papamobil 666 28 Napisano wczoraj o 19:19 na pewno nie pomaga to że wczesniej był w stanie nagrywać coś takiego: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dark_soul 8 Napisano wczoraj o 19:19 1 minutę temu, papamobil 666 napisał: poza tym wokal jest absolutnie zjeebany, brzmi jakby chciał a nie mógł. to widac jak czaisz taki metal znawco. o to chodzi bo kawalek jest o bombie atomowej / napromieniowaniu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
papamobil 666 28 Napisano wczoraj o 19:21 1 minutę temu, dark_soul napisał: to widac jak czaisz taki metal znawco. o to chodzi bo kawalek jest o bombie atomowej / napromieniowaniu w sensie że próbuje udawać napromieniowanego? a to możliwe że się udało. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dark_soul 8 Napisano wczoraj o 19:21 tu nagrywa o kosiarzu, a tam o bombie atomowej, to kuurwa wczul sie w role i spiewa jakby zostal skazony , nie czaisz nic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
papamobil 666 28 Napisano wczoraj o 19:22 Przed chwilą, dark_soul napisał: tu nagrywa o kosiarzu, a tam o bombie atomowej, to kuurwa wczul sie w role i spiewa jakby zostal skazony , nie czaisz nic ok dobra. nie znam się. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dark_soul 8 Napisano wczoraj o 19:23 wlasciwie to sppiewa ze sam jest niszczycielem swiata, czyli kims kto stworzyl bombe, i na nim spoczywa odpowiedzialnosc za smierc setek tysiecy, moze ma z tego powodu wyrzuty sumienia i jest zniechecony. do mnie to bardziej przemawia niz jakby sie tym szczycil z pelny wigorem ze zajeebal tylu ludzi, ale co kto lubi xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
papamobil 666 28 Napisano wczoraj o 19:26 2 minuty temu, dark_soul napisał: szczycil z pelny wigorem ze zajeebal tylu ludzi huh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
papamobil 666 28 Napisano wczoraj o 19:26 bawi sie dobrze jeśli lubisz klimaty wojny nuklearnej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
papamobil 666 28 Napisano wczoraj o 19:30 Przed chwilą, dark_soul napisał: za dlugi kawalek to cały album. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dark_soul 8 Napisano wczoraj o 19:31 ja wole krocej i fajniej xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dark_soul 8 Napisano wczoraj o 19:32 to jest dla mnie motywacyjny kawalek xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
papamobil 666 28 Napisano wczoraj o 19:33 czy tak krvcej 7 minut rozwlekłego brudactwa, chyba nie dam rady. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabulaBoża 39 Napisano wczoraj o 19:34 Chyba se obejrze gothike https://youtu.be/ozllPih3hOk?si=hektzcLJIMH6u573 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dark_soul 8 Napisano wczoraj o 19:39 ty jestes edge lord i tyle xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dark_soul 8 Napisano wczoraj o 19:40 bylem tak gdzie ty tteraz jestes ale wyroslem z tego , tyle ci powiem, kwiestia 2-3 lat i bedziesz tam gdzie ja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dark_soul 8 Napisano wczoraj o 19:42 4:12 my hearth warms up Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dark_soul 8 Napisano wczoraj o 19:45 (edytowany) just self esteem 5:34 Edytowano wczoraj o 19:45 przez dark_soul Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
papamobil 666 28 Napisano wczoraj o 19:50 7 minut temu, dark_soul napisał: bylem tak gdzie ty tteraz jestes ale wyroslem z tego , tyle ci powiem, kwiestia 2-3 lat i bedziesz tam gdzie ja tak jestem bebikiem gugu gaga ale nei chcę dorosnąć jak typ z blaszanego bembenka sieg heil Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
papamobil 666 28 Napisano wczoraj o 19:52 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach