szczęść Boże 6 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Monitor na przedpokoju tak napisał: Moze ops coś da albo sis i ciocia lombardy allegro ebay szukanie pracy Zanim wjedzie komornik o eksmisja to potrwa według mnie długo Żeby sporo założyć ze spółdzielni można też negocjacji i rozłożyć na raty albo u nich prace np sprzatacz Nie chce cie martwić, ale 40 letni ...ox bojący się wyjść z domu nie ma szans na prace. Tym bardziej że bezrobocie wzrasta a ty jesteś z podlasia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monitor na przedpokoju tak 2 Napisano 5 godzin temu 58 miesięcy i 26 to jeszcze 7lat do eksmisji Pod warunkiem że dożyje i nie zrobię nic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monitor na przedpokoju tak 2 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, szczęść Boże napisał: Nie chce cie martwić, ale 40 letni ...ox bojący się wyjść z domu nie ma szans na prace. Tym bardziej że bezrobocie wzrasta a ty jesteś z podlasia W wawie śródmieście jest pełno pracy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szczęść Boże 6 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Monitor na przedpokoju tak napisał: W wawie śródmieście jest pełno pracy No tak tylko że ty tam nie mieszkasz. a na bilet do warszawy nie masz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szczęść Boże 6 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Monitor na przedpokoju tak napisał: 58 miesięcy i 26 to jeszcze 7lat do eksmisji Pod warunkiem że dożyje i nie zrobię nic i nie zapominaj że jeszcze zachowek dla siostry musisz zapłacić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monitor na przedpokoju tak 2 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, szczęść Boże napisał: No tak tylko że ty tam nie mieszkasz. a na bilet do warszawy nie masz Mieszkam cały czas Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monitor na przedpokoju tak 2 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, szczęść Boże napisał: i nie zapominaj że jeszcze zachowek dla siostry musisz zapłacić Nie muszę przedawni się Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szczęść Boże 6 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Monitor na przedpokoju tak napisał: Mieszkam cały czas Na podlasiu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monitor na przedpokoju tak 2 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, szczęść Boże napisał: Na podlasiu Nigdy nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szczęść Boże 6 Napisano 5 godzin temu 1 godzinę temu, Monitor na przedpokoju tak napisał: Raz bylem na piwie z nudziarom walnela tekst że ona zerwala z ex bo powiedział że jest jego a ona jest swoja po tym nie chciałem kontynuować kolejne wymysły mitomana Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monitor na przedpokoju tak 2 Napisano 4 godziny temu Aby komornik mógł zająć mieszkanie własnościowe, wysokość zadłużenia musi wynosić więcej niż 5% wartości nieruchomości. Okolice 40k czyli dobrze liczę mam minimum 7lat jeszcze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monitor na przedpokoju tak 2 Napisano 4 godziny temu W tym czasie to można znaleźć pracę skończyc 99k allegro znaleźć miłość zdechnac różne rzeczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monitor na przedpokoju tak 2 Napisano 4 godziny temu Najpierw to przyjdzie i mi zabierze rtv pewnie konsole tv lol Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szczęść Boże 6 Napisano 4 godziny temu (edytowany) 17 minut temu, Monitor na przedpokoju tak napisał: Aby komornik mógł zająć mieszkanie własnościowe, wysokość zadłużenia musi wynosić więcej niż 5% wartości nieruchomości. Okolice 40k czyli dobrze liczę mam minimum 7lat jeszcze Tylko że melina jest warta ze 150k realnie Edytowano 4 godziny temu przez szczęść Boże Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szczęść Boże 6 Napisano 4 godziny temu (edytowany) 15 minut temu, Monitor na przedpokoju tak napisał: W tym czasie to można znaleźć pracę skończyc 99k allegro znaleźć miłość zdechnac różne rzeczy Ty nic nie zrobisz Edytowano 4 godziny temu przez szczęść Boże Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monitor na przedpokoju tak 2 Napisano 4 godziny temu 19 minut temu, szczęść Boże napisał: Tylko że melina jest warta ze 150k realnie 800k Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szczęść Boże 6 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, Monitor na przedpokoju tak napisał: 800k Taka jest prawdziwa wartość twojej meliny a nawet mniej bo u ciebie do gruntownego remontu https://www.otodom.pl/pl/oferta/mieszkanie-na-parterze-przy-ul-grunwaldzkiej-ID4tuBN Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monitor na przedpokoju tak 2 Napisano 4 godziny temu Hhttps://www.otodom.pl/pl/oferta/srodmiescie-muranow-48m2-3pokoje-piwnica-ID4we1D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monitor na przedpokoju tak 2 Napisano 4 godziny temu U mnie jeszcze zsyp to 800k Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szczęść Boże 6 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Monitor na przedpokoju tak napisał: U mnie jeszcze zsyp to 800k Lokalizacja inna niż twoja i Nie ma zsypów w mieszkaniach w Warszawie od dawna. Ale na podlasiu są Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monitor na przedpokoju tak 2 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, szczęść Boże napisał: Lokalizacja inna niż twoja i Nie ma zsypów w mieszkaniach w Warszawie od dawna. Ale na podlasiu są Som bo jakoś u mnie som Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szczęść Boże 6 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Monitor na przedpokoju tak napisał: Som bo jakoś u mnie som Ale ty w warszawie nie mieszkasz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monitor na przedpokoju tak 2 Napisano 3 godziny temu Oczywiście należą do mieszkań, każdy zsyp do jednej z 3 mieszkań nie każdemu się udało dostać matce tak bo samotna matka z 2 dzieci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monitor na przedpokoju tak 2 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, szczęść Boże napisał: Ale ty w warszawie nie mieszkasz. Oczywiście że mieszkam całe życie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szczęść Boże 6 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 4 minuty temu, Monitor na przedpokoju tak napisał: Oczywiście należą do mieszkań, każdy zsyp do jednej z 3 mieszkań nie każdemu się udało dostać matce tak bo samotna matka z 2 dzieci W tym jedno dziecko upośledzone Dopiero ostatnio pierrdoliłeś że twój ojciec podobno bogaty biznesmen z wami mieszkał w tym mieszakaniu, bo kable robił to jaka samotna matka ty mitomanie Musisz se zapisywać kłamstwa żeby się zgadzało Edytowano 3 godziny temu przez szczęść Boże Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szczęść Boże 6 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 3 minuty temu, Monitor na przedpokoju tak napisał: Oczywiście że mieszkam całe życie Ty mitomanie nawet nie wiedziałeś jakie są rejestracje samochodów w Warszawie xD ciekawe czy chociaż raz tam byłeś Edytowano 3 godziny temu przez szczęść Boże Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monitor na przedpokoju tak 2 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, szczęść Boże napisał: Ty mitomanie nawet nie wiedziałeś jakie są rejestracje samochodów w Warszawie xD Waw chyba nie wiem nie zwracam uwagi w dopie mam samochody Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monitor na przedpokoju tak 2 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, szczęść Boże napisał: W tym jedno dziecko upośledzone Dopiero ostatnio pierrdoliłeś że twój ojciec podobno bogaty biznesmen z wami mieszkał w tym mieszakaniu, bo kable robił to jaka samotna matka ty mitomanie Dekadę zyli razem kiedyś zsypy były do wyrzucania smieci dzisiaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monitor na przedpokoju tak 2 Napisano 3 godziny temu Som jak pomieszczenia gospodarcze wielkości łazienki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szczęść Boże 6 Napisano 3 godziny temu 8 minut temu, Monitor na przedpokoju tak napisał: Dekadę zyli razem kiedyś zsypy były do wyrzucania smieci dzisiaj MITOMAN Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach