Onaaaa 280 Napisano 3 godziny temu 22 minuty temu, Sev napisał: Wyciągnęłam stare jeansy, lekko przykrótkie więc kostki mi widać i cichobiegi trampki na sznurowadła. Białe w pszczoły. Uwielbiam je! Na górze golf i na to kurtka, letka na suwak. ;] A ty jak jesteś ubrana? Ja krótkie spodenki i t shirt. Wszystko przylegające do ciała Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sev 27 Napisano 3 godziny temu 12 godzin temu, Bodnarajca napisał: Dzisiaj tak, jutro jadę na bazar Co na obiad? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 280 Napisano 3 godziny temu 20 minut temu, Sev napisał: Masz chęć na seks czy co? Uspokój namiętność i wróć na właściwy tor. A ty nie masz ochoty? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 280 Napisano 3 godziny temu 19 minut temu, Bodnarajca napisał: Oni choć śpiewają bez ceregieli Tak i zaraz dodadzą chodź to na siano Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sev 27 Napisano 3 godziny temu 12 godzin temu, Onaaaa napisał: Ja krótkie spodenki i t shirt. Wszystko przylegające do ciała Ciepło u ciebie. Opalasz się? Wczoraj facet mnie w autobusie okrzyczał, że zamykam okno i dlaczego to robię. Dałam mu do potrzymania swoje dłonie i mówi: och, faktycznie zmarzłaś, to zamknę resztę okien. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sev 27 Napisano 3 godziny temu 12 godzin temu, Onaaaa napisał: A ty nie masz ochoty? Średnio 24/7. Jednakowoż nie mogę wznieść się na szczyt ponieważ jestem człowiekiem wielce poważnym. ;] 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 280 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Sev napisał: Ciepło u ciebie. Opalasz się? Wczoraj facet mnie w autobusie okrzyczał, że zamykam okno i dlaczego to robię. Dałam mu do potrzymania swoje dłonie i mówi: och, faktycznie zmarzłaś, to zamknę resztę okien. Zimno ale w domu mam ciepło. Czyli na końcu miło się zachował, mógł jeszcze dać ci swoją kalurtke czy bluzę czy co tam miał Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sev 27 Napisano 3 godziny temu 12 godzin temu, Onaaaa napisał: Tak i zaraz dodadzą chodź to na siano Hej! Dam ci klucz od bramy, tak to było! Że tam się pokochamy czy jakoś tak. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sev 27 Napisano 3 godziny temu 12 godzin temu, Onaaaa napisał: Zimno ale w domu mam ciepło. Czyli na końcu miło się zachował, mógł jeszcze dać ci swoją kalurtke czy bluzę czy co tam miał W krótkim był i w krótkich portkach. Nie miał co mi dać to dał ramię do przytulenia. ;] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sev 27 Napisano 3 godziny temu A ramiona miał jak Podolski. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 280 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Sev napisał: A ramiona miał jak Podolski. Mi się każdy piłkarz podoba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
afekafe 184 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Sev napisał: A ramiona miał jak Podolski. Ten piłkarz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sev 27 Napisano 2 godziny temu 12 godzin temu, afekafe napisał: Ten piłkarz? Nie. Złodziej. Tak się mówi jak ktoś ma bardzo duże rozmiary jakiejś części ciała. Na przykład: Oł, wow! Ale masz stopy, dłonie! Jak Podolski złodziej. Mój pociąg skierowany jest bardziej ku temu co sprzeciwia się normom społecznym tudzież moralnym. ;] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sev 27 Napisano 2 godziny temu 12 godzin temu, Onaaaa napisał: Mi się każdy piłkarz podoba Mnie każdy żywy mężczyzna. Niestety, to jest moja pięta Achillesowa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sev 27 Napisano 2 godziny temu Taksi podjechała. Dobrej soboty. Cześć. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
afekafe 184 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Sev napisał: Nie. Złodziej. Tak się mówi jak ktoś ma bardzo duże rozmiary jakiejś części ciała. Na przykład: Oł, wow! Ale masz stopy, dłonie! Jak Podolski złodziej. Mój pociąg skierowany jest bardziej ku temu co sprzeciwia się normom społecznym tudzież moralnym. ;] A już się chciałam pochwalić, że mam w prywatnych plikach fotkę. Podolski trzyma rękę na ramieniu mojego syna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sev 27 Napisano 2 godziny temu 12 godzin temu, afekafe napisał: A już się chciałam pochwalić, że mam w prywatnych plikach fotkę. Podolski trzyma rękę na ramieniu mojego syna Ooo, fajna pamiątka! Swego czasu fotografowałam się z siatkarzami, stare dzieje więc sporo nas łączy. ;] Buzi. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
afekafe 184 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, Sev napisał: Ooo, fajna pamiątka! Swego czasu fotografowałam się z siatkarzami Ze mną ten numer nie przejdzie.Siegam im do kolan No może z libero by się udało. Nic straconego. Mam blisko żeby jeszcze Fornala w klubie zobaczyć. Miłej zabawy życzę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bodnarajca 24 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 38 minut temu, Onaaaa napisał: Tak i zaraz dodadzą chodź to na siano No znasz to? Edytowano 2 godziny temu przez Bodnarajca Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 280 Napisano 2 godziny temu 16 minut temu, Sev napisał: Ooo, fajna pamiątka! Swego czasu fotografowałam się z siatkarzami, stare dzieje więc sporo nas łączy. ;] Buzi. Z siatkarzami jak oni mają ponad 2 metry miłego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bodnarajca 24 Napisano 2 godziny temu 39 minut temu, Onaaaa napisał: Tak i zaraz dodadzą chodź to na siano Teraz to i siana nie ma . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 280 Napisano 2 godziny temu 21 minut temu, afekafe napisał: A już się chciałam pochwalić, że mam w prywatnych plikach fotkę. Podolski trzyma rękę na ramieniu mojego syna Mój syn ma z Bartoszem Zmarzlikiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 280 Napisano 2 godziny temu 5 minut temu, Bodnarajca napisał: No znasz to? Nie znam. Właściwie nie oglądam takich filmików tylko muze słucham. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bodnarajca 24 Napisano 2 godziny temu (edytowany) Edytowano 2 godziny temu przez Bodnarajca Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
afekafe 184 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, Onaaaa napisał: Mój syn ma z Bartoszem Zmarzlikiem Z Golobem mam trochę zdjęć i filmików. Zrobione rok przed wypadkiem. Jest u nas stadion żużlowy i nawet 3 razy byłam obejrzeć z czym się to je Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bodnarajca 24 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Nie znam. Właściwie nie oglądam takich filmików tylko muze słucham. Ja tak mam jak codziennie wstaje rano on ma ułatwienie 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 280 Napisano 2 godziny temu Nowe łzy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 280 Napisano 2 godziny temu 8 minut temu, afekafe napisał: Z Golobem mam trochę zdjęć i filmików. Zrobione rok przed wypadkiem. Jest u nas stadion żużlowy i nawet 3 razy byłam obejrzeć z czym się to je My mamy dobra drużynę żużlową. Często chodzę na mecze. GP polski też było kilka razy i to ciekawsze jest. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 633 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: My mamy dobra drużynę żużlową. Często chodzę na mecze. GP polski też było kilka razy i to ciekawsze jest. my mamy dobrą drużynę piłkarską, która właśnie weszła do ekstraklasy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
afekafe 184 Napisano 2 godziny temu 7 minut temu, Onaaaa napisał: My mamy dobra drużynę żużlową. Często chodzę na mecze. GP polski też było kilka razy i to ciekawsze jest. Ostatni mecz na jakim byłam, to Polska i reszta Świata. Najlepsi z najlepszych. Taki mecz charytatywny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach