BeatyfikowanaBabkaBoża 10 Napisano 8 godzin temu Papiez jest biały, względnie mlody więc następne konklawe za 30 lat czyli umrę naturalnie. Można odetchnąć. Koniec świata odroczony. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mtjkp 25 Napisano 8 godzin temu Czesc babkaboza kochanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BeatyfikowanaBabkaBoża 10 Napisano 8 godzin temu Ksiendze i zakonnice się modlo z telefonem w rękach robiąc zdjecia xD wtf Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mtjkp 25 Napisano 8 godzin temu BabkaBoza zostala papiezem xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BeatyfikowanaBabkaBoża 10 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Mtjkp napisał: BabkaBoza zostala papiezem xD Blogoslawie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kris888 426 Napisano 8 godzin temu 9 minut temu, BeatyfikowanaBabkaBoża napisał: Ksiendze i zakonnice się modlo z telefonem w rękach robiąc zdjecia xD wtf znak czasów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dark Prince 23 Napisano 8 godzin temu A miał być Habemus bambus 🥺 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mtjkp 25 Napisano 8 godzin temu Tesknie za moja krolowa ;/ Od soboty jej nie bylo ;((( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dark Prince 23 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, Mtjkp napisał: Tesknie za moja krolowa ;/ Od soboty jej nie bylo ;((( *księżniczką bo jeszcze niezamężna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca łabędzica 322 Napisano 8 godzin temu Zobaczymy czy lewak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 503 Napisano 8 godzin temu 44 minuty temu, BeatyfikowanaBabkaBoża napisał: Papiez jest biały, względnie mlody więc następne konklawe za 30 lat czyli umrę naturalnie. Można odetchnąć. Koniec świata odroczony. musiałby do 99 lat dożyć i jeszcze zajmować swoje stanowisko. Optymistyczny scenariusz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca łabędzica 322 Napisano 8 godzin temu Dwa tygodnie młodszy od mojej matki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Libed 73 Napisano 7 godzin temu 49 minut temu, BeatyfikowanaBabkaBoża napisał: Papiez jest biały, względnie mlody więc następne konklawe za 30 lat czyli umrę naturalnie. Można odetchnąć. Koniec świata odroczony. m,lodo to on tylko wyglada ale bedzie pewnie papiezowal z 15 lat wiec kolejnego moze i nie dozyjesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Libed 73 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, Caryca łabędzica napisał: Dwa tygodnie młodszy od mojej matki. czy on ci nie wyglada na geja ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Libed 73 Napisano 7 godzin temu widac ze sie zna na marketingu i bedzie pieniadze przunosil udzielil odpustu zupelnego tym ktorzy tam byli. zrobi tak czesciej to wreszcie do pustego watykanu przujada ludzie i kasa sie bedzie zgadzac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Poetka 162 Napisano 7 godzin temu Na twitterze przeciwstawial sie bzdurom pisanym przez trumpa i vanca Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Libed 73 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Poetka napisał: Na twitterze przeciwstawial sie bzdurom pisanym przez trumpa i vanca ale wyborcyh tych dwoch nawet pewnie o tym nie wiedza, przecietny swiniopas z teksasu wyborca trumpa nie umie weryfikowac danych i wierzy w bzdury ktore wygaduje trampek. w pl to samo jedz na podkarpacie czy w podoibny rejon to sie przekonasz. wczoraj bylem w starym saczu plakaty trzaskowskiego pomazane i przekrslone polska i dopisane niemcy, zdrajca etc a obok plakat mentzena ktory ma niemieckie naziwsko nawet nie ruszone polskie swiniopasy odpowiednicy amerykanskich mysla tak samo. maja swoja telewizje ona im podaje bzdury mowiac ze to fakty i tak zyja w tej bance. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TREVVO 31 Napisano 7 godzin temu 29 minut temu, Caryca łabędzica napisał: Zobaczymy czy lewak NIE, SPOKOJNA TWOJA: "Nowy papież nie należał do tzw. gwiazd episkopatu. Nie udzielał wielu wywiadów, rzadko zabierał głos w sprawach kontrowersyjnych, jednak jego dotychczasowe wypowiedzi wskazują na doktrynalny konserwatyzm. W 2012 roku – jeszcze jako biskup – mówił, że kultura Zachodu promuje "sympatię dla stylu życia homoseksualnego" i "alternatywnych rodzin" tworzonych przez pary jednopłciowe. W Peru sprzeciwiał się także edukacji genderowej. – Promowanie ideologii gender jest mylące, bo tworzy płcie, które nie istnieją – powiedział w wywiadzie dla lokalnych mediów, który przypomniał amerykański dziennik." Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1695 Napisano 7 godzin temu W US katolicy to zwykle latynosi, jeśli jacys popierają Trumpa to i Papież ich nie oświeci. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1695 Napisano 7 godzin temu Wygląda jak mój wujek Jurek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Libed 73 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Żaba Monìka napisał: W US katolicy to zwykle latynosi, jeśli jacys popierają Trumpa to i Papież ich nie oświeci. to nie chodzi o poparcie a o to ze trampek kase zabral lewakom to teraz chetnie da na czarnoksieznikow 1 minutę temu, Żaba Monìka napisał: Wygląda jak mój wujek Jurek. moj stary za to wyglada jak karol wojtyla tzn. wygladal jak byli obaj mlodsi i ten drugi zyl jeszzcze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
papamobil 666 64 Napisano 7 godzin temu 21 minut temu, Libed napisał: udzielil odpustu zupelnego najs, znowu będą mogli sie masturbować jakby nigdy wcześneij tego nie robili Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Poetka 162 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, Libed napisał: to nie chodzi o poparcie a o to ze trampek kase zabral lewakom to teraz chetnie da na czarnoksieznikow moj stary za to wyglada jak karol wojtyla tzn. wygladal jak byli obaj mlodsi i ten drugi zyl jeszzcze Czyli wygladasz jak papiez? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Libed 73 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Poetka napisał: Czyli wygladasz jak papiez? nie, ja jestem podobny do rodziny matki oni maja lekko zydowska urode chyba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Libed 73 Napisano 7 godzin temu ale z rodziny starego wszyscy lysi i maja usmiech jak karol wojtyla Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1695 Napisano 7 godzin temu 8 minut temu, Libed napisał: to nie chodzi o poparcie a o to ze trampek kase zabral lewakom to teraz chetnie da na czarnoksieznikow moj stary za to wyglada jak karol wojtyla tzn. wygladal jak byli obaj mlodsi i ten drugi zyl jeszzcze On już ma swoich oszołomów religijnych w US i to oni mu dają kasę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Poetka 162 Napisano 7 godzin temu 5 minut temu, Libed napisał: nie, ja jestem podobny do rodziny matki oni maja lekko zydowska urode chyba Masz nochal jak nowy papiez? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
papamobil 666 64 Napisano 7 godzin temu jak myslicie będzie walczył o dominację nad duszami z protestanckimi szatanami z megakościołów? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Libed 73 Napisano 7 godzin temu 5 minut temu, Poetka napisał: Masz nochal jak nowy papiez? prosty dlugi nie wiem jaki ma nowy papież Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 247 Napisano 7 godzin temu po co komu papież? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach