E.. 38 Napisano Maj 9, 2025 Na zawsze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E.. 38 Napisano Maj 9, 2025 Ten ktoś wie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E.. 38 Napisano Maj 9, 2025 4 minuty temu, pasztetowa prima sort napisał: ja jestem cale zycie odrzucany, nie robi to na mnie wrazenia, przywyklem xD A pomyślałeś dlaczego tak się dzieje? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onagokocha 18 Napisano Maj 9, 2025 To stan, w którym człowiek wie, że ten drugi to całkowita pomyłka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onagokocha 18 Napisano Maj 9, 2025 nie psujcie tematów "liderzy" fatalizmu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bodnarajca 45 Napisano Maj 10, 2025 17 godzin temu, E.. napisał: Na zawsze Na zawsze z chwilą jak piszesz. Każdy pisze nic z tego pisac każdy może trochę lepiej trochę gorzej, nie oto chodzi jak komu wychodzi i tak z piwnicy nadają Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bodnarajca 45 Napisano Maj 10, 2025 15 minut temu, Kaszalotte napisał: Jem kupy z klaty a życie toczy się dalej Tak samo kiedy znajdziesz sobie chłopaka? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bodnarajca 45 Napisano Maj 10, 2025 49 minut temu, Onaaaa napisał: Każdy pisze i nic z tego nie wynika. Niektórzy pewnie ze szpitala No jasne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 490 Napisano Maj 10, 2025 1 godzinę temu, Kaszalotte napisał: Jem kupy z klaty a życie toczy się dalej z takim skillem bedziesz milionerką w dubaju Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach