BeatyfikowanaBabkaBoża 10 Napisano 11 godzin temu Papiez jest biały, względnie mlody więc następne konklawe za 30 lat czyli umrę naturalnie. Można odetchnąć. Koniec świata odroczony. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mtjkp 25 Napisano 11 godzin temu Czesc babkaboza kochanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BeatyfikowanaBabkaBoża 10 Napisano 11 godzin temu Ksiendze i zakonnice się modlo z telefonem w rękach robiąc zdjecia xD wtf Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mtjkp 25 Napisano 11 godzin temu BabkaBoza zostala papiezem xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BeatyfikowanaBabkaBoża 10 Napisano 11 godzin temu Przed chwilą, Mtjkp napisał: BabkaBoza zostala papiezem xD Blogoslawie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kris888 426 Napisano 10 godzin temu 9 minut temu, BeatyfikowanaBabkaBoża napisał: Ksiendze i zakonnice się modlo z telefonem w rękach robiąc zdjecia xD wtf znak czasów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dark Prince 23 Napisano 10 godzin temu A miał być Habemus bambus 🥺 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mtjkp 25 Napisano 10 godzin temu Tesknie za moja krolowa ;/ Od soboty jej nie bylo ;((( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dark Prince 23 Napisano 10 godzin temu 1 minutę temu, Mtjkp napisał: Tesknie za moja krolowa ;/ Od soboty jej nie bylo ;((( *księżniczką bo jeszcze niezamężna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca łabędzica 322 Napisano 10 godzin temu Zobaczymy czy lewak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 503 Napisano 10 godzin temu 44 minuty temu, BeatyfikowanaBabkaBoża napisał: Papiez jest biały, względnie mlody więc następne konklawe za 30 lat czyli umrę naturalnie. Można odetchnąć. Koniec świata odroczony. musiałby do 99 lat dożyć i jeszcze zajmować swoje stanowisko. Optymistyczny scenariusz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca łabędzica 322 Napisano 10 godzin temu Dwa tygodnie młodszy od mojej matki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Libed 73 Napisano 10 godzin temu 49 minut temu, BeatyfikowanaBabkaBoża napisał: Papiez jest biały, względnie mlody więc następne konklawe za 30 lat czyli umrę naturalnie. Można odetchnąć. Koniec świata odroczony. m,lodo to on tylko wyglada ale bedzie pewnie papiezowal z 15 lat wiec kolejnego moze i nie dozyjesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Libed 73 Napisano 10 godzin temu 2 minuty temu, Caryca łabędzica napisał: Dwa tygodnie młodszy od mojej matki. czy on ci nie wyglada na geja ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Libed 73 Napisano 10 godzin temu widac ze sie zna na marketingu i bedzie pieniadze przunosil udzielil odpustu zupelnego tym ktorzy tam byli. zrobi tak czesciej to wreszcie do pustego watykanu przujada ludzie i kasa sie bedzie zgadzac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Poetka 162 Napisano 10 godzin temu Na twitterze przeciwstawial sie bzdurom pisanym przez trumpa i vanca Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Libed 73 Napisano 10 godzin temu 1 minutę temu, Poetka napisał: Na twitterze przeciwstawial sie bzdurom pisanym przez trumpa i vanca ale wyborcyh tych dwoch nawet pewnie o tym nie wiedza, przecietny swiniopas z teksasu wyborca trumpa nie umie weryfikowac danych i wierzy w bzdury ktore wygaduje trampek. w pl to samo jedz na podkarpacie czy w podoibny rejon to sie przekonasz. wczoraj bylem w starym saczu plakaty trzaskowskiego pomazane i przekrslone polska i dopisane niemcy, zdrajca etc a obok plakat mentzena ktory ma niemieckie naziwsko nawet nie ruszone polskie swiniopasy odpowiednicy amerykanskich mysla tak samo. maja swoja telewizje ona im podaje bzdury mowiac ze to fakty i tak zyja w tej bance. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TREVVO 31 Napisano 9 godzin temu 29 minut temu, Caryca łabędzica napisał: Zobaczymy czy lewak NIE, SPOKOJNA TWOJA: "Nowy papież nie należał do tzw. gwiazd episkopatu. Nie udzielał wielu wywiadów, rzadko zabierał głos w sprawach kontrowersyjnych, jednak jego dotychczasowe wypowiedzi wskazują na doktrynalny konserwatyzm. W 2012 roku – jeszcze jako biskup – mówił, że kultura Zachodu promuje "sympatię dla stylu życia homoseksualnego" i "alternatywnych rodzin" tworzonych przez pary jednopłciowe. W Peru sprzeciwiał się także edukacji genderowej. – Promowanie ideologii gender jest mylące, bo tworzy płcie, które nie istnieją – powiedział w wywiadzie dla lokalnych mediów, który przypomniał amerykański dziennik." Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1695 Napisano 9 godzin temu W US katolicy to zwykle latynosi, jeśli jacys popierają Trumpa to i Papież ich nie oświeci. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1695 Napisano 9 godzin temu Wygląda jak mój wujek Jurek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Libed 73 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, Żaba Monìka napisał: W US katolicy to zwykle latynosi, jeśli jacys popierają Trumpa to i Papież ich nie oświeci. to nie chodzi o poparcie a o to ze trampek kase zabral lewakom to teraz chetnie da na czarnoksieznikow 1 minutę temu, Żaba Monìka napisał: Wygląda jak mój wujek Jurek. moj stary za to wyglada jak karol wojtyla tzn. wygladal jak byli obaj mlodsi i ten drugi zyl jeszzcze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
papamobil 666 64 Napisano 9 godzin temu 21 minut temu, Libed napisał: udzielil odpustu zupelnego najs, znowu będą mogli sie masturbować jakby nigdy wcześneij tego nie robili Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Poetka 162 Napisano 9 godzin temu 2 minuty temu, Libed napisał: to nie chodzi o poparcie a o to ze trampek kase zabral lewakom to teraz chetnie da na czarnoksieznikow moj stary za to wyglada jak karol wojtyla tzn. wygladal jak byli obaj mlodsi i ten drugi zyl jeszzcze Czyli wygladasz jak papiez? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Libed 73 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, Poetka napisał: Czyli wygladasz jak papiez? nie, ja jestem podobny do rodziny matki oni maja lekko zydowska urode chyba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Libed 73 Napisano 9 godzin temu ale z rodziny starego wszyscy lysi i maja usmiech jak karol wojtyla Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1695 Napisano 9 godzin temu 8 minut temu, Libed napisał: to nie chodzi o poparcie a o to ze trampek kase zabral lewakom to teraz chetnie da na czarnoksieznikow moj stary za to wyglada jak karol wojtyla tzn. wygladal jak byli obaj mlodsi i ten drugi zyl jeszzcze On już ma swoich oszołomów religijnych w US i to oni mu dają kasę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Poetka 162 Napisano 9 godzin temu 5 minut temu, Libed napisał: nie, ja jestem podobny do rodziny matki oni maja lekko zydowska urode chyba Masz nochal jak nowy papiez? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
papamobil 666 64 Napisano 9 godzin temu jak myslicie będzie walczył o dominację nad duszami z protestanckimi szatanami z megakościołów? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Libed 73 Napisano 9 godzin temu 5 minut temu, Poetka napisał: Masz nochal jak nowy papiez? prosty dlugi nie wiem jaki ma nowy papież Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 247 Napisano 9 godzin temu po co komu papież? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach