Agent Benek 62 Napisano 15 godzin temu że was baba oskubie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mtjkp 4 Napisano 15 godzin temu Skądże bralbym dzisiaj ślub gdybym miał z kim Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lubię banany 47 Napisano 15 godzin temu Nikt się niczego nie boi, źle zinterpretowałeś fakty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
papamobil 666 19 Napisano 15 godzin temu ostrożność w życiu to nie strach. poza tym nie wyobrażam sobie znosić mieszkanie z drugą osobą tylko po to aby sprzątała i dawał mi dvpy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca łabędzica 298 Napisano 15 godzin temu Od jakiej kwoty zaczyna się skubanie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dumb 49 Napisano 15 godzin temu Nie wiem czy miłość romantyczna nie kieruje się innymi zasadami niż korporacja instytucja małżeństwa uhm Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Agent Benek 62 Napisano 15 godzin temu 4 minuty temu, papamobil 666 napisał: ostrożność w życiu to nie strach. poza tym nie wyobrażam sobie znosić mieszkanie z drugą osobą tylko po to aby sprzątała i dawał mi dvpy. też byś sprzątał i dawał dópy 4 minuty temu, Caryca łabędzica napisał: Od jakiej kwoty zaczyna się skubanie? od niesprawiedliwej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1666 Napisano 15 godzin temu A z czego ich skubać? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lubię banany 47 Napisano 15 godzin temu 1 minutę temu, Żaba Monìka napisał: A z czego ich skubać? Z długich poroży Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1666 Napisano 15 godzin temu 2 minuty temu, Lubię banany napisał: Z długich poroży Do hipermarket i z powrotem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lubię banany 47 Napisano 15 godzin temu (edytowany) Już pisałem dlaczego kiedyś faceci brali śluby. Powod jest haj to często bywa prosty i oczywisty. Dzisiaj to już tak nie działa i nie ma co dorabiać teorii. Motywacja każdego zdrowego faceta jest prosta, można się na to oburzać lecz to nic nie da. Oczywiście można to komunikować w sposób dość prosty i bezpośredni jak lezak ale też nie o to chodzi. A efekty są mizerne. Cel prosty ale trzeba działać bardziej wyrafinowanie.. Edytowano 15 godzin temu przez Lubię banany Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 188 Napisano 15 godzin temu 13 minut temu, Żaba Monìka napisał: A z czego ich skubać? Pewnie z pierza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mtjkp 4 Napisano 15 godzin temu A ja tęsknię za Klaudiusz ;( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 151 Napisano 15 godzin temu Dokladnie, boje się ze mnie chlop oskubie ze wszystkiego co mam i pójdzie w długą. (tak jakby intercyza nie istniała) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Niе otwieraj oczu 31 Napisano 15 godzin temu Jak czegoś nie chcesz , to jeszcze nie znaczy że się tego boisz proste. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Agent Benek 62 Napisano 15 godzin temu w tamtym temacie sie bali nie chce to Zaba Monika Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Agent Benek 62 Napisano 14 godzin temu 19 minut temu, Lubię banany napisał: Już pisałem dlaczego kiedyś faceci brali śluby. Powod jest haj to często bywa prosty i oczywisty. Dzisiaj to już tak nie działa i nie ma co dorabiać teorii. Motywacja każdego zdrowego faceta jest prosta, można się na to oburzać lecz to nic nie da. Oczywiście można to komunikować w sposób dość prosty i bezpośredni jak lezak ale też nie o to chodzi. A efekty są mizerne. Cel prosty ale trzeba działać bardziej wyrafinowanie.. nieprawda brali je z co najmniej 5 powodów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
papamobil 666 19 Napisano 14 godzin temu 4 minuty temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: tak jakby intercyza nie istniała argument intercyzy już obalałem, ale lewactwo skasowało temat. żadna baba nie weźmie z chłopem który chociaż coś jęknie o intercyzie ślubu z prostej przyczyny - stawia to ją w niekorzystnej sytuacji (chyba że więcej zarabia, ale żadna baba nie wexmei slubu z chłopem który mniej zarabia). aby się wytłumaczyć użyje argumentu o braku zaufania i pójdzie do następnego orbitera w kolejce. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 151 Napisano 14 godzin temu 2 minuty temu, papamobil 666 napisał: argument intercyzy już obalałem, ale lewactwo skasowało temat. żadna baba nie weźmie z chłopem który chociaż coś jęknie o intercyzie ślubu z prostej przyczyny - stawia to ją w niekorzystnej sytuacji (chyba że więcej zarabia, ale żadna baba nie wexmei slubu z chłopem który mniej zarabia). aby się wytłumaczyć użyje argumentu o braku zaufania i pójdzie do następnego orbitera w kolejce. No nie wiem, ja to sama bym chciała intercyze jeżeli w ogóle bym się kiedyś zdecydowała na ślub. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
papamobil 666 19 Napisano 14 godzin temu Przed chwilą, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: ja to sama bym chciała intercyze jeżeli w ogóle bym się kiedyś zdecydowała na ślub czyli jednak będzie ślub z lerzaczkiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 600 Napisano 14 godzin temu 1 minutę temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: No nie wiem, ja to sama bym chciała intercyze jeżeli w ogóle bym się kiedyś zdecydowała na ślub. no to po co Ci ten ślub? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 151 Napisano 14 godzin temu 1 minutę temu, papamobil 666 napisał: czyli jednak będzie ślub z lerzaczkiem Hahaha tak, nie mam co robić tylko brać 3 duze dziecko na wychowanie, Aż taka empatyczna nie jestem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 151 Napisano 14 godzin temu 2 minuty temu, WychodzeNaChwile napisał: no to po co Ci ten ślub? Nie rozumiem? No na pewno nie dla korzyści majątkowych. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
papamobil 666 19 Napisano 14 godzin temu Przed chwilą, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: Hahaha tak, nie mam co robić tylko brać 3 duze dziecko na wychowanie, Aż taka empatyczna nie jestem. no to po cholere ci intercyza czy innego nieudacznika masz upatrzonego po prostu bez peiniedzy jak lerzak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 600 Napisano 14 godzin temu 48 minut temu, Agent Benek napisał: że was baba oskubie po co Ci ślub? Ja rozumiem czemu wierzący się pobierają - bo tak im nakazuje religia a po co ślub niewierzącym? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
papamobil 666 19 Napisano 14 godzin temu Przed chwilą, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: No na pewno nie dla korzyści majątkowych. przecież tylko po to się bierze slub od zawsze tak było. po nic innego się nie beirze ślubu. to jest jedyna rzecz która jest istotna dla małżeńśtwa i całęgo jego założenia - kozrysć materialna, w obecnych czasch mozna przełożyć an finasową. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 600 Napisano 14 godzin temu 1 minutę temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: Nie rozumiem? No na pewno nie dla korzyści majątkowych. właśnie ja nie rozumiem po co ślub z intercyzą Ślub = złączenie majątków 2 osób Ślub z intercyzą = mam ślub ale majątki się nie łączą -> znika jeden z najważniejszych skutków małżeństwa więc po co wtedy brać ten ślub? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
papamobil 666 19 Napisano 14 godzin temu 1 minutę temu, WychodzeNaChwile napisał: Ślub = złączenie majątków 2 osób no nie tylko majątek nabyty po ślubie jest wspólny pazero Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 151 Napisano 14 godzin temu 3 minuty temu, papamobil 666 napisał: przecież tylko po to się bierze slub od zawsze tak było. po nic innego się nie beirze ślubu. to jest jedyna rzecz która jest istotna dla małżeńśtwa i całęgo jego założenia - kozrysć materialna, w obecnych czasch mozna przełożyć an finasową. 1 minutę temu, WychodzeNaChwile napisał: właśnie ja nie rozumiem po co ślub z intercyzą Ślub = złączenie majątków 2 osób Ślub z intercyzą = mam ślub ale majątki się nie łączą -> znika jeden z najważniejszych skutków małżeństwa więc po co wtedy brać ten ślub? Czyli miłość nie istnieje tak? 🥺 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
papamobil 666 19 Napisano 14 godzin temu Przed chwilą, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: Czyli miłość nie istnieje tak? 🥺 nie no rvchanie jest svper nie twierdzę że nie, jak ktoś lubi to pewnie i zajmowanie sie dziecmi daje satysfakcję czy tam radość, ale podtsawą małżeńśtw ajest kozryść finasowa. seks dobry i dzieci możesz mieć bez małżeńśtwa, chyba sama o tym wiesz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach