Libed 73 Napisano 11 godzin temu albo jak kiedys dziady które chcą mówić milionom jak mają żyć znowu nie ogarneli pieca z wajchą w dwie strony. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Libed 73 Napisano 11 godzin temu obstawiam filipinczyka albo z usa. szkoda że nie murzyn. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 240 Napisano 11 godzin temu A co tutaj taka zamuła Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Libed 73 Napisano 11 godzin temu 1 minutę temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: A co tutaj taka zamuła co to za maszyne posuwająca masz czy lezak znowu wymysla ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaszalotte 49 Napisano 11 godzin temu Co to maszyna posuwająca Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaszalotte 49 Napisano 11 godzin temu 21 minut temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: A co tutaj taka zamuła Malowany zmarł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mtjkp 25 Napisano 11 godzin temu Klaudiusz uciekla do byczego z duzym penem i mnie zostawila ;( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mtjkp 25 Napisano 11 godzin temu A zrobilem foto pena dla niej ostatnio, i nigdy jej nie wyslalem nawet ;-( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Libed 73 Napisano 11 godzin temu (edytowany) 6 minut temu, Kaszalotte napisał: Malowany zmarł moze papieżem zostal i nie ma czasu a tak serio to pewnie lezy gdzies zasikany Edytowano 11 godzin temu przez Libed Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Libed 73 Napisano 11 godzin temu fajnie jakby wybrali tego ktory 2 tygodnie temu mial inna date urodzenia niz tydzien temu najpierw byl za stary a pozniej powiedzial ze jednak urodzil sie pozniej i juz bylo ok Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 240 Napisano 11 godzin temu 28 minut temu, Libed napisał: co to za maszyne posuwająca masz czy lezak znowu wymysla ? Widzę że jest zdolny do wszystkiego byle mnie zmusić do włączenia komunikatora. Jak nie prośbą to groźba. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dark Prince 23 Napisano 11 godzin temu 12 minut temu, Mtjkp napisał: Klaudiusz uciekla do byczego z duzym penem i mnie zostawila ;( To nie jest ten typ laski ona potrzebuje czegoś więcej niż kuutas Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 240 Napisano 11 godzin temu 10 minut temu, Libed napisał: moze papieżem zostal i nie ma czasu a tak serio to pewnie lezy gdzies zasikany Może odpoczywa. xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Libed 73 Napisano 11 godzin temu 1 minutę temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: Może odpoczywa. xd no napisalem ze lezy zasikany czyli odpoczywa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 240 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, Libed napisał: no napisalem ze lezy zasikany czyli odpoczywa Bez przesady. Ale wy tu wszyscy chamscy jesteście. ;pp Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mtjkp 25 Napisano 10 godzin temu Klaudiusz mnie zostawila dla kogos z duzym penem, bo jej da dobre duupcenie, a ja jej tego nie dam ;( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dark Prince 23 Napisano 10 godzin temu 4 minuty temu, Mtjkp napisał: Klaudiusz mnie zostawila dla kogos z duzym penem, bo jej da dobre duupcenie, a ja jej tego nie dam ;( Na pch24 jest transmisja na żywo jakąś młodą laska mówi i mi się od razu skojarzyło z klaudiuszem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Libed 73 Napisano 10 godzin temu 9 minut temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: Bez przesady. Ale wy tu wszyscy chamscy jesteście. ;pp to anonimowe forum wiec ludzie sa szczerzy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mtjkp 25 Napisano 10 godzin temu Pewnie stad odejde w koncu, bo bez klaudiusza to nedza ;( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Libed 73 Napisano 10 godzin temu no i nie bylo niespodzianki ani czorny ani zolty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
papamobil 666 64 Napisano 10 godzin temu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mtjkp 25 Napisano 10 godzin temu Libed bedzie wniebowziety jak znikne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
papamobil 666 64 Napisano 10 godzin temu papierzak trvmpa mordo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Libed 73 Napisano 10 godzin temu czyli jeden z moich dwoch typow sie sprawdzil poczuli piniondz przy obecnej wladzy w stanach prokoscielnej beda pieniazki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Libed 73 Napisano 10 godzin temu 1 minutę temu, papamobil 666 napisał: papierzak trvmpa mordo nie on chcial tego z NY chyba czy tam florydy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
papamobil 666 64 Napisano 10 godzin temu 1 minutę temu, Libed napisał: czyli jeden z moich dwoch typow sie sprawdzil poczuli piniondz przy obecnej wladzy w stanach prokoscielnej beda pieniazki ciekawe czy zacznie krucjate przeciwko tym wszystkim protestanckim kaznodziejom co sie tam zalęgli w stanach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 240 Napisano 10 godzin temu 3 minuty temu, Libed napisał: czyli jeden z moich dwoch typow sie sprawdzil poczuli piniondz przy obecnej wladzy w stanach prokoscielnej beda pieniazki Wlasnie apropo piniondz, Pamiętasz że mi leżysz 150zł? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
papamobil 666 64 Napisano 10 godzin temu kvrwa przegrałem 10 koła Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dark Prince 23 Napisano 10 godzin temu 5 minut temu, Libed napisał: czyli jeden z moich dwoch typow sie sprawdzil poczuli piniondz przy obecnej wladzy w stanach prokoscielnej beda pieniazki Dlatego nie wzięli murzyna z Afryki albo USA? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Libed 73 Napisano 10 godzin temu 1 minutę temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: Wlasnie apropo piniondz, Pamiętasz że mi leżysz 150zł? tak. ostatnio stwierdzielm ze yukon to nie moon mozesz ze wybrac jakas organizacje czy cos to wespre 150zlociszami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach