FranekBozy 4 Napisano wtorek o 14:54 Skurrwysyn Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
FranekBozy 4 Napisano wtorek o 15:06 8 minut temu, Mikke napisał: Precz z komuną Za komunę to twój stary kradł katalizatory w samochodach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mariusz4 259 Napisano wtorek o 19:23 on swoje wie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E.. 36 Napisano piątek o 08:46 I bardzo dobrze zrobił. Jeden z niewielu prawdziwych Polaków w tej zmanipulowanej, sprzedanej i zakłamanej Polsce. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E.. 36 Napisano piątek o 08:53 (edytowany) Kiedy będzie żyli w tym jednym superpaństwie, w którym rządzą Niemcy, siłą wcielą wam prawa, euro itd. i nie będą zważali na to, że głód cierpicie, to ciekawe czy cieszyć się, i klaskać będziecie. Edytowano piątek o 08:54 przez E.. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1711 Napisano piątek o 09:30 36 minut temu, E.. napisał: Kiedy będzie żyli w tym jednym superpaństwie, w którym rządzą Niemcy, siłą wcielą wam prawa, euro itd. i nie będą zważali na to, że głód cierpicie, to ciekawe czy cieszyć się, i klaskać będziecie. Jaka odklejka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
18 maja głosuj na Brauna 5 Napisano piątek o 09:36 5 minut temu, Żaba Monìka napisał: Jaka odklejka. Prawdę pisze. Jeebać te szwabską komune Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1114 Napisano piątek o 09:37 2 minuty temu, Żaba Monìka napisał: . Żabo co pisałaś bo skasowali i nie wiem co mam zrobić by nie wstawać o 5 z rana? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1711 Napisano piątek o 09:39 Przed chwilą, Pokraka napisał: Żabo co pisałaś bo skasowali i nie wiem co mam zrobić by nie wstawać o 5 z rana? Pisalam, ze to moga byc objawy perimenopauzy, albo moze budzisz sie wczesniej, bo jest jasno. A co z tym zrobic to niestety nie wiem, moze chodzic pozniej spac? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Karakallа 3 Napisano piątek o 09:40 2 minuty temu, Pokraka napisał: Żabo co pisałaś bo skasowali i nie wiem co mam zrobić by nie wstawać o 5 z rana? Niejaka Elcia wącha narkotyki i w ogóle nie śpi 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
18 maja głosuj na Brauna 5 Napisano piątek o 09:42 2 minuty temu, Karakallа napisał: Niejaka Elcia wącha narkotyki i w ogóle nie śpi I jeszcze wysyła zwisy Leżakowi i Malowanemu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Karakallа 3 Napisano piątek o 09:43 Przed chwilą, 18 maja głosuj na Brauna napisał: I jeszcze wysyła zwisy Leżakowi i Malowanemu Ciekawe czym się zajmuje opieka społeczna w Polsce skoro jeszcze jej praw rodzicielskich nie odebrali 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1114 Napisano piątek o 09:44 1 minutę temu, Żaba Monìka napisał: Pisalam, ze to moga byc objawy perimenopauzy, albo moze budzisz sie wczesniej, bo jest jasno. A co z tym zrobic to niestety nie wiem, moze chodzic pozniej spac? Albo nie drzemać wieczorem przed telewizorem, bo chodzę normalnie spać po 23. Poziom hormonów swoją droga mogłabym sobie zbadać, młodsza się nie robię Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 258 Napisano 22 godziny temu Dnia 9.05.2025 o 11:40, Karakallа napisał: Niejaka Elcia wącha narkotyki i w ogóle nie śpi Dnia 9.05.2025 o 11:43, Karakallа napisał: Ciekawe czym się zajmuje opieka społeczna w Polsce skoro jeszcze jej praw rodzicielskich nie odebrali tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa mniam 0 Napisano 11 godzin temu ja bym siebie spalil Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach