E.. 36 Napisano 4 godziny temu Skasuj wszystkie tematy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 182 Napisano 4 godziny temu Zara ciebie skasuję. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E.. 36 Napisano 3 godziny temu Makowy leć do elki póki jeszcze jest, Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 255 Napisano 3 godziny temu Ja sùke pierwsza skasuje. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 182 Napisano 3 godziny temu 15 minut temu, E.. napisał: Makowy leć do elki póki jeszcze jest, Już dawno wylądowałem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E.. 36 Napisano 3 godziny temu 52 minuty temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: Ja sùke pierwsza skasuje. Dzwonię na policję, odpowiesz w końcu żałosna babo 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dark prince 12 Napisano 2 godziny temu 6 minut temu, E.. napisał: Dzwonię na policję, odpowiesz w końcu żałosna babo Ty żyjesz? Wyszlas z krypty? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 255 Napisano 1 godzinę temu 1 godzinę temu, E.. napisał: Dzwonię na policję, odpowiesz w końcu żałosna babo Masz racje, dzwon niech przyjadą na kafeterie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach