Hypedotella 95 Napisano 12 godzin temu Ale przechodzę obecnie transformację Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Daniel86 32 Napisano 12 godzin temu (edytowany) Ty coś pisałaś o problemach ze zdrowiem, więc cieszy mnie, że Ty jednak nadal tu się pojawiasz Edytowano 12 godzin temu przez Daniel86 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca łabędzica 306 Napisano 12 godzin temu OZ 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hypedotella 95 Napisano 12 godzin temu 1 minutę temu, Daniel86 napisał: Ty coś pisałaś o problemach ze zdrowiem, więc cieszy mnie, że Ty jednak nadal tu się pojawiasz W związku z tym podjęłam tę transformację życia... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hypedotella 95 Napisano 12 godzin temu Przed chwilą, Caryca łabędzica napisał: OZ Nawet lepiej oj działo się, działo... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 482 Napisano 11 godzin temu 20 minut temu, Hypedotella napisał: Ale przechodzę obecnie transformację umieramy z ciekawości 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabulaBoża 39 Napisano 11 godzin temu Nie będziemy zgadywac. Pewnie z brzuchem łazisz. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hypedotella 95 Napisano 11 godzin temu 5 minut temu, Qwerty88 napisał: umieramy z ciekawości Otóż ograniczyłam działalność zawodową i zajęłam się rozwijaniem drzemiących pasji oraz rekreacją i wypoczynkiem. Co prawda teraz mam mało pieniedzy, ale czuje się lepiej paradoks, prawda? 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hypedotella 95 Napisano 11 godzin temu (edytowany) 6 minut temu, BabulaBoża napisał: Nie będziemy zgadywac. Pewnie z brzuchem łazisz. Nad tym jeszcze pracuję. Nad wzmacnianiem i rozwijaniem relacji... Edytowano 11 godzin temu przez Hypedotella Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dark_soul 7 Napisano 11 godzin temu pokaz cycki to sie dogadamy xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 482 Napisano 11 godzin temu 2 minuty temu, Hypedotella napisał: Otóż ograniczyłam działalność zawodową i zajęłam się rozwijaniem drzemiących pasji oraz rekreacją i wypoczynkiem. Co prawda teraz mam mało pieniedzy, ale czuje się lepiej paradoks, prawda? ja też rozwijam rekreacje ale średnio mi to wychodzi. Na ferie wylecialam to dostalam ostrego zapalenia zatok wymagających hospitalizacji. Na majówke przejechalam na drugi koniec Polski i dziecko mi rzyga. Człowiek by chcial ale wszechświat oponuje 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hypedotella 95 Napisano 11 godzin temu Wymyśliłam też, że zmienie lokalizację...myślę nad Szwajcarią. Jest pewna bariera tzn. językowa, ale myślę, że dam radę nauczyć się języka na poziomie komunikatywnym. I tak wymyśliłam przez te pół roku...co Wy na to? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hypedotella 95 Napisano 11 godzin temu 2 minuty temu, Qwerty88 napisał: ja też rozwijam rekreacje ale średnio mi to wychodzi. Na ferie wylecialam to dostalam ostrego zapalenia zatok wymagających hospitalizacji. Na majówke przejechalam na drugi koniec Polski i dziecko mi rzyga. Człowiek by chcial ale wszechświat oponuje Miałam bardzo podobne początki transformacji, ale postanowiłam się nie zrażać i skupić na plusach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 482 Napisano 11 godzin temu 2 minuty temu, Hypedotella napisał: Wymyśliłam też, że zmienie lokalizację...myślę nad Szwajcarią. Jest pewna bariera tzn. językowa, ale myślę, że dam radę nauczyć się języka na poziomie komunikatywnym. I tak wymyśliłam przez te pół roku...co Wy na to? Droższego kraju w utrzymaniu nie dało sie znaleźć? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca łabędzica 306 Napisano 11 godzin temu Słowo tygodnia - transformacja. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hypedotella 95 Napisano 11 godzin temu Przed chwilą, Qwerty88 napisał: Droższego kraju w utrzymaniu nie dało sie znaleźć? Możliwe, że bedzie sie to wiązać ze zmianą profesji. Ale uwazam, że tam moze byc bezpieczniej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hypedotella 95 Napisano 11 godzin temu (edytowany) Może będę pasać owce w gospodarstwach hodowlanych. Musze przeliczyć jak to finansowo wygląda czy 4800 CHF brutto miesięcznie to wystarczająco czy też nie. Ale powiem szczerze mam ochote zajac sie ogrodnictwem, karmieniem zwierzaków, chodzic po lesie, gorskie widoki. Tak po prostu wiesc spokojne, proste życie...Ta cała elektronika już mnie męczy. Muszę się jeszcze dużo dowiedzieć o życiu tam. Na razie jestem na wstępie... Edytowano 11 godzin temu przez Hypedotella Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dark_soul 7 Napisano 11 godzin temu 12 minut temu, Hypedotella napisał: Wymyśliłam też, że zmienie lokalizację...myślę nad Szwajcarią. Jest pewna bariera tzn. językowa, ale myślę, że dam radę nauczyć się języka na poziomie komunikatywnym. I tak wymyśliłam przez te pół roku...co Wy na to? pokaz cycki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dark_soul 7 Napisano 11 godzin temu 8 minut temu, Hypedotella napisał: Możliwe, że bedzie sie to wiązać ze zmianą profesji. Ale uwazam, że tam moze byc bezpieczniej. diiivka zostaniesz ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dark_soul 7 Napisano 11 godzin temu 4 minuty temu, Hypedotella napisał: Może będę pasać owce w gospodarstwach hodowlanych. Musze przeliczyć jak to finansowo wygląda czy 4800 CHF brutto miesięcznie to wystarczająco czy też nie. Ale powiem szczerze mam ochote zajac sie ogrodnictwem, karmieniem zwierzaków, chodzic po lesie, gorskie widoki. Tak po prostu wiesc spokojne, proste życie...Ta cała elektronika już mnie męczy. jak pokazesz mi cycki to sie moze dogadamy xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hypedotella 95 Napisano 11 godzin temu (edytowany) 9 minut temu, dark_soul napisał: pokaz cycki Czytałam ostatnio taką ksiażke o tym jak rozmawiać z furiatami. Bardzo wciagajaca lektura. I pozwala zrozumieć swiat takich osob. Motywem przewodnim, iz u takich osob jest rozregulowana komunikacja pomiedzy trzema mozgami, poniewaz mozg sklada sie jakby z 3 mozgow w tym mozgu gadziego. Dla mnie to bardzo interesujące a dla Ciebie? Edytowano 11 godzin temu przez Hypedotella Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dark_soul 7 Napisano 11 godzin temu 1 minutę temu, Hypedotella napisał: Czytałam ostatnio taką ksiażke o tym jak rozmawiać z furiatami. Bardzo wciagajaca lektura. o co chodzii xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hypedotella 95 Napisano 11 godzin temu 1 minutę temu, dark_soul napisał: o co chodzii xD Ja lubie czytać książki. może Ty też? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 614 Napisano 11 godzin temu 22 minuty temu, Qwerty88 napisał: ja też rozwijam rekreacje ale średnio mi to wychodzi. Na ferie wylecialam to dostalam ostrego zapalenia zatok wymagających hospitalizacji. Na majówke przejechalam na drugi koniec Polski i dziecko mi rzyga. Człowiek by chcial ale wszechświat oponuje zamów sobie koszulkę z napisem 'Nie trąb - robim co możem" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hypedotella 95 Napisano 11 godzin temu Ok, moi mili, lece na mini kolacje, choc o tej porze to nie jest najlepszy pomysł. Ale przygotuje sama ucze sie tez gotowac Dobranoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 192 Napisano 11 godzin temu 29 minut temu, Hypedotella napisał: Otóż ograniczyłam działalność zawodową i zajęłam się rozwijaniem drzemiących pasji oraz rekreacją i wypoczynkiem. Co prawda teraz mam mało pieniedzy, ale czuje się lepiej paradoks, prawda? Czyli pasujesz do Leżaka, bo on szuka żonę 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hypedotella 95 Napisano 11 godzin temu Przed chwilą, niemaszuprawnień napisał: Czyli pasujesz do Leżaka, bo on szuka żonę Bez watpienia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dark_soul 7 Napisano 11 godzin temu nie rozuumiem, pokaz cycki to bedze chcual pogadac z toba xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dark_soul 7 Napisano 11 godzin temu Przed chwilą, Hypedotella napisał: Ok, moi mili, lece na mini kolacje, choc o tej porze to nie jest najlepszy pomysł. Ale przygotuje sama ucze sie tez gotowac Dobranoc pokaz cycuchy xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 482 Napisano 11 godzin temu 3 minuty temu, WychodzeNaChwile napisał: zamów sobie koszulkę z napisem 'Nie trąb - robim co możem" ciekawe co na nastepnym wyjezdzie mi sie przytrafi, moze trzesienie ziemi? tego jeszcze nie przerabiałam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach