Monitor na przedpokoju tak 14 Napisano 4 godziny temu Tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kris888 412 Napisano 4 godziny temu ale ona cię nie chce, zrozum to wreszcie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 165 Napisano 4 godziny temu Iskrę, dumbo, elcie a wszystkie mają cię gdzieś. Jaki ty żałosny jesteś. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
choroszcz wzywa 19 Napisano 4 godziny temu elka go pognała, to teraz będzie się do dumbo łasił, żałosna męska attention whore Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monitor na przedpokoju tak 14 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, kris888 napisał: ale ona cię nie chce, zrozum to wreszcie. Chce bo pokazała punie Przed chwilą, Malowany napisał: Iskrę, dumbo, elcie a wszystkie mają cię gdzieś. Jaki ty żałosny jesteś. Tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dark Prince 6 Napisano 4 godziny temu To jak tam dumbo wejdzie to już nic się w mieszkanku więcej nie zmieści XD Ale rozumiem że to właśnie jest minimalist Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 165 Napisano 4 godziny temu Naprawdę mi sobie szkoda. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
choroszcz wzywa 19 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, kris888 napisał: ale ona cię nie chce, zrozum to wreszcie. żadna normalna nie zechce takiego przyjeba i trwale bezrobotnego degenerata i ty też o tym dobrze wiesz, więc skończ go fałszywie pocieszać. ty chyba też musisz mieć autyzm czy coś skoro nie widzisz że on nie ma totalnie żadnych zalet jako facet czy partner jedyne co ma do zaoferowania do dach nad głową - ale pomyślmy kto na to poleci? jakaś bezdomna ćpunka? bo nawet u pato samotnej madki nie ma szans, a taka i tak dostanie mieszkanie od państwa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dark Prince 6 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, choroszcz wzywa napisał: żadna normalna nie zechce takiego przyjeba i trwale bezrobotnego degenerata i ty też o tym dobrze wiesz, więc skończ go fałszywie pocieszać. ty chyba też musisz mieć autyzm czy coś skoro nie widzisz że on nie ma totalnie żadnych zalet jako facet czy partner jedyne co ma do zaoferowania do dach nad głową - ale pomyślmy kto na to poleci? jakaś bezdomna ćpunka? bo nawet u pato samotnej madki nie ma szans, a taka i tak dostanie mieszkanie od państwa Ty wieczorna jesteś jeszcze starsza a w twoje zalety wątpię jeszcze bardziej niż w leżaka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dark Prince 6 Napisano 4 godziny temu Poza tym na świecie jest pelno nienornalnych także kobiet zD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
choroszcz wzywa 19 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Dark Prince napisał: Ty wieczorna jesteś jeszcze starsza a w twoje zalety wątpię jeszcze bardziej niż w leżaka nie jestem wieczorną, kiedy to dotrze w końcu? tyle lat tu gnijesz, a nawet nie wiesz z jakich ników tamta nadaje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 221 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, choroszcz wzywa napisał: nie jestem wieczorną, kiedy to dotrze w końcu? tyle lat tu gnijesz, a nawet nie wiesz z jakich ników tamta nadaje Dlaczego on cie bierze za wieczorną? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
choroszcz wzywa 19 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, Dark Prince napisał: Poza tym na świecie jest pelno nienornalnych także kobiet zD ooo, no to już 2 sensowna opcja dla leżaka - chora psychicznie i jakaś uwsteczniona przy tym i niezaradna życiowo - tak, tu masz rację czyli leżak ma już 2 opcje - albo jakiś bezdomny/bezrobotny leń albo zaburzona, zacofana intelektualnie i niezaradna - tak, u takich miałby szansę choć obawiam się, że nawet i takie mają lepsze opcje niż taki leżak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaszalotte 21 Napisano 3 godziny temu Jakieś chore to tym bardziej będą uciekac z krzykiem żeby bardziej nie zachorować wrzućcie mu jakaś z rakiem i patrzcie jak kwiczy nie no lepiej dać tym babom spokój chorym czy zdrowym żadna nie zasługuje na taki los Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
choroszcz wzywa 19 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: Dlaczego on cie bierze za wieczorną? bo ten to zawsze widzi to co chce widzieć lubi knuć i wyszukiwać jakieś z doopy sensacje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 165 Napisano 3 godziny temu Myślę, że on się każdej kobiety boi. Ciężki przypadek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
choroszcz wzywa 19 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Kaszalotte napisał: Jakieś chore to tym bardziej będą uciekac z krzykiem żeby bardziej nie zachorować wrzućcie mu jakaś z rakiem i patrzcie jak kwiczy nie no lepiej dać tym babom spokój chorym czy zdrowym żadna nie zasługuje na taki los jeżeli świadomie by takiego sobie wybrały - to cóż, już ich sprawa, desperatki i zaburzone pokroju iskry też istnieją, nie zapominaj o tym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dark Prince 6 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, choroszcz wzywa napisał: jeżeli świadomie by takiego sobie wybrały - to cóż, już ich sprawa, desperatki i zaburzone pokroju iskry też istnieją, nie zapominaj o tym Nie wiem w czym iskra jest zaburzona Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dark Prince 6 Napisano 3 godziny temu 21 minut temu, choroszcz wzywa napisał: nie jestem wieczorną, kiedy to dotrze w końcu? tyle lat tu gnijesz, a nawet nie wiesz z jakich ników tamta nadaje No to moze się przedstaw osobo niby-nie-wieczorna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dark Prince 6 Napisano 3 godziny temu 16 minut temu, choroszcz wzywa napisał: ooo, no to już 2 sensowna opcja dla leżaka - chora psychicznie i jakaś uwsteczniona przy tym i niezaradna życiowo - tak, tu masz rację czyli leżak ma już 2 opcje - albo jakiś bezdomny/bezrobotny leń albo zaburzona, zacofana intelektualnie i niezaradna - tak, u takich miałby szansę choć obawiam się, że nawet i takie mają lepsze opcje niż taki leżak Dobra krejzi pisz pod swoim nickiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monitor na przedpokoju tak 14 Napisano 3 godziny temu 24 minuty temu, Malowany napisał: Myślę, że on się każdej kobiety boi. Ciężki przypadek. Daj znać jak się ustawisz z więcej niż 0 stąd. Póki co nie kozacz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monitor na przedpokoju tak 14 Napisano 3 godziny temu 26 minut temu, Kaszalotte napisał: Jakieś chore to tym bardziej będą uciekac z krzykiem żeby bardziej nie zachorować wrzućcie mu jakaś z rakiem i patrzcie jak kwiczy nie no lepiej dać tym babom spokój chorym czy zdrowym żadna nie zasługuje na taki los Będziemy się tulic godzinami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
choroszcz wzywa 19 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Dark Prince napisał: Nie wiem w czym iskra jest zaburzona m in wysyłanie nudesów pravikowi, fanatyczne katolstwo i ekstremalny syndrom ratowniczki najlepsze jest to jej usilne szukanie atencji u tych największych przygłupów (w tym tych ledwo co piśmiennych ), spieerdoxów i inceli zamiast poszukać sobie normalniejszych osób do rozmów, na zbliżonym poziomie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
choroszcz wzywa 19 Napisano 3 godziny temu 15 minut temu, Dark Prince napisał: Dobra krejzi pisz pod swoim nickiem nie trafiłeś znowu i nie trafisz, od kilku lat nie pisze z dawnego niku, nie wysilaj się Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bodnarajca 21 Napisano 3 godziny temu 24 minuty temu, choroszcz wzywa napisał: jeżeli świadomie by takiego sobie wybrały - to cóż, już ich sprawa, desperatki i zaburzone pokroju iskry też istnieją, nie zapominaj o tym Nie wiem po co zazdrość, przecież też możesz wyrywać i szukać szczęścia w chorąszczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaszalotte 21 Napisano 3 godziny temu Iskra nie czuje się warta typa która nie zachlewa mordy i ma swój mózg ja też w sumie o czym z takim gadać oprócz rûchania chyba bo każda uważają za głupsza od siebie chyba a jak serio jest głupia to tylko do pogardliwego wyrochania i obsmiania na mieście Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaszalotte 21 Napisano 3 godziny temu Po co się do nich odzywać w ogóle tylko skrzywdzą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bodnarajca 21 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, Kaszalotte napisał: Iskra nie czuje się warta typa która nie zachlewa mordy i ma swój mózg ja też w sumie o czym z takim gadać oprócz rûchania chyba bo każda uważają za głupsza od siebie chyba a jak serio jest głupia to tylko do pogardliwego wyrochania i obsmiania na mieście Każdy ma swoje życie i swoje decyzje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dark Prince 6 Napisano 3 godziny temu 19 minut temu, choroszcz wzywa napisał: m in wysyłanie nudesów pravikowi, fanatyczne katolstwo i ekstremalny syndrom ratowniczki najlepsze jest to jej usilne szukanie atencji u tych największych przygłupów (w tym tych ledwo co piśmiennych ), spieerdoxów i inceli zamiast poszukać sobie normalniejszych osób do rozmów, na zbliżonym poziomie No wcale nie brzmisz jak krejzi... W każdym razie jedyną wpadkę jaka widzę to wysyłanie nudesow ale ja nie jestem świętą inkwizycja by ją potępiać a ciebie jako 'niefanatycznej nuekatolixxki" tym bardziej nie powinno obchodzić co 2 dorosłe osoby sobie... Pewnie ze takich leżaków trzeba czasem potyrac żeby odrobinę wrócili do realizmu ale żeby ich wykluczać i zabraniać innym osobom z nimi pisać to jakiś chory fanatyzm Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaszalotte 21 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Bodnarajca napisał: Każdy ma swoje życie i swoje decyzje. Kiedyś jak była monarchia to chociaż ok ślub spróbowali raz genitaliów i się porzygali że im śmierdzi z dopy ale potem się nie poniżali na mieście i mieli kochanków na boku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach