Nigdy podlasia tak 1 Napisano 17 godzin temu Wawa srodmiescie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kris888 407 Napisano 17 godzin temu (edytowany) Biały Rycerz Leżak Edytowano 17 godzin temu przez kris888 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nigdy podlasia tak 1 Napisano 17 godzin temu 4 minuty temu, kris888 napisał: Biały Rycerz Leżak Dopochwowa 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kris888 407 Napisano 17 godzin temu a jak masz zamiar im pomagać? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nigdy podlasia tak 1 Napisano 17 godzin temu Przed chwilą, kris888 napisał: a jak masz zamiar im pomagać? Wkladac i wyjmowac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kris888 407 Napisano 17 godzin temu taką pomoc to w dzisiejszych czasach każda może sobie sama zorganizować wystarczy że się ogłosi na portalu randkowym czy innych socialach - że szuka chłopa. i cyk, za kilka chwil 100 ofert w jej skrzynce odbiorczej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Daniel86 34 Napisano 14 godzin temu (edytowany) Ja czasami mam fantazję, że ja pomagam (wręcz ja ratuję) jakieś dziewczynie, a potem ona mnie lubi Ale ja dobrze wiem, że na zakochanie trzeba aż minimum półtora tygodnia Z drugiej strony to nie do końca ma sens dla mnie, że księżniczka Peach chce być z Mario tylko dlatego, bo ten ją uratował. Lepiej jest to pomyślane w serii gier "Adventure Island", gdzie główni bohaterowie najpierw są parą, a potem Master Higgins musi uratować porwaną Tinę. Edytowano 14 godzin temu przez Daniel86 Dodano słowo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach