pasztetowa prima sort 20 Napisano 13 godzin temu haha ja prdl jakie psychole masakra, az strach sie bac co by bylo gdyby wysledzili klaudiusza masakra jakas, co za psychole o ja prdl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa prima sort 20 Napisano 13 godzin temu zaraz by bylo info w gazecie ze klaudiusz zostala zgwalcona przez dwoch psycholi xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dark prince 5 Napisano 13 godzin temu 1 minutę temu, pasztetowa prima sort napisał: a ten swiniak to jest jakis zal, on tylko czeka jak jakies info o klaudiuszu wycieknie i zaraz bedzie jechal do niej blagal ja o reke albo jej ojca, to jest jakis psychopata totalny a ona sie nie pozbedzie typa az dojdzie do tragedii xD Takiej srace to mogę z liścia strzelić a nie o nic błagać xD Ty kicho kręcona 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dark prince 5 Napisano 13 godzin temu 1 minutę temu, schizzy_pop napisał: xD Tym razem to nie są jaja ona jest naprawdę tak głupia że dała się namierzyć xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa prima sort 20 Napisano 13 godzin temu w twoich snach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa prima sort 20 Napisano 13 godzin temu chcialbys zeby sie dala namierzyc psycholu za slabo sie kryjesz ze swoimi zamiarami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
schizzy_pop 5 Napisano 13 godzin temu 3 minuty temu, pasztetowa prima sort napisał: a ten swiniak to jest jakis zal, on tylko czeka jak jakies info o klaudiuszu wycieknie i zaraz bedzie jechal do niej blagal ja o reke albo jej ojca, to jest jakis psychopata totalny a ona sie nie pozbedzie typa az dojdzie do tragedii xD musi zniknac stad na kilka lat zeby sie od nas uwolnic, i nie wracac nigdy xD ale ja to kreci ze ma takich fanow xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
schizzy_pop 5 Napisano 13 godzin temu chciala by zebysmy ja jeeebali jakby sie winem najeeebala Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Magdalena Bljat 6 Napisano 13 godzin temu Klonazepan i wóda, to według czata gpt tłumaczy zaniki pamięci tłuściocha jutro po raz kolejny zapomni i będzie się upierał, że to Oinks https://zbiornik.com/photo/4i68SDH1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dark prince 5 Napisano 13 godzin temu 1 minutę temu, schizzy_pop napisał: musi zniknac stad na kilka lat zeby sie od nas uwolnic, i nie wracac nigdy xD ale ja to kreci ze ma takich fanow xD Pewnie ze ja kręci na tej swojej wiosce co neetuje psy doopami szczekają i nie ma towarzystwa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa prima sort 20 Napisano 13 godzin temu to nie tylko tluscioch bo byczy tez ma zjeechana psyche i to sa jakies downy jak sie dowiedza czegos o klaudiuszu to bedzie miala przee...e xD ona juz tu tyle o sobie pisala, ze az sam sie jej dziwie, ze az tyle info o sobie wyrzucala masakra jakas dobrze ze sie ocknalem w pore ze tluscioch bicu to jakis psychol i ma zle zamiary, a ten byczy tez nielepszy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
schizzy_pop 5 Napisano 13 godzin temu 3 minuty temu, Magdalena Bljat napisał: Klonazepan i wóda, to według czata gpt tłumaczy zaniki pamięci tłuściocha jutro po raz kolejny zapomni i będzie się upierał, że to Oinks kto to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
papamobil 666 67 Napisano 13 godzin temu 5 minut temu, Magdalena Bljat napisał: Klonazepan i wóda, to według czata gpt tłumaczy zaniki pamięci tłuściocha jutro po raz kolejny zapomni i będzie się upierał, że to Oinks obwisła, za stara Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dark prince 5 Napisano 13 godzin temu Przed chwilą, papamobil 666 napisał: obwisła, za stara Ale do starego menela akurat lachon Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa prima sort 20 Napisano 13 godzin temu ja mam wyjeebane na klaudiusza, ale wam to sie nic nie przemowi tutaj, dalej bedziecie stalkowac, ale to juz nie moja brocha, ja w tym nie mam zamiaru brac udzialu, mam swoje zycie xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
papamobil 666 67 Napisano 13 godzin temu Przed chwilą, Dark prince napisał: Ale do starego menela akurat lachon jak bym sie najeebał to bym pewnie tak nie napisał Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa prima sort 20 Napisano 13 godzin temu pisz za siebie schizzy pop i nie pisz z amnie, bo ja jestem praawiczkiem i mam czyste konto a ty jestes koorwiarz pijak wiec pisz za siebie albo za bica a ode mnie sie odpieerdol Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nadija* 171 Napisano 5 godzin temu Świniak zwariował, a myśli że mnie znalazł bo kropla zrobiła se fotkę z jakąś dziewczyną w ciemnych włosach. Żeby tak myśleć trzeba mieć mózg świni serio. Jednak mam dobre wyczucie komu ufać, bo świniak od razu by wrzucił moją facjatę gdyby tylko miał. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
18 maja głosuj na Brauna 1 Napisano 5 godzin temu 4 minuty temu, Nadija* napisał: Świniak zwariował, a myśli że mnie znalazł bo kropla zrobiła se fotkę z jakąś dziewczyną w ciemnych włosach. Żeby tak myśleć trzeba mieć mózg świni serio. Jednak mam dobre wyczucie komu ufać, bo świniak od razu by wrzucił moją facjatę gdyby tylko miał. Bo To ty. Nawet imię się zgadza. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
18 maja głosuj na Brauna 1 Napisano 5 godzin temu (edytowany) 5 minut temu, Nadija* napisał: Świniak zwariował, a myśli że mnie znalazł bo kropla zrobiła se fotkę z jakąś dziewczyną w ciemnych włosach. Żeby tak myśleć trzeba mieć mózg świni serio. Jednak mam dobre wyczucie komu ufać, bo świniak od razu by wrzucił moją facjatę gdyby tylko miał. Ty każdemu wysłałaś fote Marty xD i nie dziwne bo jesteś brzydsza Edytowano 5 godzin temu przez 18 maja głosuj na Brauna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nie otwieraj oczu 47 Napisano 5 godzin temu Bez weryfikacji na realu to tylko puste gadanie . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa prima sort 20 Napisano 4 godziny temu (edytowany) Uwazaj nadija bo tu nie chodzi nawet o twoje foto tylko o ciebie, że swiniakiem ostatnio pisałem codziennie i gdyby wiedział gdzie cię szukać to zaraz byś miała fana i jechał do ciebie, ten kwiczy tirowiec to samo, najchętniej to by cię ruuchali we dwójkę Mało nie brakuje a będziesz miała świniaka na ogonie zostaniesz jego dziewczyna, kwiczemu tak samo się marzysz. On do mnie tekstem że jak będę w Polsce to przyjedzie po mnie i pojedziemy do ciebie pytać twego ojca o reke córki wtf Jakiś psychol jak ten kwiczy tirowiec xD Swiniak cię zaraz znajdzie i podobno ci się spodoba i potrzyma cię za rękę albo piipke wyliżę, do mnie tak pisał ostatnio, masakra co mi tu ostatnio pisał swiniak albo kwiczy. Swiniak cię znajdzie i zostaniesz jego dziewczyna Albo kwiczy z tira że we dwójkę cię będziemy ruuchali chorzy ludzie, a ty piszesz z takimi i o sobie tez, a potem cię wysledza i tutaj będzie twoje foto latało i adres gdzie mieszkasz i jeszcze ci się coś stanie zlego Edytowano 4 godziny temu przez pasztetowa prima sort Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa prima sort 20 Napisano 3 godziny temu (edytowany) Na mnie się rzucał ostatnio chrum chrum kwii kwii ze do mnie przyleci do uk do Warwick, dla niego wydajesz się być celem numer jeden, kilka dni temu do mnie dotarło co za psychole siedzą w internecie, i tutaj na kafe też. Oni cię chcą wyśledzić we dwójkę prosię i kwiczy w realu i ruuchac cię. Do mnie tez się przyjeebali i za mną łażą swiniak ciągle też, albo kwiczy. I tylko czy ja o tobie coś napiszę albo swiniak czy ja piszę z tobą albo coś i się interesują, masakra jakaś po prostu Swiniak twierdzi że jak go zobaczysz w realu to staniesz się.mila.dla niego i go polubisz i będziecie para xD Jak cię namierzy to zaraz będziesz miała świniaka pod domem u siebie Edytowano 3 godziny temu przez pasztetowa prima sort Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nadija* 171 Napisano 3 godziny temu Tak. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa prima sort 20 Napisano 3 godziny temu Masakra Klaudiusz ale tutaj ostatnio koorestwa doświadczyłem na kafe Bi ja tu pisze o tobie że cię kocham, że tęsknię i smutno mi gdy Cię nie ma, to taki swiniak się uaktywnia zaraz czy ten kwiczy i zaraz chcą wiedzieć kim jesteś i już cię chcą, może to moja wina też, bo codziennie tu pisze o tobie, ale już przestałem, bo to niebezpieczne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nadija* 171 Napisano 3 godziny temu No niestety tacy są ludzie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa prima sort 20 Napisano 2 godziny temu No niestety, mi pióra mózg albo kłamią żebym się zniechęcił do ciebie i cię obrażają, że niby cię nie chcą, a nagle startują sami do ciebie, właśnie tak że swiniakiem tutaj ostatnio mam, że on nagle już że mu się marzysz i chcę cię masakra A ja już sobie myślę że zaraz jakieś psychole z neta do ciebie już pojadą i chooy wie co z tobą będzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
18 maja głosuj na Brauna 1 Napisano 2 godziny temu 5 minut temu, Nadija* napisał: No niestety tacy są ludzie. A ty nie lepsza. Lepiej se przypomnij co zrobiłaś Nymphette i Marcie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa prima sort 20 Napisano 2 godziny temu co zrobila, swinior albo kwiczy to nawet dziisaj by pojechali do klaudiusza gdyby wiedzieli gdzie, swiniak przeciez pragnie klaudiusza do zwiazku z nim, wyszlo ostatnio szydlo z worka tutaj ze klaudiusz to bbw brzydka, a jednak mu sie klaudiusz marzy haha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa prima sort 20 Napisano 2 godziny temu a te teksty kwiczego o ruuchaniu tez sa oblesne w ogole nie wiem co oni mnie mieszaja w to, swiniak to ze nadija bedzie jego i moja ze bedzie nasza, ja prdl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach