dark_soul 8 Napisano wczoraj o 18:41 (edytowany) tu taki jest metal guru xD Edytowano wczoraj o 18:41 przez dark_soul Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dark_soul 8 Napisano wczoraj o 18:47 juz was w latach 70 wyjasniali wielki cringe lords xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
papamobil 666 28 Napisano wczoraj o 18:47 wow, wstawiłeś pierrdolonych hipisów i myślisz że obrazisz mnie nazywając mnie czymś czym gardzę. brawo ty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dark_soul 8 Napisano wczoraj o 18:49 Przed chwilą, papamobil 666 napisał: wow, wstawiłeś pierrdolonych hipisów i myślisz że obrazisz mnie nazywając mnie czymś czym gardzę. brawo ty. wielki kuuurwa poojeb co slucha black metalu nikomu nie nznago , kuurwa mertalowiec wielki, hipisy cie wyjanili xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dark_soul 8 Napisano wczoraj o 18:50 wyczerpali t=emat w tej piosence, nic wiewcej nie mam do doadania xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
papamobil 666 28 Napisano wczoraj o 18:51 1 minutę temu, dark_soul napisał: wielki kuuurwa poojeb co slucha black metalu nikomu nie nznago , kuurwa mertalowiec wielki, hipisy cie wyjanili xD czekaj, czekaj a to nie ty ostatnio wstawiałeś bathory po tym jak został wikingiem z dvpy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dark_soul 8 Napisano wczoraj o 18:52 sam sie kooorvva odezwales to wiesz ze to do ciebie bylo, sam sie obnazyyles xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
papamobil 666 28 Napisano wczoraj o 18:54 Przed chwilą, dark_soul napisał: sam sie kooorvva odezwales to wiesz ze to do ciebie bylo, sam sie obnazyyles xD to ty takie gvwna tu wstawiasz po to aby moją uwagę zwrócić? sad. wyjdź z domu, bo nie będziemy kolegami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dark_soul 8 Napisano wczoraj o 18:55 3 minuty temu, papamobil 666 napisał: czekaj, czekaj a to nie ty ostatnio wstawiałeś bathory po tym jak został wikingiem z dvpy? ja slucham dla melodi a ty co pisales ze nie lubisz melodyjnego metalu, i wrzucasz jakiesz szumy , wielki metal guru xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
papamobil 666 28 Napisano wczoraj o 18:56 Przed chwilą, dark_soul napisał: ja slucham dla melodi se tam słuchaj, jaca wypierrdolone i beczułka ze śmiesznych wikingów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dark_soul 8 Napisano wczoraj o 18:56 to jest o tobie, to pojeebie xD slucha szumow i sie czuje cringe lordem xD bo z domu nie wychodzi xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dark_soul 8 Napisano wczoraj o 18:57 nikt nie lubi tego co ty sluchasz tylko w piwnicach siedzicie i walicie konia ze nikt tego nie lubii a wy lubicie, metal guru xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dark_soul 8 Napisano wczoraj o 18:59 sam sie odezwalem bo wiedziales ze do ciebie napisalem , i hipsy cie obrazili xDDD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
papamobil 666 28 Napisano wczoraj o 18:59 2 minuty temu, dark_soul napisał: nikt nie lubi tego co ty sluchasz tylko w piwnicach siedzicie i walicie konia ze nikt tego nie lubii a wy lubicie, metal guru xD lol: https://ibb.co/cSHSFgKC Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dark_soul 8 Napisano wczoraj o 19:00 upadek metal guru xD wrzuc szumy jakies gojire czy za lekkie? xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dark_soul 8 Napisano wczoraj o 19:00 Przed chwilą, papamobil 666 napisał: lol: nie rozumiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
papamobil 666 28 Napisano wczoraj o 19:02 1 minutę temu, dark_soul napisał: nie rozumiem domyślam się Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dark_soul 8 Napisano wczoraj o 19:02 masz sluchaj i sie podniecaj zniszczeniem , czy za lekkie dla edge lorda? xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dark_soul 8 Napisano wczoraj o 19:03 Przed chwilą, papamobil 666 napisał: domyślam się ze ocena 2,51 ? o to chodzi> wyjeebane podoba mi sie kawalek w chooj i mam wyjeebane na glosy krytykow edge lordow xDD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
papamobil 666 28 Napisano wczoraj o 19:04 1 minutę temu, dark_soul napisał: masz sluchaj i sie podniecaj zniszczeniem , czy za lekkie dla edge lorda? xD a to ma jakieś dsbm tagi to nie klikam nawet, bo homoseksualizm. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
papamobil 666 28 Napisano wczoraj o 19:09 3 minuty temu, dark_soul napisał: ze ocena 2,51 ? o to chodzi> wyjeebane podoba mi sie kawalek w chooj i mam wyjeebane na glosy krytykow edge lordow xDD przed chwilą psiałeś że nikt nie lubi etgo zcego ja słucham więc uświadamiam cie ocenami ze strony dla normików którzy wychodzą z domu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dark_soul 8 Napisano wczoraj o 19:09 (edytowany) jestescie jak owieczki, tak sie sklada ze destroyero f worlds uslyszalemw radiu trojce gdzie w okolicach 1-2 w nocy sluchajac radia trojki i audycji metalowej, i speaker tez mowil ze plyta mu sie nie podobala ale pocil ten kawalek. sprawdzilem to i widze ze jestescie jak owieczki xD nie wiem co sie ma tu nie podobac, jest dobra gitarka, dobry wokal, zajeebisty tekst xD Edytowano wczoraj o 19:10 przez dark_soul Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
papamobil 666 28 Napisano wczoraj o 19:10 Przed chwilą, dark_soul napisał: nie wiem co sie ma tu nie podobac, jest dobra gitarka, dobry wokal, zajeebisty tekst xD to plumkanie w połowie to jakbyś rvchał i nagle by ci opadł. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dark_soul 8 Napisano wczoraj o 19:11 1 minutę temu, papamobil 666 napisał: przed chwilą psiałeś że nikt nie lubi etgo zcego ja słucham więc uświadamiam cie ocenami ze strony dla normików którzy wychodzą z domu. chyyba cioe popioeerdolilo ze to normiki oceniaja, to chyba edge lordy coo oceniaja zle jak wokalista kogos nie zabil albo nie strzelil sobie w shotguna w cymbal xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
papamobil 666 28 Napisano wczoraj o 19:12 Przed chwilą, dark_soul napisał: chyyba cioe popioeerdolilo ze to normiki oceniaja, to chyba edge lordy coo oceniaja zle jak wokalista kogos nie zabil albo nie strzelil sobie w shotguna w cymbal xD rate your music piwniczaki to sa przecież lemingi kompletne, normany w skurrwesyn Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chill 193 Napisano wczoraj o 19:13 Haha jak Byczy po wódce kozaczy xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dark_soul 8 Napisano wczoraj o 19:14 3 minuty temu, papamobil 666 napisał: to plumkanie w połowie to jakbyś rvchał i nagle by ci opadł. wskaz sekunde gdzie sie zaczyna bo nie slysze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dark_soul 8 Napisano wczoraj o 19:15 1 minutę temu, Chill napisał: Haha jak Byczy po wódce kozaczy xD a ty co znawca? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
papamobil 666 28 Napisano wczoraj o 19:16 Przed chwilą, dark_soul napisał: wskaz sekunde gdzie sie zaczyna bo nie slysze 3 minuta, fajne tańce ludowe w wykonaniu turbowikingów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
papamobil 666 28 Napisano wczoraj o 19:17 poza tym wokal jest absolutnie zjeebany, brzmi jakby chciał a nie mógł. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach