Caryca łabędzica 322 Napisano 2 godziny temu Podglądam komunię. Panie są w sukniach i żakietach albo spodniumach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
afekafe 184 Napisano 2 godziny temu Odwieczny problem kobiety: w co się ubrać? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca łabędzica 322 Napisano 2 godziny temu 9 minut temu, afekafe napisał: Odwieczny problem kobiety: w co się ubrać? Tych małych kobietek też. Szczególnie gdy kupilo się cienką ...enkę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 633 Napisano 2 godziny temu 10 minut temu, afekafe napisał: Odwieczny problem kobiety: w co się ubrać? było iść do wojska, policji abo do zakonu 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Daniel86 34 Napisano 2 godziny temu Ja jutro będę na komunii. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca łabędzica 322 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Daniel86 napisał: Ja jutro będę na komunii. Ja mam combo, bo komunia z chrzcinami 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
afekafe 184 Napisano 2 godziny temu 9 minut temu, Caryca łabędzica napisał: Tych małych kobietek też. Szczególnie gdy kupilo się cienką ...enkę Mam tylko syna W kościele byliśmy ściśnięci jak sardynki, aż człowiek chciał zrzucić marynareczki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
afekafe 184 Napisano 2 godziny temu 11 minut temu, WychodzeNaChwile napisał: było iść do wojska, policji abo do zakonu Nie panikuję przy takich okazjach. Mam dość określony styl i raczej mi dynda jak jest postrzegany. Na takiej uroczystości jak komunia pierwsze skrzypce grają dzieci. Reszta ma się ubrać skromnie. Szczególnie ci, którzy mało do koperty dadzą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca łabędzica 322 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, afekafe napisał: Nie panikuję przy takich okazjach. Mam dość określony styl i raczej mi dynda jak jest postrzegany. Na takiej uroczystości jak komunia pierwsze skrzypce grają dzieci. Reszta ma się ubrać skromnie. Szczególnie ci, którzy mało do koperty dadzą Ja sobie kupiłam coś co pasuje do alb komunijnych taka ze mnie siostra szarytka z koronkami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
afekafe 184 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Caryca łabędzica napisał: Ja sobie kupiłam coś co pasuje do alb komunijnych taka ze mnie siostra szarytka z koronkami Jutro u ciebie ten wielki dzień? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca łabędzica 322 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, afekafe napisał: Jutro u ciebie ten wielki dzień? Jutro wielki, za tydzień jeszcze większy. Tak to jest jak się ze szwagierką rodzi w odstępie kilku dni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
afekafe 184 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Caryca łabędzica napisał: Jutro wielki, za tydzień jeszcze większy. Tak to jest jak się ze szwagierką rodzi w odstępie kilku dni Masz przegwizdane. Świeżo po spowiedzi. Przeklinać i złorzeczyć nie wolno przez tydzień. Jak żyć! 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca łabędzica 322 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, afekafe napisał: Masz przegwizdane. Świeżo po spowiedzi. Przeklinać i złorzeczyć nie wolno przez tydzień. Jak żyć! Jak ty znasz życie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
afekafe 184 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Caryca łabędzica napisał: Jak ty znasz życie Żebyś wiedziała. Zawsze na ostatnią chwilę zostawiam spowiedź Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa prima sort 36 Napisano 1 godzinę temu milej komunii Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach