Kolega z klasy 0 Napisano 8 godzin temu Tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham elke tak 6 Napisano 8 godzin temu Telewizor Sony 85 cali KD-85X85J Direct LED VA 4K HDR X1™ 800/960 Hz (100/120 Hz) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham elke tak 6 Napisano 8 godzin temu 8599 można kupić dzisiaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolega z klasy 0 Napisano 7 godzin temu Wyprodukowano w Chinach tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bodnarajca 17 Napisano 7 godzin temu Ja mama 65 cali 4k curved wystarczy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham elke tak 6 Napisano 7 godzin temu 47 minut temu, Bodnarajca napisał: Ja mama 65 cali 4k curved wystarczy. Po co zakrzywienie w tak malym obrazie z 1m siedzisz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham elke tak 6 Napisano 6 godzin temu 57 minut temu, Kolega z klasy napisał: Wyprodukowano w Chinach tak Akurat sony najbardziej się przykłada do produkcji tv majom dodatkowe testy i kontrole jakości też kalibracji Samsung tego nie ma Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham elke tak 6 Napisano 6 godzin temu Ja swój przepalilem bom głupi komentarz wyczytal ale pół roku swiecil jak profesjonalny monitor eizo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 267 Napisano 6 godzin temu 1 godzinę temu, Bodnarajca napisał: Ja mama 65 cali 4k curved wystarczy. Nawet i 40 cali wystarczy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham elke tak 6 Napisano 3 godziny temu 3 godziny temu, Onaaaa napisał: Nawet i 40 cali wystarczy. Nie mi to 4x mniej niż 85 i 9x mniej niż 120 rzutnik Wystarczyło by może gdybym miał dużo sexu Ale i tak bym dozyl mieć coś lepszego bo czemu nie? Po to się zarabia pieniądze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham elke tak 6 Napisano 3 godziny temu 3 godziny temu, Onaaaa napisał: Nawet i 40 cali wystarczy. No bo po co macac cípke przy 40 jak można 85-200 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham elke tak 6 Napisano 3 godziny temu Lubie ładnie mieszkać ale nie kosztem rtv a ja i tak mam słabe jeszcze som naprawdę zacne jak ma się morze gotówkowe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham elke tak 6 Napisano 3 godziny temu U mnie o tyle Fajnie będzie że zaczyna brakować miescja i ścian i np nie potrzebuje 100 tv bo max wchodzi 85 z dwie konsole po bokach a taki look mi siedzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham elke tak 6 Napisano 3 godziny temu Rzutnik już mogę dużo lepiej wybrać póki co wjechało cokolwiek na start żeby się zaznajomić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham elke tak 6 Napisano 3 godziny temu 3 godziny temu, Onaaaa napisał: Nawet i 40 cali wystarczy. Nawet 7" mogę zbić hobby ale by musiała życie dać takie że byłbym szczęśliwy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach