Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Mikke

NOWE OŚWIADCZENIE NAWROCKIEGO ZŁODZIEJ NAGLE PRZYPOMNIAŁ SOBIE ILE MA MIESZKAŃ

Polecane posty

2 minuty temu, papamobil 666 napisał:

kryminalista typowy, przecież on na bramkach stał w klubach swojego czasu. rzeźmieszek. 

To prawda 

Sam fakt ze ta kuuurwa stanoski sie dostal swiadczy mocno o postepujacej idiokracji spoleczenstwa. Ja bym chcial zeby stanoska wygrala i sie ossrala i zrezygnowala, panstwo z kartonu kuuurwaaa haha xD

1 minutę temu, schizzy_pop napisał:

Sam fakt ze ta kuuurwa stanoski sie dostal swiadczy mocno o postepujacej idiokracji spoleczenstwa. Ja bym chcial zeby stanoska wygrala i sie ossrala i zrezygnowala, panstwo z kartonu kuuurwaaa haha xD

Niestety deebil ma duże zasięgi przez swój zjeebany kanał, ale i tak ledwo mu się udało zebrać te 100 tys podpisów 

stanoska dzivvka maciaka zaprosil na wywiad w dniu meczu barcelony bo dobrze wiedzial jak to sie skonczy, a ciekawe jakby maciak przeprosil jak stanoska by wybrnela z tego? Musoal by soedziec z nim i by meczu nie obejrzal xDD hahahaaa barcelonska ... karlowata

Przed chwilą, Mikke napisał:

Niestety deebil ma duże zasięgi przez swój zjeebany kanał, ale i tak ledwo mu się udało zebrać te 100 tys podpisów 

Niech wybiora te dziivvke, ciekawe co sie stanie, beka by byla xD

Ja juz bojkotuje wybory po tym co Braun odpieerdala, byl moim jedynym kandydatem ale woda sodowa uderzyla mu do glowy jak niegdys kuuurwinowi. Braun to jest taka kiuurwa co by ludzi w obozach zamykala jakby mial wladze jak hitler

Przed chwilą, schizzy_pop napisał:

Ja juz bojkotuje wybory po tym co Braun odpieerdala, byl moim jedynym kandydatem ale woda sodowa uderzyla mu do glowy jak niegdys kuuurwinowi. Braun to jest taka kiuurwa co by ludzi w obozach zamykala jakby mial wladze jak hitler

Lecz urojenia.

Ja popieram z całego serca Grzegorza Brauna 

1 minutę temu, Mikke napisał:

Lecz urojenia.

Ja popieram z całego serca Grzegorza Brauna 

a jak papierz bedzie murzynem to co zrobisz? 

Wszyscy sa skompromitowani procz Wacha i Zandberga, ale Wach sie nie nadaje bo to zbyt prosty chlop

Wszyscy sa skompromitowani procz Wacha i Zandberga, ale Wach sie nie nadaje bo to zbyt prosty chlop

napisz po prostu że jesteś antypolskim komuchem i cie boli jak ktoś nie tyra za minimalną w kołchozie. 

Zandberg to komuch i to jego kompromitacja 

6 minut temu, Mikke napisał:

Zandberg to komuch i to jego kompromitacja 

Na kazdego z nich moge sie dopieerdolic ale zandberga nie znam na tyle to mnie oswiec czyms konkretnym

Widzialem go jedynie w debatach jak w miare rzeczowo mowil i da sie go zrozumiec co mowi, zawsze na temat, nie odwraca kota ogonem

1 minutę temu, papamobil 666 napisał:

jest komuchem, to wystarczy.

Cos konkretnego? Jakis kontrowersyjny poglad? Bo podzial na lewice i prawice jest w ... plynny na przestrzeni lat xD

Bo podzial na lewice i prawice jest w ... plynny na przestrzeni lat xD

ta, czytam wykop i co tam se nowego lewaki ubzduracie aby jakoś wmawiać publiczności że nie jesteście złodziejami. prawica i lewica to jest podział nie do zatarcia i wasze śmieszne koterie tego w żaden sposób nie zmienią. nie każdy jest tłukiem co nawet matury nie dał rady zdać żeby takie kity wciskać, wracaj na pejsbuka. 

Mysle ze obecni wyzyskiwacze google, amazon, tesla i reszta kuurestwa potrzebuje takich lewakow u wladzy co ich podpieerdola zabiora hajs i oddadza hajs bezdomnym filipkom, nie dlatego ze sam tego chce bo mam wyjeebane w polityke i mnie ich dzialania nie dotycza, ale zeby nauczyc te chciwe kapitalistyczne kuuuurwy pokory i zastanowienia sie nad soba xD

Mysle ze obecni wyzyskiwacze google, amazon, tesla i reszta kuurestwa potrzebuje takich lewakow u wladzy co ich podpieerdola zabiora hajs i oddadza hajs bezdomnym filipkom, nie dlatego ze sam tego chce bo mam wyjeebane w polityke i mnie ich dzialania nie dotycza, ale zeby nauczyc te chciwe kapitalistyczne kuuuurwy pokory i zastanowienia sie nad soba xD

co sobie ostatnio somsiad kupił że tak cie miota? 

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się