Monitor na przedpokoju tak 2 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Dark Prince napisał: Ale to twoje miliony a nie Anastazji kurde Nie to dla niej by było ja nie potrzebuje może wpaść teraz na klopsy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 616 Napisano 8 godzin temu 3 minuty temu, Caryca łabędzica napisał: Brałam suplement na sikanie z fitohormonami i mi libido siadło. Przeestrogenowana jestem. a komu to potrzebne? to nie można napoju chmielowego się napić albo nawet pokrzywy zaparzyć? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Poetka 150 Napisano 8 godzin temu 2 minuty temu, Libed napisał: on ostatnio pisal ze szwagra napadli ale zabral im bron i strzelal do nichj ale nie trafil zadnego to przed czy po tym jak urosl 10 cm? moze jak mario rosnie 10 cm po kazdym zdobytym grzybku 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1687 Napisano 8 godzin temu 8 minut temu, Monitor na przedpokoju tak napisał: Nie mam przykre doświadczenie z spotkanie z neta i nie wyjde bez zaufania że to dla związku. Jeśli ktoś, kogo znam tylko z internetu, obiecywał, że przyjedzie żeby być że mną w związku, to dopiero bym nabrała podejrzeń. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dark Prince 3 Napisano 8 godzin temu 3 minuty temu, Monitor na przedpokoju tak napisał: może wpaść teraz na klopsy A ty co będziesz jadł jak ci Anastazja przyjdzie i zje klopsy? XD chłopie masz ograniczony budżet aktualnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monitor na przedpokoju tak 2 Napisano 8 godzin temu 9 minut temu, Poetka napisał: ale fantastyka xD Mam gdzieś pewnie jakieś dokument bo byłem o złamanie nosa ale nie było przemieszczenia więc lekarz zalozyl rękawiczki popstrzyl i zdjol Po prostu pekl od kopania Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monitor na przedpokoju tak 2 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, Żaba Monìka napisał: Jeśli ktoś, kogo znam tylko z internetu, obiecywał, że przyjedzie żeby być że mną w związku, to dopiero bym nabrała podejrzeń. No lachona może to podejrzane bo jest kultura że to niby samce zaliczajom i lamiom serca Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1687 Napisano 8 godzin temu 7 minut temu, Dark Prince napisał: Ale to twoje miliony a nie Anastazji kurde Ktoś musi być winny, że Leżak stracił na giełdzie, wypadło na Anastazję, tudzież na mnie, Libeda i Poetkę. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monitor na przedpokoju tak 2 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Żaba Monìka napisał: Ktoś musi być winny, że Leżak stracił na giełdzie, wypadło na Anastazję, tudzież na mnie, Libeda i Poetkę. Ja czekałem na besse 2022 ale wszystko się przyspieszylo z anastazje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monitor na przedpokoju tak 2 Napisano 8 godzin temu A potrzebowałbym morza gotówki żeby matke oddać do dps nie stracić mieszkania i jeszcze anastazje żyć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Libed 57 Napisano 8 godzin temu 2 minuty temu, Żaba Monìka napisał: Ktoś musi być winny, że Leżak stracił na giełdzie, wypadło na Anastazję, tudzież na mnie, Libeda i Poetkę. ciekawe kto jest winien ze sie boi spotkania z kafeteriankami obstawiam ze to moja wina Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1687 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Monitor na przedpokoju tak napisał: A potrzebowałbym morza gotówki żeby matke oddać do dps nie stracić mieszkania i jeszcze anastazje żyć Znowu te przeciwności losu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Libed 57 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Monitor na przedpokoju tak napisał: A potrzebowałbym morza gotówki żeby matke oddać do dps nie stracić mieszkania i jeszcze anastazje żyć hallo tu ziemia nie oddalaj sie tak daleko bo kto cie pozniej znajdzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1687 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Libed napisał: ciekawe kto jest winien ze sie boi spotkania z kafeteriankami obstawiam ze to moja wina Tej, co go pobiła. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monitor na przedpokoju tak 2 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Żaba Monìka napisał: Znowu te przeciwności losu. Tak z matkom był problem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Libed 57 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, Monitor na przedpokoju tak napisał: Tak z matkom był problem raczej z "glowom""twojom" b yl i jest problem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monitor na przedpokoju tak 2 Napisano 8 godzin temu 2 minuty temu, Żaba Monìka napisał: Znowu te przeciwności losu. Fajnie gdy matka nie jest obciazeniem Sis jak ty spiepszyla do uk i wywalone A ja musiałem sobie poradzić z niom żeby mieć mieszkanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Poetka 150 Napisano 8 godzin temu 4 minuty temu, Monitor na przedpokoju tak napisał: A potrzebowałbym morza gotówki żeby matke oddać do dps nie stracić mieszkania i jeszcze anastazje żyć Żarty żartami, ale anastazja myślała że znalazla frajera z gotówką i powtorzy scenariusz pretty woman. jak wyszlo ze nie masz kasy to rozplynela sie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monitor na przedpokoju tak 2 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Libed napisał: raczej z "glowom""twojom" b yl i jest problem. Pisałem pod koniec to gotowała ryż bez wody, wychodzila na klatke w bieliznę wyrzucić przyprawy do szybu windy, jadła codziennie kgmy mięsa spuszczala wodę po 9x i 2000 rachunek srala szczala na podłogę nie chciała się myc chciała wyjść z domu że ona idzie do domu Ostro demencji wjechało Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monitor na przedpokoju tak 2 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, Poetka napisał: Żarty żartami, ale anastazja myślała że znalazla frajera z gotówką i powtorzy scenariusz pretty woman. jak wyszlo ze nie masz kasy to rozplynela sie Miałem 220tys na giełdzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Libed 57 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Poetka napisał: Żarty żartami, ale anastazja myślała że znalazla frajera z gotówką i powtorzy scenariusz pretty woman. jak wyszlo ze nie masz kasy to rozplynela sie to nie byla milosc jak z przeminelo z wiatrem ? nie sprowadzaj lezaka na ziemie bo cie bedzie wyzywal Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Libed 57 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Monitor na przedpokoju tak napisał: Pisałem pod koniec to gotowała ryż bez wody, wychodzila na klatke w bieliznę wyrzucić przyprawy do szybu windy, jadła codziennie kgmy mięsa spuszczala wodę po 9x i 2000 rachunek srala szczala na podłogę nie chciała się myc chciała wyjść z domu że ona idzie do domu Ostro demencji wjechało tak tak nawalales na kafeterii 16h na dobe ale nie mogles sie spotkac z kafeteriankami na kawie oczywiscie wierze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Libed 57 Napisano 8 godzin temu wiecie ze wiele osob nie wie co to byl telegram ? w temacie obok wlasnie widmok potwierdzil Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monitor na przedpokoju tak 2 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Libed napisał: to nie byla milosc jak z przeminelo z wiatrem ? nie sprowadzaj lezaka na ziemie bo cie bedzie wyzywal Przecież ona w psychiatryku wyladowala na 5tyg bo jom zawineli w hipermarket Przed chwilą, Libed napisał: tak tak nawalales na kafeterii 16h na dobe ale nie mogles sie spotkac z kafeteriankami na kawie oczywiscie wierze. Dokładnie tak tablet mieć w ręce żaden problem ale zostawić jom samom to ja cały w nerwach bylem w hipermarket a te lachona do mnie czy chce karte znizki wyrobic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Libed 57 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Monitor na przedpokoju tak napisał: Przecież ona w psychiatryku wyladowala na 5tyg bo jom zawineli w hipermarket 2 minuty temu, Libed napisał: to miales 5 tyg zeby sie uymowic na randke Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monitor na przedpokoju tak 2 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Libed napisał: wiecie ze wiele osob nie wie co to byl telegram ? w temacie obok wlasnie widmok potwierdzil Człowieku ja tutaj miałem okna pozaklejane tasmom że wyskoczy i tacy Libed powiedzom że jom wypchnolem dla mieszkania Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monitor na przedpokoju tak 2 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Libed napisał: to miales 5 tyg zeby sie uymowic na randke Bzdura miałem 5tyg żeby posprzątać chate bo oprócz tego że była walnieta to robiła straszny syf siostra i ciocia zawracaly mi dope żeby jom odwiedzać nie dało rady Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monitor na przedpokoju tak 2 Napisano 8 godzin temu Przecież ile już minęło 13-14 mcy i jeszcze nie doczyscilem mieszkania po niej gruntownie i długi czas nie doczycze lepiej zrobić odswiezone Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Libed 57 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, Monitor na przedpokoju tak napisał: Bzdura miałem 5tyg żeby posprzątać chate bo oprócz tego że była walnieta to robiła straszny syf siostra i ciocia zawracaly mi dope żeby jom odwiedzać nie dało rady biednemu zawsze wiatr w oczy a po tym jak rzekomo zmarla nie miales czasu spotkac sie z dumbo ani iskra bo zarobiony jestes Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monitor na przedpokoju tak 2 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, Libed napisał: biednemu zawsze wiatr w oczy a po tym jak rzekomo zmarla nie miales czasu spotkac sie z dumbo ani iskra bo zarobiony jestes Dumbo nie jest zainteresowana, iskra nie chciała przyjechać wymyśliła randke w ciemno co mnie nie bardzo interesujące Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach