Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Malowany

jaka można oddać młodsze dziecko, pod opieką ojca?

Polecane posty

2 minuty temu, Żaba Monìka napisał:

Może dlatego, że ciągle za nimi latasz i jęczysz, żeby do Ciebie przyjechały?

A widzisz różnice między tym żeby przyjechały chętne na związku po pogadaniu o tym na priv a randke w ciemno bez żadnych chęci do mnie 

1 minutę temu, Monitor na przedpokoju tak napisał:

Bo czuję że mogę się kiedyś przydać że się wszystko naprawi zmieni i będzie dobrze 

co sie naprawi ? glowa twoja sie naprawi i nie bedziesz sie bal wyjsc z domu ?

potrzebujesz zeby ci animowaly czas i wysylaly foty a dobrze wiesz ze z nory nie wyjdziesz bo czar prysnie poza tym boisz sie wiec po co to twoje kozaczenie ?

jestes hikimori to se badz ale po co sie tak osmieszasz wypisujac te brednie rozne

6 minut temu, Żaba Monìka napisał:

ale to nie oznacza, że każde dziecko ma matkę i ojca,

Blad logiczny. Mam na myśli,  że kazde ma matkę i ojca właśnie dlatego że potrzebne sa komórki rozrodcze i one zawsze do kogoś  należą,  prawda? 

A może nie mieć w sensie, że matka cxy ojciec zginą  po urodzjiu dziecka, no zdarzają się  takie sytuacje. 

Przed chwilą, Monitor na przedpokoju tak napisał:

A widzisz różnice między tym żeby przyjechały chętne na związku po pogadaniu o tym na priv a randke w ciemno bez żadnych chęci do mnie 

ale przeciez wiekszosc z nich po klilku latach wirtualnej znajomosci ci spotkanie proponowala 😄

Przed chwilą, Libed napisał:

potrzebujesz zeby ci animowaly czas i wysylaly foty a dobrze wiesz ze z nory nie wyjdziesz bo czar prysnie poza tym boisz sie wiec po co to twoje kozaczenie ?

jestes hikimori to se badz ale po co sie tak osmieszasz wypisujac te brednie rozne

Oczywiście że prędzej wyjde niż inni tutaj z tego co widzę ja przynajmniej nie zgrywam badboya 

Oczywiście że prędzej wyjde niż inni tutaj z tego co widzę ja przynajmniej nie zgrywam badboya 

no wlasnie 4 razy udowodniles jak to chetnie z domu wyjdziesz 😄 watpie ze znajdzie sie 5 desperatka ktora bedzie na to liczyla ze cie wyciagnie z nory

ale przeciez wiekszosc z nich po klilku latach wirtualnej znajomosci ci spotkanie proponowala 😄

Wtedy nie mogłem miałem problem z matkom obecnie jest 3/5 po odswiezeniu może jakaś wyrozumiała wbic się reszte dokonczy przy niej i matka pochowana 

Wtedy nie mogłem miałem problem z matkom obecnie jest 3/5 po odswiezeniu może jakaś wyrozumiała wbic się reszte dokonczy przy niej i matka pochowana 

no i wjezdzaja urojenia remonty albo wyliczanie elektrosmeici bo zderzyles sie z rzeczywistoscia ktorej twoj mozg nie przyjmuje. 

4 minuty temu, Libed napisał:

no wlasnie 4 razy udowodniles jak to chetnie z domu wyjdziesz 😄 watpie ze znajdzie sie 5 desperatka ktora bedzie na to liczyla ze cie wyciagnie z nory

A inni kiedy wyszli przypomnij mi kiedy wyszedł malowany przemek munek widmo

Edytowano przez Monitor na przedpokoju tak

no i wjezdzaja urojenia remonty albo wyliczanie elektrosmeici bo zderzyles sie z rzeczywistoscia ktorej twoj mozg nie przyjmuje. 

Ciesz się że ty miałeś normalnom matke która nie była obcuazeniem i wstydem

9 minut temu, Dark Prince napisał:

Matka zamiast ojca ( głównie) bo to jednak matka rodzicielka 

to jest stereotyp pod tytułem 'Najgorsza matka jest lepsza niż najlepszy ojciec'

Ludzie są różni. Nie każda kobieta jest super matką dla swoich dzieci.

Ojcowie bywają matkami i co zrobisz?

9 minut temu, Żaba Monìka napisał:

Może dlatego, że ciągle za nimi latasz i jęczysz, żeby do Ciebie przyjechały?

Tu raczej chodzi o ogólną beznadzieję a wisienką na torcie jest składanie bezpośrednich  propozycji w stylu  " zrob ma mi loda" czy "possij"  🤦‍♀️ np nawet ja wiem ze to nie zadziała :classic_biggrin:

6 minut temu, Śliwka w Polonezie napisał:

Ale błagać taką w ciemno żeby przyjechała już cię intere jakoś. Serio masz problemy ze spójnością.

A może wręcz przeciwnie wie ze I tak nikt nie przyjedzie  i to jest bardzo  spójne :classic_biggrin:

Edytowano przez Dark Prince

no jak o tym nie pisza to znaczy ze nie wychodza bo liczy sie tylko slowo pisane i dowody poki co mozesz ich zamrozic w swojej glowie ze siedza i sie nigdzie nie ruszaja skoro tak twierdzisz i rzeczywistosc jest wytworem twojego umyslu bez ludzkiego udzialu i woli innych ludzi uhu

6 minut temu, Monitor na przedpokoju tak napisał:

Nikt nie będzie chętny do związku jeśli Cię nie widział.

• Like 1

9 minut temu, Libed napisał:

I nawet jak mu to powtórzysz tysiąc razy to nic nie zmieni.

Leżak to kosmita. Ja to przy nim jestem królem  wioski i boskim żigolo  kùrwa :classic_biggrin:

Edytowano przez Dark Prince

2 minuty temu, Monitor na przedpokoju tak napisał:

A inni kiedy wyszli przypomnij mi kiedy wyszedł malowany przemek munek 

a czy oni pisza kazdej wypnij sie i proponuje sexy ? i co to za usprawiedliwienie ze inni tez sie boja z domu wyjsc o tobie teraz rozmawiamy a nie o innych

• Like 1

2 minuty temu, Kaszalotte napisał:

no jak o tym nie pisza to znaczy ze nie wychodza bo liczy sie tylko slowo pisane i dowody poki co mozesz ich zamrozic w swojej glowie ze siedza i sie nigdzie nie ruszaja skoro tak twierdzisz i rzeczywistosc jest wytworem twojego umyslu bez ludzkiego udzialu i woli innych ludzi uhu

Chcesz przyjechać? 

2 minuty temu, Monitor na przedpokoju tak napisał:

Ciesz się że ty miałeś normalnom matke która nie była obcuazeniem i wstydem

co ma matka do tego zeby wyjsc z domu ? przez matke sie boisz ludzi ? idz do psychiatry na co czekasz niech ci przepisze leki na te fobie i urojenia

Przed chwilą, Dark Prince napisał:

Tu raczej chodzi o ogólną beznadzieję a wisienką na torcie jest składanie bezpośrednich  propozycji w stylu  " zrob ma mi loda" czy "possij"  🤦‍♀️ np nawet ja wiem ze to nie zadziała :classic_biggrin:

A może wręcz przeciwnie wie ze I tak nikt nie przyjedzie  i to jest bardzo  spójne :classic_biggrin:

Tylko jak któraś nqpisze przyjeżdżam trzeba na chwilę zastopować z kazaniem klękania i ssania i na szybko wymyślać jakąś wymówkę że mama jest w domu 😄

1 minutę temu, Żaba Monìka napisał:

Najlepiej żeby babka przysłała mu fotki i przyjechała (nie wiadomo gdzie) i on ją od razu wygrzmoci w drzwiach.

Jak mu się spodoba to powie jej jak ma na imię, bo nie jest pustakiem i ma romantyczną duszę 😄 

• Haha 1

7 minut temu, Dark Prince napisał:

Blad logiczny. Mam na myśli,  że kazde ma matkę i ojca właśnie dlatego że potrzebne sa komórki rozrodcze i one zawsze do kogoś  należą,  prawda? 

A może nie mieć w sensie, że matka cxy ojciec zginą  po urodzjiu dziecka, no zdarzają się  takie sytuacje. 

Mogą nie żyć, albo może ich fizycznie nie być przy dziecku, np. oddali do adopcji, albo matka użyła banku spermy. Co z tego, że spłodzili, jeśli ich nie ma przy dziecku?

1 minutę temu, Monitor na przedpokoju tak napisał:

Chcesz przyjechać? 

haha serio pytasz co ty cpiesz

3 minuty temu, Dark Prince napisał:

Kozak w necie, doopa w świecie.

8 minut temu, Libed napisał:

a czy oni pisza kazdej wypnij sie i proponuje sexy ? i co to za usprawiedliwienie ze inni tez sie boja z domu wyjsc o tobie teraz rozmawiamy a nie o innych

A co ma do tego co ja pisze i to na publiku? Powiedziałem ci nie interesuje mnie randka w ciemno z samicom której nie znam. Nie lubię randek tak btw. Ja to widzę tak że jak z anastazje mieliśmy 2tyg pobyć razem i zdecydować co dalej a mewa jej leb przestawil na randki kina i lody to już nie moja wina bo ja się na co innego nastawialem wtedy.

Edytowano przez Monitor na przedpokoju tak

2 minuty temu, Libed napisał:

co ma matka do tego zeby wyjsc z domu ? przez matke sie boisz ludzi ? idz do psychiatry na co czekasz niech ci przepisze leki na te fobie i urojenia

Dużo nie mogłem jej zostawić samej. Tak przez matke zawsze się jej wstydzioe to ona robiła mi problemy. 

4 minuty temu, Żaba Monìka napisał:

A czasami jak będzie  widział to jeszcze  gorzej 😉

10 minut temu, Monitor na przedpokoju tak napisał:

To znaczy kto? Bo większość ludzi tutaj jednak normalnie funkcjonuje w świecie i nie ukrywa się w piwnicy.

3 minuty temu, Śliwka w Polonezie napisał:

Tylko jak któraś nqpisze przyjeżdżam trzeba na chwilę zastopować z kazaniem klękania i ssania i na szybko wymyślać jakąś wymówkę że mama jest w domu 😄

Już nie ma może wbijac.

1 minutę temu, Żaba Monìka napisał:

To znaczy kto? Bo większość ludzi tutaj jednak normalnie funkcjonuje w świecie i nie ukrywa się w piwnicy.

A udajom że nie szukajom sex ani związku stąd albo że za brzydka dla nich a tak naprawdę by z pochwy nie wyjmowali.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się