Mgła 152 Napisano 8 godzin temu (edytowany) 3 minuty temu, Malowany napisał: O tobie nie gadamy. Mamy ciekawsze tematy Leżak i orgazm. Wiem. Inteligentne tematy. Edytowano 8 godzin temu przez Mgła 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szukam samiczki tak 5 Napisano 8 godzin temu 8 minut temu, Malowany napisał: serduszko chciała wysyłac Hahaha i on smie mi zarzucac infantylnosci i piwniczakowanstwo lol Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szukam samiczki tak 5 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Mgła napisał: Leżak o orgazm. Wiem Od roku moglibyśmy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 152 Napisano 8 godzin temu 2 minuty temu, Malowany napisał: Jakby cię Ela jechała, stanąłbym po twoje stronie. Niestety, ty jechałas ele, która nic ci nie zrobiła. Pa Nie ma znaczenia kto kogoś atakuje Jeśli jest atakowana osoba którą się uważa za koleżankę to się ją broni. Proste. Btw, gdy tydzień nie dawałam znaku życia, nie zapytałeś co mi jest, mimo że ja robiłam to natychmiast gdy przeczuwałam że jest z Tobą źle. Ale gdy wypaplała Tobie że ją prosiłam aby Leżakowi wybaczyła, to jeszcze tego samego dnia byłeś u mnie na privie wzburzony że robię jej tym jakąś krzywdę. Doskonale widać kogo faktycznie lubisz i kogo szanujesz. Pytanie: dlaczego skoro ona jest monotematyczna i wiele innych epitetów jakie słałeś w jej kierunku? Pozostaje tylko jeden powód- nudle. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca łabędzica 322 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Mgła napisał: Nie ma znaczenia kto kogoś atakuje Jeśli jest atakowana osoba którą się uważa za koleżankę to się ją broni. Proste. xD xD xD Jak zwykle prawa swoje stosujesz wybiórczo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 152 Napisano 8 godzin temu I jeszcze jedno. Nie po to piszę coś na privie żeby to później wypływało u trzeciej osoby z kolei. Gdybym chciała żeby ktoś się o tym dowiedział co piszę na priv np. że proszę o wybaczenie dla Leżaka, to bym to napisała na publiku. Zacznij myśleć Ela i przestań być plotkarą wywalająca privy. Jeśli chcesz wywalać swoje nudle przed kimś, to wywalaj ale nie korespondencję prywatną. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szukam samiczki tak 5 Napisano 8 godzin temu 3 minuty temu, Mgła napisał: nudle Pokaż może się zakocham w puni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BeatyfikowanaBabkaBoża 10 Napisano 8 godzin temu 3 minuty temu, Caryca łabędzica napisał: xD xD xD Jak zwykle prawa swoje stosujesz wybiórczo Jezu znowu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 152 Napisano 8 godzin temu 2 minuty temu, Caryca łabędzica napisał: xD xD xD Jak zwykle prawa swoje stosujesz wybiórczo Można kogoś bronić jeśli ma to sens, jeśli natomiast polega to na byciu niesprawiedliwym to jest to zwyczajne żenujące i to robiłaś wielokrotnie. O to mi zawsze chodziło. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szukam samiczki tak 5 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, Mgła napisał: I jeszcze jedno. Nie po to piszę coś na privie żeby to później wypływało u trzeciej osoby z kolei. Gdybym chciała żeby ktoś się o tym dowiedział co piszę na priv np. że proszę o wybaczenie dla Leżaka, to bym to napisała na publiku. Zacznij myśleć Ela i przestań być plotkarą wywalająca privy. Jeśli chcesz wywalać swoje nudle przed kimś, to wywalaj ale nie korespondencję prywatną. Ona nie ma czym zainteresować dlatego mnom Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca łabędzica 322 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, BeatyfikowanaBabkaBoża napisał: Jezu znowu. Nie widziałaś mojej psiapsi? Za długo już siedzi w piwnicy po majówce. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca łabędzica 322 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, Mgła napisał: Można kogoś bronić jeśli ma to sens, jeśli natomiast polega to na byciu niesprawiedliwym to jest to zwyczajne żenujące i to robiłaś wielokrotnie. O to mi zawsze chodziło. No to masz odpowiedź czemu cię nie bronił Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BeatyfikowanaBabkaBoża 10 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Caryca łabędzica napisał: Nie widziałaś mojej psiapsi? Za długo już siedzi w piwnicy po majówce. A która to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przelot 221 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, Caryca łabędzica napisał: Nie widziałaś mojej psiapsi? Za długo już siedzi w piwnicy po majówce. Była jaki Choroszcz wzywa:p to nick używany gdy eva jest na majówce lub jest prime time Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dark Prince 23 Napisano 8 godzin temu 3 minuty temu, BeatyfikowanaBabkaBoża napisał: Jezu znowu. Myślałem że królik najpierw a to kot xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 152 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Szukam samiczki tak napisał: Ona nie ma czym zainteresować dlatego mnom Ja o tym wiem, sam przyznał że jest monotematyczna i ograniczona I tylko na pisanie o Tobie ją stać, dlatego jak tylko weszli na telegram pierwszą rzeczą o jakiej gadali to była rozmowa o Tobie i o tym że pisałam do niej w Twojej sprawie. Nie miej złudzeń jak się chwali kontaktem prywatnym z nią, że prowadzą tam jakieś fajne rozmowy. Tak z pewnością nie jest. Spójrz chociażby na to jak szybko wracają z powrotem na kafeterie, tam są nudy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szukam samiczki tak 5 Napisano 8 godzin temu Chce żeby żyła i była szczęśliwa 5lat swoje robi jeśli to ma być malowany to ok Do mnie też jakoś pasuje lubimy sexy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca łabędzica 322 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, BeatyfikowanaBabkaBoża napisał: A która to Mitologiczno polna boginka z oszczędnym biustem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 152 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, Caryca łabędzica napisał: No to masz odpowiedź czemu cię nie bronił Znowu jestes niesprawiedliwa bo masz coś do mnie. Ciebie na nic więcej nie stać już się o tym przekonałam nie raz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca łabędzica 322 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, przelot napisał: Była jaki Choroszcz wzywa:p to nick używany gdy eva jest na majówce lub jest prime time Ekspertyza wydana Jeśli z tej samej uczelni co libed, to nie płacę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BeatyfikowanaBabkaBoża 10 Napisano 8 godzin temu Ja jebje jakie farmazony. Idz do pracy Iskra bo net ci wjechał na psyche za bardzo. Przeżywasz jak potluczona. Jeszcze pieniądze przelewaj tym amantom to już będzie kwintesencja. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca łabędzica 322 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Mgła napisał: Znowu jestes niesprawiedliwa bo masz coś do mnie. Ciebie na nic więcej nie stać już się o tym przekonałam nie raz. No ja bym to samo ci mogła napisać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 152 Napisano 7 godzin temu Śmieszne jak Ela nagle znikła gdy ją zacytowałam, ale wywoływać mnie bo ma coś do mnie to potrafiła gdy mnie nie było. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szukam samiczki tak 5 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, Mgła napisał: Ja o tym wiem, sam przyznał że jest monotematyczna i ograniczona I tylko na pisanie o Tobie ją stać, dlatego jak tylko weszli na telegram pierwszą rzeczą o jakiej gadali to była rozmowa o Tobie i o tym że pisałam do niej w Twojej sprawie. Nie miej złudzeń jak się chwali kontaktem prywatnym z nią, że prowadzą tam jakieś fajne rozmowy. Tak z pewnością nie jest. Spójrz chociażby na to jak szybko wracają z powrotem na kafeterie, tam są nudy. U mnie to były głównie monologi też ale była miła i dawała szacunku np rano przeprosiła że zasnela z telefonem bez dobranoc zupełnie jak anastazje Od stycznia i malowany gdy się zaczął udzielac mocno jej odwalilo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 152 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Caryca łabędzica napisał: No ja bym to samo ci mogła napisać. Z pewnością, bo dla Ciebie niesprawiedliwością jest tylko to gdy pisze prawdę na temat Twojej koleżanki. Dobroludzizm dla wybranych. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przelot 221 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Caryca łabędzica napisał: Ekspertyza wydana Jeśli z tej samej uczelni co libed, to nie płacę Jakbys doczytała usunięty temat to byś wiedziała Było coś o klasie wyższej i takie tam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 152 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Szukam samiczki tak napisał: U mnie to były głównie monologi też ale była miła i dawała szacunku np rano przeprosiła że zasnela z telefonem bez dobranoc zupełnie jak anastazje Od stycznia i malowany gdy się zaczął udzielac mocno jej odwalilo Zamieniła po prostu Ciebie na kogoś od kogo ma lepszą wg niej atencję (bo się jej spodobał fizycznie a Ciebie nie widziała- dlatego jego atencja jest dla niej cenniejsza) i większe szanse na spotkanie. Dlatego też Tobie nie może wybaczyć, a podobne przewinienia jemu już tak. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BeatyfikowanaBabkaBoża 10 Napisano 7 godzin temu No elcia ogólnie jest trochę ten tego usposla dlatego tak ja tutejsi lubią. Jest naiwna jak dziecko i daje się zmanipulować na tanie gadki stulejarzy. Nie kuma co robi i jej schlebia uwaga mężczyzn. Już pisałam to kiedyś. Co ja komentuje w ogóle xD bawio mnie te wasze romanse Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BeatyfikowanaBabkaBoża 10 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Mgła napisał: Zamieniła po prostu Ciebie na kogoś od kogo ma lepszą wg niej atencję (bo się jej spodobał fizycznie a Ciebie nie widziała- dlatego jego atencja jest dla niej cenniejsza) i większe szanse na spotkanie. Dlatego też Tobie nie może wybaczyć, a podobne przewinienia jemu już tak. Haha ty też czujesz pociąg do uposlakow bo ci się wydaje że robisz coś dobrego rozmawiając z nimi na priv. Jesteś tez mocno zakompleksiona wbrew pozorom dlatego szukasz jakiejkolwiek uwagi nawet u takiego oblecha jak lezak. Zyjesz tymi netami aż ci na dekiel wali. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szukam samiczki tak 5 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, Mgła napisał: Zamieniła po prostu Ciebie na kogoś od kogo ma lepszą wg niej atencję (bo się jej spodobał fizycznie a Ciebie nie widziała- dlatego jego atencja jest dla niej cenniejsza) i większe szanse na spotkanie. Dlatego też Tobie nie może wybaczyć, a podobne przewinienia jemu już tak. Ale ja nadal mam jego rękę na priv i nadal mam wiekszom a nie cwicze od dawna lol Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach