hrabia Pomme de terre 6 Napisano 4 godziny temu 19 minut temu, pasztetowa prima sort napisał: jak ciemne i stale? tamten dalo sie wymienic w tym aparacie pisałem że twój przypuszczalnie był ciemny przysłona ok 3,4 do 5 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa prima sort 18 Napisano 4 godziny temu aa spoko no przypuszczam ze masz racje ale fotki mi sie podobaly w walii robilem londynie polsce i w ogole a aparat sie miescil w kieszeni ze w kazdej chwili moglem wyciagnac i szybkie cyk xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hrabia Pomme de terre 6 Napisano 4 godziny temu ale powiem ci że jak robisz portrety to nawet na przysłonie 3 masz jakiś tam bokeh i fajnie to wygląda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hrabia Pomme de terre 6 Napisano 4 godziny temu mój jak na lustrzankę jest lekki ale i tak wymaga osobnej torby a co dopiero z 3 obiektywami zresztą często noszę dwa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa prima sort 18 Napisano 4 godziny temu kolory byly fajne mi sie podobaly, na smartfonach niestety tak nie ma ostrosci i kolorystyki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hrabia Pomme de terre 6 Napisano 4 godziny temu jak będziesz miał kasę to bezlusterkowce są lżejsze i bardziej kompaktowe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa prima sort 18 Napisano 4 godziny temu lustrzanki nigdy nie mialem ale tamten mi pasowal, ale stracilem niestety xD probowalem komus pomoc i sie przejechalem xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hrabia Pomme de terre 6 Napisano 4 godziny temu kolorystykę możesz se podciągnąć w programach a ostrość tera do pewnego stopnia też Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa prima sort 18 Napisano 4 godziny temu no nie wiem czy ten olympus to nie byl bezlusterkowiec, ale na dalekie spacery to lepiej jednak mi cos lzszego wziac, bo jak mam aparat na szyi nosic to zaraz mam paranoje ze jakies gnooje mnie napadna w grpce i opieerdola z aparatu bo nigdy nie wiadomo xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa prima sort 18 Napisano 4 godziny temu wiem, mam gimp na laptopie i czasem uzywam xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hrabia Pomme de terre 6 Napisano 4 godziny temu ja bym chciał do krajobrazów teleobiektyw mój ziomek z 3city zaj3biste fotki robi zwierzakom i krajobrazy z daleka np stocznia w Gdańsku z Górek Zachodnich Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hrabia Pomme de terre 6 Napisano 4 godziny temu no nie na spacery bez samochodu to szyja odpada Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa prima sort 18 Napisano 4 godziny temu ja jakbym mial sobie cos kupowac to na pewno do robienia gwiazd w nocy albo cos takiego to musi byc mega ale do tego trzeba tez statyw i w ogole no ten olympus mi wchodzil do kieszeni kurtki albo trzymalem pod bluza, bo tak chodzic z aparatem na wierzchu np w miescie albo gdzies tereny publiczne gdzie ludzie to ja podziekuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hrabia Pomme de terre 6 Napisano 4 godziny temu a wiesz gwiazdy i zorzę robiłem tym ciemnym obiektywem kitowym na statywie i nawet wyszło xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hrabia Pomme de terre 6 Napisano 4 godziny temu statyw dobry kupisz za 200 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa prima sort 18 Napisano 4 godziny temu a dlugo sie naswietlalo foto? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 216 Napisano 4 godziny temu 54 minuty temu, hrabia Pomme de terre napisał: aparat nie jest taki drogi Phil tylko obiektywy moje są dość tanie bo stare z 2016 Czasami obiektyw kosztuje tyle co działka. Bo fotografia to droga pasja... Ale to już dla zawodowców Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hrabia Pomme de terre 6 Napisano 4 godziny temu nie pamiętam chyba minutę albo dwie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa prima sort 18 Napisano 4 godziny temu ja pamietam jak kiedys w PL bylem i jakis ksiezyc byl mega jak sie sciemnialo i tam stali juz typy i naswietlali xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa prima sort 18 Napisano 4 godziny temu haha to dosc dlugo bez obiektywu to ani rusz xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hrabia Pomme de terre 6 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, pasztetowa prima sort napisał: ja pamietam jak kiedys w PL bylem i jakis ksiezyc byl mega jak sie sciemnialo i tam stali juz typy i naswietlali xD bo zdjęcia nocne robi się wieczorem zorzę robiłem bez obiektywu bo wziąłem bez głowicy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa prima sort 18 Napisano 4 godziny temu no ja czasami takie niebo i gwiazdy widzialem albo ksiezyc piekny ze szok Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 631 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, hrabia Pomme de terre napisał: bo zdjęcia nocne robi się wieczorem brzmi jak tytuł rozdziału książki o fotografowaniu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hrabia Pomme de terre 6 Napisano 4 godziny temu czekaj bo chyba przesadziłem z tym czasem to raczej były 2 sek ale i tak by ci ręka drgała Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hrabia Pomme de terre 6 Napisano 4 godziny temu Bo pamiętam byłem zdziwiony że tak krótko a jasno jak w dzień Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa prima sort 18 Napisano 4 godziny temu no drgala, ja probowalem foty ksiezyca robic rozne albo ze ciemno bylo to te drgania masakra jak sie naswietlalo xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hrabia Pomme de terre 6 Napisano 4 godziny temu kladziesz na murek i musisz jeszcze pilota użyć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa prima sort 18 Napisano 4 godziny temu no mozna mozna racja na murek albo na stol xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hrabia Pomme de terre 6 Napisano 3 godziny temu nawet jak położysz on drga przez chwilę a pilotem możesz uaktywnić migawkę bez drgań pilot 10-20 zł do nikona Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hrabia Pomme de terre 6 Napisano 3 godziny temu kurde muszę iść spać bo niedługo wstaję Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach