szczęść Boże 6 Napisano 7 godzin temu 5 minut temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: Pisalam o nim w środę. Że podszedł do mnie zapytał o bilet a mnie wmurowało i tak tylko się patrzyłam aż musiał zapytać raz jeszcze. xd MIAŁAŚ MOKRĄ CIPKĘ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 208 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Malowany napisał: Zaraz codziennie będziesz pociągiem jeździć Nie jestem walnięta, stwierdziłam tylko.ze bardzo rzadko mi sie tak zdarza żeby ktoś wywołał na mnie takie wrażenie, raz na kilka lat. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szczęść Boże 6 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Malowany napisał: Myślę, że Elżbieta chce wcisnąć konduktorowi drugiego bombelka. przecież ma starego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szczęść Boże 6 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, NyxN1ght napisał: No tak na podryw lepiej nie zabierać dzieci xD Dobrze że ty nie masz tego problemu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 161 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: Nie jestem walnięta, stwierdziłam tylko.ze bardzo rzadko mi sie tak zdarza żeby ktoś wywołał na mnie takie wrażenie, raz na kilka lat. Jesteś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 161 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, szczęść Boże napisał: przecież ma starego Tak, ale uciekł za granicę przez alimenty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 208 Napisano 7 godzin temu 4 minuty temu, Malowany napisał: Nie mogę tutaj przebywać. Źle to działa na mnie Nie pirêrdol tylko zostań z nami bo nie będzie z czego się posmiac. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szczęść Boże 6 Napisano 7 godzin temu (edytowany) 2 minuty temu, Malowany napisał: Tak, ale uciekł za granicę przez alimenty. Autentycznie mi szkoda tego chłopa Edytowano 7 godzin temu przez szczęść Boże Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 208 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, Malowany napisał: Jesteś Widzę ze mnie lepiej znasz niż ja sama. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NyxN1ght 95 Napisano 7 godzin temu 3 minuty temu, szczęść Boże napisał: Dobrze że ty nie masz tego problemu Nom dziadkowie opiekują się Kajetanem xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 161 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: Nie pirêrdol tylko zostań z nami bo nie będzie z czego się posmiac. Meh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 208 Napisano 7 godzin temu 3 minuty temu, Malowany napisał: Tak, ale uciekł za granicę przez alimenty. Który? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 161 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: Widzę ze mnie lepiej znasz niż ja sama. Tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 161 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: Który? Podkoloryzowalem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 161 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, szczęść Boże napisał: Autentycznie mi szkoda tego chłopa Mi to dzieci szkoda najbardziej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 208 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Malowany napisał: Meh Juz nie piêrdol bo nikt inny by tak nie przeżywal mojej osoby i tak zawzięcie nie próbował mi dogryźć. I tak wiem że mnie kochasz. ;D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 161 Napisano 7 godzin temu Tak mnie serce boli i jeszcze teraz głowa. Mam takie dobre serce i nie mogę przejść obojętnie, gdy komuś dzieje się krzywda. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 161 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: Juz nie piêrdol bo nikt inny by tak nie przeżywal mojej osoby i tak zawzięcie nie próbował mi dogryźć. I tak wiem że mnie kochasz. ;D Nom. Nie bądź zla na malowany. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 208 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Malowany napisał: Nom. Nie bądź zla na malowany. Wiedziałam. xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 198 Napisano 7 godzin temu Dzieciaki dalej się nawalają Macie chociaż z tego jakąś kasę? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 245 Napisano 7 godzin temu bardzo dobra decyzja. skoro matka nie może ( z różnych powodów) wychowywać to idzie do ojca. dużo lepiej niż do ciotki albo domu zastępczego. w czym problm? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
afekafe 160 Napisano 7 godzin temu 5 minut temu, niemaszuprawnień napisał: Dzieciaki dalej się nawalają Macie chociaż z tego jakąś kasę? Uczucie spełnienia, bo piniondze to nie fszystko. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 198 Napisano 7 godzin temu 3 minuty temu, afekafe napisał: Uczucie spełnienia, bo piniondze to nie fszystko. Łod nędzy do piniędzy Cześć tak w ogóle 🥰 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 208 Napisano 7 godzin temu 3 minuty temu, Nemesio Cervantes napisał: bardzo dobra decyzja. skoro matka nie może ( z różnych powodów) wychowywać to idzie do ojca. dużo lepiej niż do ciotki albo domu zastępczego. w czym problm? Nie ma problemu, poprostu malowany nie umie w podryw i mu się wydawało że takim zaczepanianiem coś zdziała. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
afekafe 160 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, niemaszuprawnień napisał: Łod nędzy do piniędzy Cześć tak w ogóle 🥰 Kiepsko ze mną. Żeby baba mi słała 🥰 O ja cierpię dole Cześć i cześć. Skończyłam czytać i pić kawę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
afekafe 160 Napisano 6 godzin temu 5 minut temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: Nie ma problemu, poprostu malowany nie umie w podryw i mu się wydawało że takim zaczepanianiem coś zdziała. Bo nie spotkał tu długowłosej blond, lat 25 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 198 Napisano 6 godzin temu 3 minuty temu, afekafe napisał: Kiepsko ze mną. Żeby baba mi słała 🥰 O ja cierpię dole Cześć i cześć. Skończyłam czytać i pić kawę. Ja też cierpię, bo się nie wyspałam. Wczoraj po północy wróciłam do domu i dziś od 4 na nogach i zasuwam... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 198 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, afekafe napisał: Bo nie spotkał tu długowłosej blond, lat 25 Stąd ból tyłka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 245 Napisano 6 godzin temu 4 minuty temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: Nie ma problemu, poprostu malowany nie umie w podryw i mu się wydawało że takim zaczepanianiem coś zdziała. ma sie rozumieć, taki sposób na kobiety....hehe. a ja myślał, że to temat egzystencjonalny ale jak ojca nie ma, bo jest w jukeju to można do okna życia. Był kiedyś temat aborcji w szkole angielskiego i facety mówili okno życia a kobiety aborcja. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 208 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, afekafe napisał: Bo nie spotkał tu długowłosej blond, lat 25 Taka to by nie chciała raczej nawet na niego splunąc a gdzie dalej. xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach