Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Doszedłem tak

Elka do związku się nie nadaje

Polecane posty

1 minutę temu, 18 maja głosuj na Brauna napisał:

ELKA WIE ŻE TO BYŁY ŻARTY TAKIE

Jasne tak się zawsze tlumaczasz chory czubie

to dlatego ze mnie oszukano i wrobiono, i zarzucalem jej cos co nie bylo prawda, bo zostalem oklamany

a jak klaudiusz tu nie wroci to ja stad nigdy chyba nie odejde, bo ja bez niej zyc nie chce

kiedy pisala i jakiego faceta poznala i gdzie?

ja nic takiego nie widzialem

pisala tylko ze na czacie z jakims kolega codziennie wieczorem siedzi i gra w gry a nie ze faceta poznala :((((((((((((((

2 minuty temu, pasztetowa prima sort napisał:

to dlatego ze mnie oszukano i wrobiono, i zarzucalem jej cos co nie bylo prawda, bo zostalem oklamany

a jak klaudiusz tu nie wroci to ja stad nigdy chyba nie odejde, bo ja bez niej zyc nie chce

Cały czas tak pisales do niedawna pisząc też  że nic nie zrobiła byczemu. To ja się nie dziwię że laska nie chce z tobą  pisac

12 minut temu, Mgła napisał:

Wygarnianie komuś aby zmienił zachowanie, czyli siebie wewnętrznie, komuś kto nic nie robi w żadnym aspekcie swojego życia, bo widocznie nie ma do tego zbytnio narzędzi, to raczej mija się z celem. Nie jest tak że we wszystko wierzę, mi jest to obojętne co pisze, co ma, co robi, jak obojętne jest co np. Krejzi, Widmo, czy kto tam jeszcze, jak wszyscy. Kazdy tu może pisac co się mu uroi.

Nie ma narzędzi? Kpisz? Nie pracuje, od roku mieszka sam, ma święty pokój i duuużo czasu. Terapia i leki są na nfz. Skoro ma niby 25 tys oszczędności to mógłby ten raz iść prywatnie i od razu poprosić o jakieś leki aktywizujące czy jakie tam będą mu potrzebne. Ale on woli farmazonić kocopoły na forum i żyć urojeniami o znalezieniu laski, która go utrzyma, haha, żenada, chłop 37 lat.

Edytowano przez ChoroszczanskaZaraza
  • Like 1

32 minuty temu, Mgła napisał:

Ludzie się chwalą że są ogarnięci, szkoła, praca, auto, mieszkanie, wyjazdy, znajomi, partnerka, dzieci, hobby, siłka, książki, podcasty.. sukcesy i rozwoje osobiste..bla bla, a w środku szambo które wybija i szast-prast na innych. Nie ma okoliczności łagodzacych dla kogoś, kto ma narzędzia we łbie, a ma skoro robi coś dla siebie, a na resztę ssra.

tu nie ma ogarniętych - każdy ma coś skaleczone

po drugie - łatwiej ogarnąć siłownię (mam grubą d... - chcę mieć chudą d... - coś trzeba z tym zrobić -> idę na siłownię)

niż własną psychikę - rozpoznanie, że ma się jakąś skazę, rozpoznanie o co chodzi i praca nad tym to jest żmudny, trudny proces

częściej ludzie mówią 'ciągle trafiam na ...i!' niż 'co takiego siedzi we mnie, że wybieram partnerów wg powtarzającego się schematu'

po trzecie - co odrobinę mądrzejsi to po prostu kształtują sobie tutaj taki obrazek jaki chcą

nie piszą o sobie wszystkiego, ukrywają to co stawia ich w niewygodnym świetle,

mogę sobie napisać, ze mam taki czy śmaki samochód i jeszcze dwa inne obok, zarabiam kokosy, jeżdżę ciągle na wakacje, a moja 10 lat młodsza partnerka jest nie do zajechania - jak nie przegniesz to możesz tak wypisywać do woli

Moim zdaniem jednak trzeba oceniać czyny, a nie osoby.

Dawanie karty ulgowej Leżakowi bo jest nieogarnięty nie powoduje ,że on się ogarnie - powoduje, ze on cały czas taki będzie bo wie, ze ma taryfę ulgową.

• Thanks 1

Przed chwilą, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał:

Jechal mnie tutaj od pierwszego dnia

i słusznie, ciebie powinno się wyrwać jak chwasta którym jesteś 

1 minutę temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał:

Jechal mnie tutaj od pierwszego dnia, dlaczego bym miała nie zapisać. 😆

CHYBA SE ŻARTUJESZ. CIEKAWE ZA CO MIAŁBYM CIĘ JECHAĆ. TO BYŁ PODRYW TAKI TYLKO 

Przed chwilą, pasztetowa prima sort napisał:

albo foto stop pravika fuuj masakra to tez bylo oblesne, taki oblech jeszcze ma czelnosc tak fikac i obrazac innych, szczerbol

ALBO TWOJA PASZTETOWA. PRAVIK MA PRZYNAJMNIEJ NORMALNEGO KUUUTASA

2 minuty temu, 18 maja głosuj na Brauna napisał:

ALE TO NIE BYŁ MÓJ TYŁEK 

Dlaczego piszesz capslockiem uszaty

1 minutę temu, pasztetowa prima sort napisał:

albo foto stop pravika fuuj masakra to tez bylo oblesne, taki oblech jeszcze ma czelnosc tak fikac i obrazac innych, szczerbol

To psychol najgorszego sortu nie bez powodu go zglaszali do programu UWAGA

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się