Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
mideri

Czy gdybym proponował, że jestem gotów pracować w 2025 roku za 1500 zł na miesiąc, to zwiększy moje szanse na otrzymanie jakiejkolwiek pracy?

Polecane posty

4 minuty temu, Onaaaa napisał:

A nie myślałeś by wyjechać gdzieś?

Trudny nieznany mi temat, myslę czasami ale nie wiem jak sie za to zabrac. Slysze tylko o ludziach oo ta wziela i pracuje w Poznaniu tam tak fajnie. Ale jaka ci ludzie mieli odwagę o tym juz nikt nic nie powie.

3 minuty temu, Mariusz4 napisał:

Trudny nieznany mi temat, myslę czasami ale nie wiem jak sie za to zabrac. Slysze tylko o ludziach oo ta wziela i pracuje w Poznaniu tam tak fajnie. Ale jaka ci ludzie mieli odwagę o tym juz nikt nic nie powie.

Trzeba się odważyć i kasę na początek mieć. Tyle w życiu już się przeprowadzałam razy i tyle zmian że dla mnie nie było to trudne ale męczyło  mnie to psychicznie.

6 minut temu, Mariusz4 napisał:

myślisz że to odważne wyjechać ?

10 minut temu, hrabia Pomme de terre napisał:

Wsiąść i jechac raczej nie, ale trzeba by wynajac mieszkanie i nie wiem na jaki czas i slono za to placic. Dopiero wtedy szukac prace nie mam pojecia czy by wyszlo. Do tego drogo jest wynajmowac na pewno i ktoś wypowe umowe i co dalej. A jakies graty a rower bo ja lubie. To jest dla mnie wielkie nie wiem co, nueznane.

Edytowano przez Mariusz4

1 godzinę temu, hrabia Pomme de terre napisał:

Nie 

Ja mam taki melancholii stan na takie rzeczy tak mi obojętne rzeczywistości gdzie jestem i po co 

Mógłbym se w Gliwicach być jak by we mnie chęci do życia dała 

7 minut temu, Monitor na przedpokoju tak napisał:

Mógłbym se w Gliwicach być jak by we mnie chęci do życia dała 

Nie mógłbyś bo się boisz wyjść z meliny xD

Edytowano przez Mikke

3 godziny temu, Monitor na przedpokoju tak napisał:

Nimfuś to jestem pewny że jakoś tak dorabia 

Chyba cię pojeebało  upoślaku

Edytowano przez Mikke

7 godzin temu, Mariusz4 napisał:

zgłaszam się, jak najbardziej, odezwał się 3-ci sklep może 4 z czego pamiętam w ogóle z moich rozsyłek cv. Tak, zę moje wysyłanie do sklepów idzie w większosći i taki mam odzew. Fabryki są 3 zmianowe tak nei chcę. A inne po 2 ale 11 h sorry.

No to z czego się utrzymujesz? Każda praca poniżej godności, a życie na koszt starzejących się rodziców nie jest poniżej godności? Nie pomyślałeś, że może rodzice gdyby nie mieli dorosłego chłopa na utrzymaniu mogli by korzystać z życia na emeryturze, pojeździć po sanatoriach, wycieczkach, pielgrzymkach czy co tam lubią. Wydać pieniądze, które łożą na Ciebie na zabiegi rehabilitacyjne i poprawić swoją jakość życia. Nie wjeżdża Ci to na godność? 

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować