Kaszalotte 12 Napisano 7 godzin temu 16 minut temu, przelot napisał: Kam ma lejdi kam kam ma lejdi ju ma baterflaj szuga bejbi ćmy sa fajniejsze dla mnie przez to ze kraza wokoł swiatełka i swieca sobie jak psu jajca Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szczęść Boże 6 Napisano 7 godzin temu 11 minut temu, Caryca łabędzica napisał: Cały dzień wszędzie o tym trąbią a ja pierwszy raz typa na oczy widzę. Taka stara jesteś i nie znasz kaliber 44? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca łabędzica 308 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, szczęść Boże napisał: Taka stara jesteś i nie znasz kaliber 44? Nie, ja słucham młode tłoki i sisi kecz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dark Prince 3 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, szczęść Boże napisał: Taka stara jesteś i nie znasz kaliber 44? Może zna lepiej jakieś Marki Grechuty i Budki Suflera jak moi rodzice xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gretta _ 47 Napisano 7 godzin temu (edytowany) 21 minut temu, BabulaBoża napisał: O królowo balu Zdziwiło mnie to. Jeszcze takich cyrków nie było. W ogóle coraz gorsze to wszystko jak i rolniki. Edytowano 7 godzin temu przez Gretta _ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TREVVO 28 Napisano 7 godzin temu W TYM WIEKU JUŻ SANATORIUM? TO RACZEJ NIE PROFILAKTYKA JAK MNIEMAM Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przelot 211 Napisano 7 godzin temu 23 minuty temu, Caryca łabędzica napisał: Nie, ja słucham młode tłoki i sisi kecz. A znasz ‚osiem zapałek’? to suchar od mojego taty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca łabędzica 308 Napisano 6 godzin temu 5 minut temu, przelot napisał: A znasz ‚osiem zapałek’? to suchar od mojego taty Ten fragment Cały polanglo mix jest boski. Słoiki nadziane sedesem Garou to coś dla ciebie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 616 Napisano 6 godzin temu 45 minut temu, przelot napisał: A znasz ‚osiem zapałek’? to suchar od mojego taty Oceans apart, day after day potrzebowałem chwili, żeby załapać gdzie to słyszałem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przelot 211 Napisano 6 godzin temu 4 minuty temu, WychodzeNaChwile napisał: Oceans apart, day after day potrzebowałem chwili, żeby załapać gdzie to słyszałem Brawo otrzymujesz medal ze szparagów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 616 Napisano 6 godzin temu 7 minut temu, przelot napisał: Brawo otrzymujesz medal ze szparagów już miałem dzisiaj na śniadanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach