papamobil 666 67 Napisano wtorek o 12:35 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
papamobil 666 67 Napisano wtorek o 12:37 Przed chwilą, Dark Prince napisał: Dziwnego słowa użyłeś chodzi ci o sparagmos? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kris888 428 Napisano środa o 14:42 (edytowany) @papamobil 666 co do tematu w którym proponowałeś żebym u Iskry robił w tartaku odniosę się - ja mam dobrą robotę. co prawda specyfikę pracy w tartaku znam, u wujka czasem pomagam weekendowo, ale nie chciałbym w tym robić cały czas. Edytowano środa o 14:44 przez kris888 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 153 Napisano środa o 14:45 Chłopie, nie Tobie jednemu się chce, męska przypadłość to to. Z tą różnicą że chociaż nie owijasz w bawełnę i nie robisz z siebie swietoszka he he he. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
papamobil 666 67 Napisano środa o 14:46 ja teraz: 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przelot 222 Napisano czwartek o 19:58 Dnia 6.05.2025 o 14:36, Dark Prince napisał: Dziwnego słowa użyłeś No. Jedne z gorszych na opis seksu. Du/pic / dup czyc. Obleśne. Smierdzi mi to Beskidem śląskim Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przelot 222 Napisano czwartek o 19:59 Dnia 7.05.2025 o 16:42, kris888 napisał: @papamobil 666 co do tematu w którym proponowałeś żebym u Iskry robił w tartaku odniosę się - ja mam dobrą robotę. co prawda specyfikę pracy w tartaku znam, u wujka czasem pomagam weekendowo, ale nie chciałbym w tym robić cały czas. Dnia 7.05.2025 o 16:45, Mgła napisał: Chłopie, nie Tobie jednemu się chce, męska przypadłość to to. Z tą różnicą że chociaż nie owijasz w bawełnę i nie robisz z siebie swietoszka he he he. Eureka czemu wy sie nie spikniecie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa prima sort 18 Napisano 16 godzin temu I co nadal sie chce? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach