Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Doszedłem tak

Elka do związku się nie nadaje

Polecane posty

12 minut temu, Doszedłem tak napisał:

Ona na początku była bardzo za pracom. Mówiła że będzie pracować całe życie nawet na emeryturę nie pójdzie dla idei pracy. Jak chwile niepopracowala i zobaczyła jak to fajnie jest to teraz wymyśla absurdu powody żeby nie iść. Nawet 3 strzelila. 

I rozmnożyła się że szwagrem 150 cm wzrostu 

43 minuty temu, szczęść boże napisał:

komunalnej meliny na podlasiu? nie

Wygląda na to że tak patrząc jak zazdrościsz mieszkania na które cie nigdy nie będzie stać xDDD

Przed chwilą, Doszedłem tak napisał:

Nie cisnie pokazuje po prostu jak mental się zmienil na przestrzeni czasu. Wystarczy że się zazna mojego życia bez pracy i jest możliwość go kontyt to nie ma się ochoty pracy. A elka po co strzelila drugie? Prawie już odchowala pierwsze ale mieszkania by nie dali z jednym, do pracy by miała iść niedługo itd

ale to ty od bab podpatrzyłeś siedzienei w piwnicy, a nie one od ciebie. z tym że one dziecmi się zajmują a ty trzepiesz konia i łąpiesz schizy na forum. efekt wychowania przez kobiety i brak ojca, tak jak pisałem. dla chłopa droga do biedy i bezdomności. 

1 minutę temu, Dark prince napisał:

I rozmnożyła się że szwagrem 150 cm wzrostu 

Jego wzrost jest kombinowany liczby som inne niż rzeczywistości. W rzeczywistości to on lekoo niższy od niej chyba a ona z 167cm. A podaje jakieś wyższe wartości. Swojego nie chce podać. Widać że trochę wstydu jest. 

11 godzin temu, pasztetowa prima sort napisał:

jestescie dla mnie idealnym przykladem jakim samcem w zyciu nie byc, dzieki chlopaki 😄

jak tak bedziesz gadal to klientow potracisz i znowu do namiotu w parku, takze uszanuj kielbe 

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się