Dark Prince 3 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, Monitor na przedpokoju tak napisał: Z mojom nie Ciekawe czy rozmawiam z original leżak bo czesto trudno się połapać 2 minuty temu, Żaba Monìka napisał: Ojcowie wychowują dzieci, biorą tacierzyński coraz częściej gdy matka pracuje. Wiem, że dla niektórych to dziwne, ale niektórzy mężczyźni chcą się zajmować własnymi dziećmi. Ale dlaczego to żabko już spłycasz, jak ja mówiłem o kontakcie niemowlęcia z matką. Niemowlęcia. A to że facet powinien w różny sposób brać odpowiedzialność za dziecko, które "zrobil" to w cywilizowanym świecie powinno być oczywiste i ja z tym nie dyskutuje w ogóle... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 199 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Śliwka w Polonezie napisał: Zawsze wzrusza gdy niedomyte kafe przegrywy najbardziej martwią się o cudze dzieci. On się nie martwi o cudze dzieci, on nie wie z której strony mnie podgryźć bo argumenty mu się dawno skończyły. Zastanawia mnie bardziej fakt dlaczego akurat mnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaszalotte 12 Napisano 8 godzin temu Nie każda baba jest terminatorem dlatego dziedzi się nie rodza w sumie bo nie stać każda żeby chodziła do pracy i wychowywała i słyszała że jest shmata bo dostaje 800+ jak jakiś menel ja dosiadl ehhh to kiedyś były baby z pola nie te co teraz słabe i psychiczne nieudolne dûpy tak samo jak incele ehh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monitor na przedpokoju tak 2 Napisano 8 godzin temu (edytowany) 3 minuty temu, Dark Prince napisał: Ciekawe czy rozmawiam z original leżak bo czesto trudno się połapać Ale dlaczego to żabko już spłycasz, jak ja mówiłem o kontakcie niemowlęcia z matką. Niemowlęcia. A to że facet powinien w różny sposób brać odpowiedzialność za dziecko, które "zrobil" to w cywilizowanym świecie powinno być oczywiste i ja z tym nie dyskutuje w ogóle... Nie widzę powodu żeby rezygnować z sex bo dziecko obok. Małe to i tak nic nie kapuje. Edytowano 8 godzin temu przez Monitor na przedpokoju tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 616 Napisano 8 godzin temu 56 minut temu, Malowany napisał: Małe dziecko, jest przy ojcu? Od kiedy? jak nie jest karmione piersią to chyba nie ma przeciwwskazań Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 616 Napisano 7 godzin temu 57 minut temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: Mam lepsze pytanie, jak można się zsikać w majtki kilkukrotnie w wieku 35 lat? najpierw spróbuj, a później się wypowiadaj, a nie tak bezpodstawnie krytykujesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Libed 57 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Monitor na przedpokoju tak napisał: Nie widzę powodu żeby rezygnować z sex bo dziecko obok. Małe to i tak nic nie kapuje. dwie baby z kafeterii ci proponowaly spotkanie w realu i napisales ze nie masz czasu ze strachu wiec juz przestan gwiazdorzyc mitomanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 90 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: On się nie martwi o cudze dzieci, on nie wie z której strony mnie podgryźć bo argumenty mu się dawno skończyły. Zastanawia mnie bardziej fakt dlaczego akurat mnie. Oczywiście że ma to w doopie i to fałsz do potęgi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Libed 57 Napisano 7 godzin temu 8 minut temu, Żaba Monìka napisał: To Ci napiszę jaśniej, dziecko jest bardziej przywiązane do tego, kto z nim spędza więcej czasu. dokladnie tak to moze byc tez czesto opiekunka i dziecko przywiazane najbardziej do niej 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dark Prince 3 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, Monitor na przedpokoju tak napisał: Nie widzę powodu żeby rezygnować z sex bo dziecko obok. Małe to i tak nic nie kapuje. No właśnie, obok. Jak sobie śpi w sąsiednim pokoju to ok ale jak obok to już jest dziwna sytuacja nawet jak nic nie kapuje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1687 Napisano 7 godzin temu 5 minut temu, Dark Prince napisał: Ciekawe czy rozmawiam z original leżak bo czesto trudno się połapać Ale dlaczego to żabko już spłycasz, jak ja mówiłem o kontakcie niemowlęcia z matką. Niemowlęcia. A to że facet powinien w różny sposób brać odpowiedzialność za dziecko, które "zrobil" to w cywilizowanym świecie powinno być oczywiste i ja z tym nie dyskutuje w ogóle... Niemowlętami też się przecież zajmują. Czemu zakładasz, że tylko matka może to robić? A jeśli nie ma matki albo jest para gejów to kto się zajmuje? Oprócz karmienia piersią facet może robić wszystko to, co matka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monitor na przedpokoju tak 2 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Libed napisał: dwie baby z kafeterii ci proponowaly spotkanie w realu i napisales ze nie masz czasu ze strachu wiec juz przestan gwiazdorzyc mitomanie W zasadzie to nie mam. Jestem zajęty swoje rzeczywistości. Miejsce mogę zrobić jeśli jest zdecydowanie na związku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Libed 57 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Żaba Monìka napisał: A jeśli nie ma matki albo jest para gejów to kto się zajmuje? nie wywoluj wilka z lasu bo trzeba sie klasc spac a czuje ze tu dobra impreza moze byc jak sie odpala niektorzy jutro to wstaw Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 616 Napisano 7 godzin temu 51 minut temu, Żaba Monìka napisał: To może pora, żeby tatusiowie też się poczuli do obowiązku. Ojcowie raczej chętnie i często obecnie zajmują się swoimi dziećmi. Od kiedy są urlopy 'tacierzyńskie' i 'ojcowskie' to chyba trochę się jednak w społeczeństwie zmieniło Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monitor na przedpokoju tak 2 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Dark Prince napisał: No właśnie, obok. Jak sobie śpi w sąsiednim pokoju to ok ale jak obok to już jest dziwna sytuacja nawet jak nic nie kapuje. Żadna dziwna ludzie od tysięcy lat uprawiajom sex i nie wszyscy majom osobny pokój. W wielu miejscach na świecie nawet własne 16m2 jest jeszcze luksusem jak Hongkongu czy Paryż. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Libed 57 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Monitor na przedpokoju tak napisał: W zasadzie to nie mam. Jestem zajęty swoje rzeczywistości. Miejsce mogę zrobić jeśli jest zdecydowanie na związku. no wlasnie o tym pisalem mitomanie wiec skoncz te teksty z tym co bys nie zrobil bo juz cie dwie osoby zweryfikowaly Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dark Prince 3 Napisano 7 godzin temu 3 minuty temu, Libed napisał: dwie baby z kafeterii ci proponowaly spotkanie w realu i napisales ze nie masz czasu ze strachu wiec juz przestan gwiazdorzyc mitomanie Niby kto, przecież leżak nie wylazł z pudełka wczoraj tylko zawsze był taki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Libed 57 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Monitor na przedpokoju tak napisał: Żadna dziwna ludzie od tysięcy lat uprawiajom sex i nie wszyscy majom osobny pokój. W wielu miejscach na świecie nawet własne 16m2 jest jeszcze luksusem jak Hongkongu czy Paryż. byles w hongkongu albo paryzu czy znasz z tiktoka no wlasnie mitomanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Libed 57 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Dark Prince napisał: Niby kto, przecież leżak nie wylazł z pudełka wczoraj tylko zawsze był taki elka i dumbo i raz pisal ze jesty zarobiony a innym raem ze pewnie go pobija koledzy dumbo bo juz raz laska z netu sie z nim umowila i go chcieli pobic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1687 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, WychodzeNaChwile napisał: Ojcowie raczej chętnie i często obecnie zajmują się swoimi dziećmi. Od kiedy są urlopy 'tacierzyńskie' i 'ojcowskie' to chyba trochę się jednak w społeczeństwie zmieniło Tak, też zauważyłam taką tendencję, i chwała za to. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monitor na przedpokoju tak 2 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Libed napisał: no wlasnie o tym pisalem mitomanie wiec skoncz te teksty z tym co bys nie zrobil bo juz cie dwie osoby zweryfikowaly Dumbo nie chciała się naprawdę spotkać romsntycznie. Elka skomplikowana sytuacji plus byłem chory. Nie wiem czemu zapamietala brak czasu później pod koniec roku tak robiłem remont sypialni ziemię i święta Bożego Narodzenia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1687 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Monitor na przedpokoju tak napisał: Dumbo nie chciała się naprawdę spotkać romsntycznie. Elka skomplikowana sytuacji plus byłem chory. Nie wiem czemu zapamietala brak czasu później pod koniec roku tak robiłem remont sypialni ziemię i święta Bożego Narodzenia. Zawsze jakieś wymówki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 90 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Monitor na przedpokoju tak napisał: Dumbo nie chciała się naprawdę spotkać romsntycznie. Elka skomplikowana sytuacji plus byłem chory. Nie wiem czemu zapamietala brak czasu później pod koniec roku tak robiłem remont sypialni ziemię i święta Bożego Narodzenia. Jaki pech, no niewiarygodne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dark Prince 3 Napisano 7 godzin temu 3 minuty temu, Żaba Monìka napisał: Niemowlętami też się przecież zajmują. Czemu zakładasz, że tylko matka może to robić? A jeśli nie ma matki albo jest para gejów to kto się zajmuje? Oprócz karmienia piersią facet może robić wszystko to, co matka. Niemowlętami też, bo czemu by nie lecz powinna głównie matka chyba że naprawdę nie może, jest obłożnie chora, wiadomo. A dwóch facetów się docelowo nie powinno zajmować dzieckiem tylko matka i ojciec. A przynajmniej nie powinni to być normą bo wiemy jak powstają dzieci. Każde ma ojca i matkę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monitor na przedpokoju tak 2 Napisano 7 godzin temu 3 minuty temu, Libed napisał: skoncz te teksty z tym co bys nie zrobil bo Ale ja nie pisze co bym zrobił przy elki i małolat bombelku tylko gdybym miał swoją rodzinę Wytrzyj piane z pysku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 616 Napisano 7 godzin temu 47 minut temu, Malowany napisał: Tu nie chodzi o to. Dziecko emocjonalnie jest bliżej rodzicielce. Ty tego nie rozumiesz? Ty masz jakiś zbiór tych stereotypów? Instynkty rodzicielskie i opiekuńcze ogólnie w masie pewnie są silniejsze po stronie kobiet ale to nie oznacza, że ojcowie nie mają takich instynktów oraz że dziecko automatycznie jest bardziej związane z matką. Po drugie matka nie zawsze się sprawdza w roli matki i chyba lepiej żeby takim dzieckiem zajmował się ojciec, który tego chce niż matka, która tego nie chce ale takie jest oczekiwanie społeczne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Libed 57 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Monitor na przedpokoju tak napisał: Dumbo nie chciała się naprawdę spotkać romsntycznie. Elka skomplikowana sytuacji plus byłem chory. Nie wiem czemu zapamietala brak czasu później pod koniec roku tak robiłem remont sypialni ziemię i święta Bożego Narodzenia. no skoncz juz mitomanic boisz sie wlasnego cienia wiec po co te teksty do ty bys nie zrobil i jak nie ru.chal kazdy na tym forum dobrze wie ze boisz sie swojego cienia i wzroku obcych ludzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monitor na przedpokoju tak 2 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Śliwka w Polonezie napisał: Jaki pech, no niewiarygodne Mam stypiare nie spieszy mi się Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monitor na przedpokoju tak 2 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Libed napisał: no skoncz juz mitomanic boisz sie wlasnego cienia wiec po co te teksty do ty bys nie zrobil i jak nie ru.chal kazdy na tym forum dobrze wie ze boisz sie swojego cienia i wzroku obcych ludzi Wszyscy powinni więc udać się do psychiatry Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 616 Napisano 7 godzin temu 25 minut temu, Dark Prince napisał: A powinno być na odwrót, to jednak jest niemowlę... Niemowlę powinno zajmować się kolegą? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach