Monitor na przedpokoju tak 2 Napisano 8 godzin temu Z pijakiem pół roku uzgadnua już ma wuzje slubu bo dope wýpiol a ze mną nie chce popisać dłużej niż 3dni Czemu z malowany od razu na randke nie poszli? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaszalotte 12 Napisano 8 godzin temu jak on ma na randki chodzic i zyc normalnie jak on jest chory. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monitor na przedpokoju tak 2 Napisano 8 godzin temu 3 minuty temu, Kaszalotte napisał: jak on ma na randki chodzic i zyc normalnie jak on jest chory. Malowany sika tylko w pampersie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monitor na przedpokoju tak 2 Napisano 7 godzin temu Nie lubię randek byłem na około 10ciu lepiej by było mieć lachona dogadany na chęci związku mieszkania razem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaszalotte 12 Napisano 7 godzin temu zgrywanie chojraka nic nie pomoze na lata zaniedban. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monitor na przedpokoju tak 2 Napisano 7 godzin temu Nie wiem może nie trafiłem na anastazję na randkach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monitor na przedpokoju tak 2 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Kaszalotte napisał: zgrywanie chojraka nic nie pomoze na lata zaniedban. Siebie ogarnę na koniec najpierw kwadracie później dochód Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monitor na przedpokoju tak 2 Napisano 7 godzin temu Raz bylem na piwie z nudziarom walnela tekst że ona zerwala z ex bo powiedział że jest jego a ona jest swoja po tym nie chciałem kontynuować Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monitor na przedpokoju tak 2 Napisano 7 godzin temu Jakoś nie było kobieco od niej jeszcze ten tekst z wyglądu tylko tyle że była szczupła Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dark Prince 3 Napisano 7 godzin temu 26 minut temu, Monitor na przedpokoju tak napisał: Miałem 220tys na giełdzie Nie sprecyzowałeś jak zwykle w jakiej walucie się poruszasz. Czy chodzi więc o bolivary wenezuelskie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monitor na przedpokoju tak 2 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Dark Prince napisał: Nie sprecyzowałeś jak zwykle w jakiej walucie się poruszasz. Czy chodzi więc o bolivary wenezuelskie? Jesteśmy w Polsce więc to oczywiście polskie złotówki Zostało mi 26tys Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monitor na przedpokoju tak 2 Napisano 7 godzin temu Elka też lubi rządzić tutaj nie pasujemy ja lubię gdy lachon chociaż 60% daje władzy samcowi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monitor na przedpokoju tak 2 Napisano 7 godzin temu W sensie dzisiaj napisała że jestem facetem i wiem jak trzeba zrobić to jom nie przekonuje Aż cud że ma dwa bombelki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monitor na przedpokoju tak 2 Napisano 7 godzin temu Po tym co odwala w tym roku to ona do żadnego związku się nie nadaje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monitor na przedpokoju tak 2 Napisano 7 godzin temu Np po przepraszam to u mnie nie ma tematu a ona drazy dalej jak zbudowała związku nie mam pojęcia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monitor na przedpokoju tak 2 Napisano 7 godzin temu W sumie powoduje mi tylko migreny bo ja do niej z secem a ona mi epitety Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monitor na przedpokoju tak 2 Napisano 7 godzin temu 1 godzinę temu, Żaba Monìka napisał: Jeśli ktoś, kogo znam tylko z internetu, obiecywał, że przyjedzie żeby być że mną w związku, to dopiero bym nabrała podejrzeń. Lachon jak chce przyjechać to raczej nie po to żeby pobic tylko jest zdecydowana Kiedyś miała przyjechać to zacuazyla z kolegom z kina Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monitor na przedpokoju tak 2 Napisano 7 godzin temu Widziałem takom jednom tiktoku przyjechała do typa wawa i jom zgwalcil szkoda że nie do mnie widać że ładna dziewczyna i dobra dusza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monitor na przedpokoju tak 2 Napisano 7 godzin temu Ze mną by jej wyszło ale tak bywa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monitor na przedpokoju tak 2 Napisano 7 godzin temu Nie ma co bronić lachona bo jak som zdeterminowane to mogą i prostytutka zostać i wpuszac 5 codziennie więc 1 w innym mieście to jest pikus dla nich zwłaszcza obgadany A do takiej dumbo po co jechać z teściami żyć to nie życie ani loda w przedpokoju ani sexu na blacie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monitor na przedpokoju tak 2 Napisano 7 godzin temu U mnie można wszystko tylko to doceni taka co wynajmuje albo u rodziców nie chce mieszkać już jak chce z kotem wegetowac to będzie kręcić nosem że deski przedpokoju Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monitor na przedpokoju tak 2 Napisano 7 godzin temu Jak lachon robi problem z zerwania i karton gipsu za tysiaka to nie chce związku nie wiadomo czego chce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monitor na przedpokoju tak 2 Napisano 7 godzin temu 49 minut temu, Kaszalotte napisał: jak on ma na randki chodzic i zyc normalnie jak on jest chory. Nie jestem chory ale adhd też nie mam spokojny charakter wybuchowy jak ktoś mi wchodzi na ramę ale nor cierpliwy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dark Prince 3 Napisano 7 godzin temu 41 minut temu, Monitor na przedpokoju tak napisał: Jesteśmy w Polsce więc to oczywiście polskie złotówki Zostało mi 26tys A potem kaput Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monitor na przedpokoju tak 2 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Dark Prince napisał: A potem kaput Nie bo to własnościowe jest pare możliwości żeby bimbac dalej można też do pracy Na ten moment robię przedpokoju później łazienka i kuchnia w międzyczasie pilnuje giełdzie i muszę powystswiac towaru na 99k Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monitor na przedpokoju tak 2 Napisano 6 godzin temu Mieszkanie tak szybko nie zlicytujom musi być mega zadluzenie Takie jak 70tys to zajmie z dekadę 35tys z 5 lat prędzej problem będzie o miche Miche da ciotka najwyższej schudne to będzie problem o fajki Odetnom media chyba że ogarne hajs No ale ogólnie to nie wygląda na 2lata i kaput Wtedy to tylko zacznie się problem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szczęść Boże 6 Napisano 6 godzin temu (edytowany) 1 minutę temu, Monitor na przedpokoju tak napisał: Mieszkanie tak szybko nie zlicytujom musi być mega zadluzenie Takie jak 70tys to zajmie z dekadę 35tys z 5 lat prędzej problem będzie o miche Miche da ciotka najwyższej schudne to będzie problem o fajki Odetnom media chyba że ogarne hajs No ale ogólnie to nie wygląda na 2lata i kaput Wtedy to tylko zacznie się problem pare miesięcy i komornik wejdzie, a prąd to po 2 miesiącach odetną Edytowano 6 godzin temu przez szczęść Boże Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monitor na przedpokoju tak 2 Napisano 6 godzin temu Moze ops coś da albo sis i ciocia lombardy allegro ebay szukanie pracy Zanim wjedzie komornik o eksmisja to potrwa według mnie długo Żeby sporo założyć ze spółdzielni można też negocjacji i rozłożyć na raty albo u nich prace np sprzatacz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szczęść Boże 6 Napisano 6 godzin temu 8 minut temu, Monitor na przedpokoju tak napisał: Nie bo to własnościowe jest pare możliwości żeby bimbac dalej można też do pracy Na ten moment robię przedpokoju później łazienka i kuchnia w międzyczasie pilnuje giełdzie i muszę powystswiac towaru na 99k no własnościowe, to będzie można meline zlicytować szybko za grosze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monitor na przedpokoju tak 2 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, szczęść Boże napisał: pare miesięcy i komornik wejdzie, a prąd to po 2 miesiącach odetną Niestety nie nikt nie licytuje mieszkania o 2tys zl Widziałem kiedyś spółdzielni zaległości ludzi po 40tys niektórzy mieli Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach