Dark prince 4 Napisano 9 godzin temu (edytowany) I tak skrzynki nie używam mangozyebie. Idz sobie lepiej obejrzeć anime z chińczykami xD Edytowano 8 godzin temu przez Dark prince Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa prima sort 18 Napisano 8 godzin temu sam sobie blokujesz a potem odblokowujesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
papamobil 666 67 Napisano 8 godzin temu smutne to jest jak są tu jakieś osoby co sobie normalnie rozmawiały, a ta kvrwa blokuje no wypatroszyłbym ścierwo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 216 Napisano 8 godzin temu Leżak też blokuje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa prima sort 18 Napisano 8 godzin temu mnie jakos nikt nic nie blokuje cos z wami nie tak musi byc xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 216 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, pasztetowa prima sort napisał: mnie jakos nikt nic nie blokuje cos z wami nie tak musi byc xD Bo boją się, że nekrologi będziesz im pisał Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa prima sort 18 Napisano 8 godzin temu kiedys tutaj na kafe w ogole nie bylo skrzynek i bylo dobrez, haha ja prdl ale bool doopy o jakies skrzynki o ja prdl jaka zenada placzki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa prima sort 18 Napisano 8 godzin temu lezak chyba nie umie blokowac on to predzej pisze innym jak odblokowac xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 243 Napisano 8 godzin temu 6 minut temu, papamobil 666 napisał: smutne to jest jak są tu jakieś osoby co sobie normalnie rozmawiały, a ta kvrwa blokuje no wypatroszyłbym ścierwo Że co? A kto był jakiś czas temu głównym blokującym skrzynki? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
meesjasz 15 Napisano 8 godzin temu a to nie moon? kiedyś oznajmiłem, że komuś coś wyśle na pv i mi za chwilę bloknął bez powodu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa prima sort 18 Napisano 8 godzin temu no wlasnie krasnal tutaj bardzo czesto blokuje tematy tak jak smakosz tez mu sie zdarzy xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 243 Napisano 8 godzin temu 4 minuty temu, pasztetowa prima sort napisał: lezak chyba nie umie blokowac on to predzej pisze innym jak odblokowac xD Umie umie, nawet mi zablokował kilka razy jak sobie cos ubzdurał. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
papamobil 666 67 Napisano 8 godzin temu 2 minuty temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: Że co? A kto był jakiś czas temu głównym blokującym skrzynki? twój gach jak sie naćpał Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
właź do bagażnika 16 Napisano 8 godzin temu Krasnal wam cały czas blokuje priwy. Pożegnaj się z kontem, tłuściochu. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa prima sort 18 Napisano 8 godzin temu no tak mysle ze po lezaku sie mozna wszystkiego spodziewac ostatnio mnie rozjeebalo jak pisal ze zaraz bierze kapiel i to byla 16:00 a caly czas pisal tutaj i o 16:45 juz byl po kapieli xD ladne bajeczki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
meesjasz 15 Napisano 8 godzin temu (edytowany) 3 minuty temu, pasztetowa prima sort napisał: no tak mysle ze po lezaku sie mozna wszystkiego spodziewac ostatnio mnie rozjeebalo jak pisal ze zaraz bierze kapiel i to byla 16:00 a caly czas pisal tutaj i o 16:45 juz byl po kapieli xD ladne bajeczki ja myślę, że jego "kąpiel" to umycie fioota, twarzy, rąk i wsio xD Edytowano 8 godzin temu przez meesjasz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 243 Napisano 8 godzin temu 4 minuty temu, papamobil 666 napisał: twój gach jak sie naćpał Nie byłeś nim nigdy i nie będziesz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
papamobil 666 67 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: Nie byłeś nim nigdy i nie będziesz. jeszcze mnie nie pojeebało żeby brać się za brzydką i głupią kobyłe rozpłodową. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa prima sort 18 Napisano 8 godzin temu haha jak dla mnie to ta jego kapiel to tylko w jego glowie sie dzieje xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa prima sort 18 Napisano 8 godzin temu Elcia lubi mlodych przystojniakow a nie zawistnych krasnali po 30 co mysla ze maja wybor xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
papamobil 666 67 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, pasztetowa prima sort napisał: Elcia lubi mlodych przystojniakow a nie zawistnych krasnali po 30 co mysla ze maja wybor xD przegrywie, ja od kilku dni nie mogę sie zdecydowac do której svki dzwonić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa prima sort 18 Napisano 8 godzin temu haha a Elcia to detektor mlodych przystojnych mezczyzn a ty nim nie jestes Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaszalotte 55 Napisano 8 godzin temu (edytowany) Ktoś mi bloknal i miałam wrażenie że to bicu bo mu jechaliśmy ze srynikiem temate usunięte i blok Edytowano 8 godzin temu przez Kaszalotte Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa prima sort 18 Napisano 8 godzin temu a ja wylaczylem skrzynke bo jej nawet nigdy nie uzywalem i nie uzywam i sraam w jakies skrzynki ale macie erekcje bo skrzynke wam ktos blokuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
właź do bagażnika 16 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Kaszalotte napisał: Ktoś mi bloknal i miałam wrażenie że to bicu bo mu jechaliśmy ze srynikiem Nikomu poza krasnalem nie chce się w to bawić. Przypominam, że koleś ćpa syropy na kaszel. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 243 Napisano 8 godzin temu 8 minut temu, papamobil 666 napisał: jeszcze mnie nie pojeebało żeby brać się za brzydką i głupią kobyłe rozpłodową. Nie potrafisz się przyznać do glupiego blokowania skrzynek to nie jest moja wina. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaszalotte 55 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, właź do bagażnika napisał: Nikomu poza krasnalem nie chce się w to bawić. Przypominam, że koleś ćpa syropy na kaszel. No w sumie on jest czarnoksiężnikiem i blokuje wtedy jak rzuca klątwy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa prima sort 18 Napisano 8 godzin temu tez kiedys cpalem acodin w polsce jak mialem 18 lat a w UK tez probowalem srop na kaszel, to bylo kiepsko ale po acodinie mialem niezla faze raz sie nacpalem acodinem a potem na jednym forum pisalem ze srubokret i kazdy tam mial naziste w avatarze a srubokret mial himmlera i do mnie pisal o zagazowaniu mnie w komorze a ja na aco mam faze i sie smialem z jego tekstow haha to bylo cos Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaszalotte 55 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, właź do bagażnika napisał: Nikomu poza krasnalem nie chce się w to bawić. Przypominam, że koleś ćpa syropy na kaszel. Ok nie jestem obiektywne bo mnie hejkuje aha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
papamobil 666 67 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: Nie potrafisz się przyznać do glupiego blokowania skrzynek to nie jest moja wina. znudziło mi się przypisywanie sobie patologii nieudacznika żeby nabić sobie kredyt bycia chvjem na jego garbie i tak już byś mi kvtasa lizała jak pojeebana, ale tego nie dostaniesz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach