 godzin temu 3 minuty temu, Kompres z zamrażarki tak napisał: Btw dzisiaj jak mi dodalas epitetow to miałem neurologiczny napad jaskry i wyszedłem tak z domu i golab mnie oko prawie wybil bo ledwo widziałem Ja się nie mogę denerwować no i jeszcze mam migrene cały dzień także dzięki gołąb cie zaatakował? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kompres z zamrażarki tak 18 Napisano 10 godzin temu Jak on konto otworzył to pojęcia nie mam coś mi pisał że jest w szkole teraz że już wyskal dobra wyślę jak wrócę już miałem straszyc psami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach