szczęść Boże 6 Napisano 10 godzin temu 8 minut temu, Monitor na przedpokoju tak napisał: Som jak pomieszczenia gospodarcze wielkości łazienki Jak matka dostała to mieszkanie to znaczy że masz komunalne a nie własnościowe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monitor na przedpokoju tak 6 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, szczęść Boże napisał: Jak matka dostała to mieszkanie to znaczy że masz komunalne a nie własnościowe Matka wykupila z dekadę temu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monitor na przedpokoju tak 6 Napisano 10 godzin temu Było spółdzielcze teraz jest slodzielcze własnościowe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monitor na przedpokoju tak 6 Napisano 10 godzin temu 4 minuty temu, szczęść Boże napisał: MITOMAN No porozdawali ludziom każdy sobie powiekszyl moja mama też Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monitor na przedpokoju tak 6 Napisano 10 godzin temu Zsyp oficjalnie ma chyba 3m2 a naprawdę 4-5 i podnosi wartość nieruchomości Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monitor na przedpokoju tak 6 Napisano 10 godzin temu Bo sobie można wszystko wynieść i mieć w mieszkaniu minimalizm Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monitor na przedpokoju tak 6 Napisano 10 godzin temu Albo rowery trzymać odkurzacz no takie beznadziejnie rzeczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monitor na przedpokoju tak 6 Napisano 10 godzin temu Fajna sprawa bo jak by było dziecko to można wózek schować i w mieszkaniu więcej miejsca Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monitor na przedpokoju tak 6 Napisano 10 godzin temu Szkoda że żadna samica nie chce się związać naprawdę tyle ile się robi dla pochwy nie jest to warte majom tupet Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monitor na przedpokoju tak 6 Napisano 10 godzin temu To powinno być zupełnie odwrotnie powinny oferować dobry sex sprzątanie gotowanie przekonywać mnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monitor na przedpokoju tak 6 Napisano 10 godzin temu I one przekonujom ale munka malowany no głupie tempe lachona Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monitor na przedpokoju tak 6 Napisano 10 godzin temu Naprawdę zaczynam wierzyć że facet jest tylko pracom dla nich Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monitor na przedpokoju tak 6 Napisano 10 godzin temu I w zasadzie dobrze im tak że kosza dostajom ale nigdy się nie nauczom Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monitor na przedpokoju tak 6 Napisano 10 godzin temu Obrazom się i wybiorom koty trzeba normalnom trafić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monitor na przedpokoju tak 6 Napisano 10 godzin temu Z elki wyszla prawdziwa natura dobrze że jestem ostrożny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monitor na przedpokoju tak 6 Napisano 10 godzin temu Malowany mówi że to nie jego chodzi tylko jej odwalilo od mieszkania babki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 198 Napisano 10 godzin temu Ludzie czemu nie śpicie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monitor na przedpokoju tak 6 Napisano 10 godzin temu Cóż tak może być może jest mitoman były nie płaci nic teraz myśli że samca jakiegoś obchodzi jej majątek różne rzeczy e głowie som jak ma się setki tysięcy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monitor na przedpokoju tak 6 Napisano 10 godzin temu 3 minuty temu, niemaszuprawnień napisał: Ludzie czemu nie śpicie? Ładuje pożywienie na sen i idę spać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monitor na przedpokoju tak 6 Napisano 10 godzin temu Ciągle tak jest zawsze gdy już myślałem że wszystko obgadane dobrze się rozumiemy to się konczy a jak pytałem ocb to nie bo nie albo domysl się Niby czego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monitor na przedpokoju tak 6 Napisano 10 godzin temu Chooj w to mieszkanie ale je ogarne jak już zacząłem to skończę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monitor na przedpokoju tak 6 Napisano 10 godzin temu Na singla dobrze mi tutaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szczęść Boże 6 Napisano 10 godzin temu 21 minut temu, niemaszuprawnień napisał: Ludzie czemu nie śpicie? Bo Do pracy idziemy pani Salowo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szczęść Boże 6 Napisano 10 godzin temu 12 minut temu, Monitor na przedpokoju tak napisał: Chooj w to mieszkanie ale je ogarne jak już zacząłem to skończę Nowy właściciel i tak będzie od nowa musiał robić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szczęść Boże 6 Napisano 10 godzin temu 28 minut temu, Monitor na przedpokoju tak napisał: Malowany mówi że to nie jego chodzi tylko jej odwalilo od mieszkania babki Nie dziwię się, bo to jednak wygryw Elcia jest z biedy a takie mieszkanie i pieniądze za gówniaki robią z nią klasę średnią Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 161 Napisano 9 godzin temu 6 godzin temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: Haha dobry jesteś, tak na dobrą sprawę nawet jakby tsk było to co cie to obchodzi? Ja sie ciebie dopytuje jak często chlasz whisky? No nie bo mnie to gowno obchodzi. Wspominasz o moim piciu, to ja się pytam o twoje ćpanie. Skoro chwalisz się tym w Internecie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 198 Napisano 9 godzin temu 21 minut temu, szczęść Boże napisał: Bo Do pracy idziemy pani Salowo Gdzie pracujesz? Dalej u mamy na garnuszku? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 198 Napisano 9 godzin temu 40 minut temu, Monitor na przedpokoju tak napisał: Ładuje pożywienie na sen i idę spać Ja dopijam kawę i zbieram się do pracy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 161 Napisano 9 godzin temu 5 godzin temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: On się nie martwi o cudze dzieci, on nie wie z której strony mnie podgryźć bo argumenty mu się dawno skończyły. Zastanawia mnie bardziej fakt dlaczego akurat mnie. Ty się o własne nie martwisz i rozdzielasz rodzeństwo dla własnej wygody. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szczęść Boże 6 Napisano 9 godzin temu 8 minut temu, niemaszuprawnień napisał: Gdzie pracujesz? Dalej u mamy na garnuszku? W korpo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach