Monitor na przedpokoju tak 2 Napisano 8 godzin temu Na giełdzie też większość traci z dzwogniom co nie znaczy że większość umiejętności gry i ma rację na rynku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Libed 57 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, Monitor na przedpokoju tak napisał: Ale ja nie pisze co bym zrobił przy elki i małolat bombelku tylko gdybym miał swoją rodzinę Wytrzyj piane z pysku nie mam piany sprowadzam cie na ziemie jak za bardzo sie unosisz i tracisz kontakt wzrokowy z ziemia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bodnarajca 18 Napisano 8 godzin temu 53 minuty temu, Caryca łabędzica napisał: Czuje się jak byś mnie wybudziła ze śpiączki Już skonczył sikać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Poetka 150 Napisano 8 godzin temu 5 minut temu, Libed napisał: no wlasnie o tym pisalem mitomanie wiec skoncz te teksty z tym co bys nie zrobil bo juz cie dwie osoby zweryfikowaly Trzy. Iskra w tamtym tyg. zaproponowala spotkanie, a on na to ze on jej nie zna i lepiej popisac. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dark Prince 3 Napisano 8 godzin temu 3 minuty temu, Libed napisał: elka i dumbo i raz pisal ze jesty zarobiony a innym raem ze pewnie go pobija koledzy dumbo bo juz raz laska z netu sie z nim umowila i go chcieli pobic Tylko mam wątpliwości czy te propozycje były poważne, jeśli już były, no są granice jakieś. A Dumbo też mam wątpliwości co do jej powagi że tak stwierdzę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monitor na przedpokoju tak 2 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Libed napisał: nie mam piany sprowadzam cie na ziemie jak za bardzo sie unosisz i tracisz kontakt wzrokowy z ziemia Bo mogę się spotkać na sex ale to musi być romantiko i zaufanie a nie solo na noże i wywalanie z priv gdy chce się usawic romsntycznie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 90 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Monitor na przedpokoju tak napisał: Mam stypiare nie spieszy mi się To po co kilka godzin temu błagałeś o atencję na forum? Coś ci się luzacka poza nie klei z desperackim zachowaniem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Libed 57 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, Monitor na przedpokoju tak napisał: Mam stypiare nie spieszy mi się no ams zurojenia masz 1 minutę temu, Monitor na przedpokoju tak napisał: Wszyscy powinni więc udać się do psychiatry nie wszyscy bo inni ludzie nie boja sie wychodzic z domu ze ich pobija i w sklepie nie maja wrazenia ze kazdy sei na nich patrzy czy na ulicy bo to ty jestes chory a nei swiat zwariowal Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monitor na przedpokoju tak 2 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Poetka napisał: Trzy. Iskra w tamtym tyg. zaproponowala spotkanie, a on na to ze on jej nie zna i lepiej popisac. Dokładnie tak randka w ciemno mnie nie interesuje i to jeszcze tylko na naprawę kawe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Libed 57 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Poetka napisał: Trzy. Iskra w tamtym tyg. zaproponowala spotkanie, a on na to ze on jej nie zna i lepiej popisac. no to jeszcze lepiej mozliwe ze nawet to widzialem ale zapomnialem bo cos mi sie kojarzy ze on pisal ze chce najpierw romantycznie popisac a nie tak od razu spotkac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monitor na przedpokoju tak 2 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Śliwka w Polonezie napisał: To po co kilka godzin temu błagałeś o atencję na forum? Coś ci się luzacka poza nie klei z desperackim zachowaniem. Bo mamy niedzielę Odpiczywam nic dzisiaj nie robię rzeczywistości Idę zwalic konia zw Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Libed 57 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Dark Prince napisał: Tylko mam wątpliwości czy te propozycje były poważne, jeśli już były, no są granice jakieś. A Dumbo też mam wątpliwości co do jej powagi że tak stwierdzę ale odmowa byla powazna on sie przestraszyl i wymyslal bzdury Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dark Prince 3 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Monitor na przedpokoju tak napisał: Bo mogę się spotkać na sex ale to musi być romantiko i zaufanie a nie solo na noże i wywalanie z priv gdy chce się usawic romsntycznie A to nie było tak że z Anastazją rok pisałeś I nie poznała twojego imienia? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaszalotte 12 Napisano 7 godzin temu o matko moze by jakas straciła głowe widzac lezakowy urok osobisty, inteligencje, błysk w oku ktorymi tak sie chwali na srorum kafeteria codziennie, czego sie obawia wtf Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Poetka 150 Napisano 7 godzin temu 3 minuty temu, Libed napisał: no skoncz juz mitomanic boisz sie wlasnego cienia wiec po co te teksty do ty bys nie zrobil i jak nie ru.chal kazdy na tym forum dobrze wie ze boisz sie swojego cienia i wzroku obcych ludzi Co najlepsze pisal jakby to iskrze nie zasadzil kabaczka itd a ona to dawaj spotkamy sie, a on ze musze sie lepiej poznac xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1687 Napisano 7 godzin temu 3 minuty temu, Dark Prince napisał: Niemowlętami też, bo czemu by nie lecz powinna głównie matka chyba że naprawdę nie może, jest obłożnie chora, wiadomo. A dwóch facetów się docelowo nie powinno zajmować dzieckiem tylko matka i ojciec. A przynajmniej nie powinni to być normą bo wiemy jak powstają dzieci. Każde ma ojca i matkę. Może do zrobienia dziecka jest potrzebna sperma i komórka jajowa, ale to nie oznacza, że każde dziecko ma matkę i ojca, albo że każda matka i tylko matka potrafi się zajmować dzieckiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Libed 57 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, Monitor na przedpokoju tak napisał: Bo mogę się spotkać na sex ale to musi być romantiko i zaufanie a nie solo na noże i wywalanie z priv gdy chce się usawic romsntycznie tak tak a swistak siedzi i sie z ciebie smieje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monitor na przedpokoju tak 2 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Libed napisał: no to jeszcze lepiej mozliwe ze nawet to widzialem ale zapomnialem bo cos mi sie kojarzy ze on pisal ze chce najpierw romantycznie popisac a nie tak od razu spotkac Nie intere mnie randka w ciemno jeszcze z lachonem co nie ma do mnie szacunku Nie wiem skąd wam to przyszło do głowy To już lepiej iść nawet z sympatii se wybrać po twarzy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monitor na przedpokoju tak 2 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Dark Prince napisał: A to nie było tak że z Anastazją rok pisałeś I nie poznała twojego imienia? Poznała nie mogłem się spotkać matkom się musiałem zajmować Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bodnarajca 18 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, Monitor na przedpokoju tak napisał: Bo mamy niedzielę Odpiczywam nic dzisiaj nie robię rzeczywistości Idę zwalic konia zw Puk puk poleciało? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dark Prince 3 Napisano 7 godzin temu 4 minuty temu, WychodzeNaChwile napisał: Niemowlę powinno zajmować się kolegą? Matka zamiast ojca ( głównie) bo to jednak matka rodzicielka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1687 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Poetka napisał: Co najlepsze pisal jakby to iskrze nie zasadzil kabaczka itd a ona to dawaj spotkamy sie, a on ze musze sie lepiej poznac xd Ha ha, tak, i że on się nie spotyka w ciemno, ale zdjęcia jej nie wyśle, bo jeśli ona chce zdjęcie to jest pustakiem 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Libed 57 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Monitor na przedpokoju tak napisał: Nie intere mnie randka w ciemno jeszcze z lachonem co nie ma do mnie szacunku Nie wiem skąd wam to przyszło do głowy To już lepiej iść nawet z sympatii se wybrać po twarzy no wiec po co lazisz za elka z tymi tekstami skoro sie jej boisz nie ma do ciebei szacunki i nie chciales i nie spotkalbys sie nigdy ? zglos sie do szpitala psychaitrycznego na co ty czekasz ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Libed 57 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Monitor na przedpokoju tak napisał: nie mogłem się spotkać no to juz 4 jak zarobiony byles i ine miales czasu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monitor na przedpokoju tak 2 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, Poetka napisał: Co najlepsze pisal jakby to iskrze nie zasadzil kabaczka itd a ona to dawaj spotkamy sie, a on ze musze sie lepiej poznac xd Dokładnie tak muszę się lepiej poznać obgadamy se od razu sex w hotelu czy u mnie to można a nie takie w kawi nudy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1687 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Monitor na przedpokoju tak napisał: Nie intere mnie randka w ciemno jeszcze z lachonem co nie ma do mnie szacunku Nie wiem skąd wam to przyszło do głowy To już lepiej iść nawet z sympatii se wybrać po twarzy Może dlatego, że ciągle za nimi latasz i jęczysz, żeby do Ciebie przyjechały? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1687 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Monitor na przedpokoju tak napisał: Dokładnie tak muszę się lepiej poznać obgadamy se od razu sex w hotelu czy u mnie to można a nie takie w kawi nudy Jaki auto sabotaż, wiesz dobrze, że nikt się na takie coś nie zgodzi, chyba że wynajmiesz prosty tutkę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bodnarajca 18 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Żaba Monìka napisał: Może dlatego, że ciągle za nimi latasz i jęczysz, żeby do Ciebie przyjechały? Wyobrażasz sobie z tobą pisze i jeszcze ma mokre ręce. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monitor na przedpokoju tak 2 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Libed napisał: no wiec po co lazisz za elka z tymi tekstami skoro sie jej boisz nie ma do ciebei szacunki i nie chciales i nie spotkalbys sie nigdy ? zglos sie do szpitala psychaitrycznego na co ty czekasz ? Bo czuję że mogę się kiedyś przydać że się wszystko naprawi zmieni i będzie dobrze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 90 Napisano 7 godzin temu (edytowany) 5 minut temu, Monitor na przedpokoju tak napisał: Nie intere mnie randka w ciemno jeszcze z lachonem co nie ma do mnie szacunku Nie wiem skąd wam to przyszło do głowy To już lepiej iść nawet z sympatii se wybrać po twarzy Ale błagać taką w ciemno żeby przyjechała już cię intere jakoś. Serio masz problemy ze spójnością. Edytowano 7 godzin temu przez Śliwka w Polonezie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach