Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Hypedotella

Nie zgadniecie gdzie sie podziewałam i co robiłam

Polecane posty

Ty coś pisałaś o problemach ze zdrowiem, więc cieszy mnie, że Ty jednak nadal tu się pojawiasz 🙂

Edytowano przez Daniel86
  • Thanks 1

1 minutę temu, Daniel86 napisał:

Ty coś pisałaś o problemach ze zdrowiem, więc cieszy mnie, że Ty jednak nadal tu się pojawiasz 🙂

W związku z tym podjęłam tę transformację życia...

Przed chwilą, Caryca łabędzica napisał:

OZ

Nawet lepiej 😁 oj działo się, działo...

20 minut temu, Hypedotella napisał:

Ale przechodzę obecnie transformację 😸

umieramy z ciekawości

• Thanks 2

5 minut temu, Qwerty88 napisał:

umieramy z ciekawości

Otóż ograniczyłam działalność zawodową i zajęłam się rozwijaniem drzemiących pasji oraz rekreacją i wypoczynkiem. Co prawda teraz mam mało pieniedzy, ale czuje się lepiej 😸 paradoks, prawda?

• Like 2

6 minut temu, BabulaBoża napisał:

Nie będziemy zgadywac. Pewnie z brzuchem łazisz.

Nad tym jeszcze pracuję. 😸

Nad wzmacnianiem i rozwijaniem relacji...

Edytowano przez Hypedotella

2 minuty temu, Hypedotella napisał:

Otóż ograniczyłam działalność zawodową i zajęłam się rozwijaniem drzemiących pasji oraz rekreacją i wypoczynkiem. Co prawda teraz mam mało pieniedzy, ale czuje się lepiej 😸 paradoks, prawda?

ja też rozwijam rekreacje ale średnio mi to wychodzi. Na ferie wylecialam to dostalam ostrego zapalenia zatok wymagających hospitalizacji. Na majówke przejechalam na drugi koniec Polski i dziecko mi rzyga. Człowiek by chcial ale wszechświat oponuje 😜

• Like 1

Wymyśliłam też, że zmienie lokalizację...myślę nad Szwajcarią. Jest pewna bariera tzn. językowa, ale myślę, że dam radę nauczyć się języka na poziomie komunikatywnym. I tak wymyśliłam przez te pół roku...co Wy na to? 😸

2 minuty temu, Qwerty88 napisał:

ja też rozwijam rekreacje ale średnio mi to wychodzi. Na ferie wylecialam to dostalam ostrego zapalenia zatok wymagających hospitalizacji. Na majówke przejechalam na drugi koniec Polski i dziecko mi rzyga. Człowiek by chcial ale wszechświat oponuje 😜

Miałam bardzo podobne początki transformacji, ale postanowiłam się nie zrażać i skupić na plusach 😸

2 minuty temu, Hypedotella napisał:

Wymyśliłam też, że zmienie lokalizację...myślę nad Szwajcarią. Jest pewna bariera tzn. językowa, ale myślę, że dam radę nauczyć się języka na poziomie komunikatywnym. I tak wymyśliłam przez te pół roku...co Wy na to? 😸

Droższego kraju w utrzymaniu nie dało sie znaleźć?

• Like 1

Przed chwilą, Qwerty88 napisał:

Droższego kraju w utrzymaniu nie dało sie znaleźć?

Możliwe, że bedzie sie to wiązać ze zmianą profesji. Ale uwazam, że tam moze byc bezpieczniej.

Może będę pasać owce w gospodarstwach hodowlanych. Musze przeliczyć jak to finansowo wygląda czy 4800 CHF brutto miesięcznie to wystarczająco czy też nie. Ale powiem szczerze mam ochote zajac sie ogrodnictwem, karmieniem zwierzaków, chodzic po lesie, gorskie widoki. Tak po prostu wiesc spokojne, proste życie...Ta cała elektronika już mnie męczy. Muszę się jeszcze dużo dowiedzieć o życiu tam. Na razie jestem na wstępie...

12 minut temu, Hypedotella napisał:

pokaz cycki

8 minut temu, Hypedotella napisał:

Możliwe, że bedzie sie to wiązać ze zmianą profesji. Ale uwazam, że tam moze byc bezpieczniej.

diiivka zostaniesz ?

4 minuty temu, Hypedotella napisał:

Może będę pasać owce w gospodarstwach hodowlanych. Musze przeliczyć jak to finansowo wygląda czy 4800 CHF brutto miesięcznie to wystarczająco czy też nie. Ale powiem szczerze mam ochote zajac sie ogrodnictwem, karmieniem zwierzaków, chodzic po lesie, gorskie widoki. Tak po prostu wiesc spokojne, proste życie...Ta cała elektronika już mnie męczy.

jak pokazesz mi cycki to sie moze dogadamy xD

9 minut temu, dark_soul napisał:

pokaz cycki

Czytałam ostatnio taką ksiażke o tym jak rozmawiać z furiatami. Bardzo wciagajaca lektura. I pozwala zrozumieć swiat takich osob. Motywem przewodnim, iz u takich osob jest rozregulowana komunikacja pomiedzy trzema mozgami, poniewaz mozg sklada sie jakby z 3 mozgow w tym mozgu gadziego. Dla mnie to bardzo interesujące 😸 a dla Ciebie?

1 minutę temu, Hypedotella napisał:

Czytałam ostatnio taką ksiażke o tym jak rozmawiać z furiatami. Bardzo wciagajaca lektura. 😸

o co chodzii xD

1 minutę temu, dark_soul napisał:

o co chodzii xD

Ja lubie czytać książki. 😸 może Ty też?

22 minuty temu, Qwerty88 napisał:

zamów sobie koszulkę z napisem 'Nie trąb - robim co możem"

Ok, moi mili, lece na mini kolacje, choc o tej porze to nie jest najlepszy pomysł. Ale przygotuje sama 😸 ucze sie tez gotowac 😸

Dobranoc 😘🌛

29 minut temu, Hypedotella napisał:

Czyli pasujesz do Leżaka, bo on szuka żonę 😁

• Haha 1

Przed chwilą, niemaszuprawnień napisał:

Czyli pasujesz do Leżaka, bo on szuka żonę 😁

Bez watpienia 😸

Przed chwilą, Hypedotella napisał:

Ok, moi mili, lece na mini kolacje, choc o tej porze to nie jest najlepszy pomysł. Ale przygotuje sama 😸 ucze sie tez gotowac 😸

Dobranoc 😘🌛

pokaz cycuchy xD

3 minuty temu, WychodzeNaChwile napisał:

zamów sobie koszulkę z napisem 'Nie trąb - robim co możem"

ciekawe co na nastepnym wyjezdzie mi sie przytrafi, moze trzesienie ziemi? tego jeszcze nie przerabiałam

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się