E.. 36 Napisano 16 godzin temu Bo fantazja, fantazja, bo fantazja jest od tego aby bawić się, aby bawić się na całego...fantasto Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaszalotte 67 Napisano 16 godzin temu Kocham Elcie i bede cie bic po cycach bo jestesmy jej pieskami ze Srynikiem hau hauu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bodnarajca 26 Napisano 16 godzin temu (edytowany) 8 minut temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: Pamiętasz jej temat że ma 6 fakultetów? Wszystko pamiętam to jest trolica udająca Elzbietę. Stawiam albo na babkęblogoslawioną albo dawnego jej trola od masturbacji publicznej. Edytowano 16 godzin temu przez Bodnarajca Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 257 Napisano 16 godzin temu 7 minut temu, E.. napisał: Bo fantazja, fantazja, bo fantazja jest od tego aby bawić się, aby bawić się na całego...fantasto https://ibb.co/3yK6RNSR 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaszalotte 67 Napisano 16 godzin temu Jak chcesz wpjerdol to dajesz możemy ci naklepac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bodnarajca 26 Napisano 16 godzin temu Przed chwilą, pasztetowa d3lux3 napisał: nie zdziwilbym sie gdyby to E.. to byl facet podajacy sie za babe Szkalować kogoś tak czy inaczej zwykły Troll Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaszalotte 67 Napisano 16 godzin temu (edytowany) Zulam trochę nicorette u mnie już głową nie boli dobre to jest chociaż nie palę Edytowano 16 godzin temu przez Kaszalotte Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaszalotte 67 Napisano 16 godzin temu Muszę se więcej tego kupić listków bo to lepsze od tabletek przeciwbólowych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaszalotte 67 Napisano 16 godzin temu Nie cierp po prostu ok? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaszalotte 67 Napisano 16 godzin temu Przed chwilą, Doszedłem tak napisał: Co cpiesz Nicorette Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaszalotte 67 Napisano 16 godzin temu 4 minuty temu, Doszedłem tak napisał: To ty palisz? Nie ale to jest dobre Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaszalotte 67 Napisano 16 godzin temu Taka zuma do Gucia tylko podkręcona Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Belzedup 19 Napisano 16 godzin temu 18 minut temu, pasztetowa d3lux3 napisał: a mnie to w ogole nic nie boli c'nie czuje sie wspaniale odkad ise zapisalem na te sauny baseny i silownie, duzo lepiej niz w zeszlym roku xD Jak to, rekonstrukcja 0dbytu się udała? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaszalotte 67 Napisano 16 godzin temu Tego gorzkiego posmaku nie da się do końca pozbyć taka nikotyna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaszalotte 67 Napisano 16 godzin temu Mnie teraz koty obsiadły i jak ktoś chce na solo to zapraszam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaszalotte 67 Napisano 15 godzin temu Ja nigdy nie paliłam tylko taka dzieciorobka cnotliwa co się popisywała mi kazała i fuj ble i więcej mi się nie chciało Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaszalotte 67 Napisano 15 godzin temu (edytowany) Ostro w cyngiel dawała teraz by mi gadała jaka ja oblesna jestem bo ostro przypakowala i rûcha się z Sebami ciągle i mi gadała że jestem zyebana bo jej mówiłam że nie włożyłam dziś gaci i chciała oglądać włosy pod pachami moje Edytowano 15 godzin temu przez Kaszalotte 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaszalotte 67 Napisano 15 godzin temu Hmmm nie wiem to dynamiczne i zależy od przeciwnika Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
titicznyje titki ti-ti-ti 6 Napisano 15 godzin temu 3 minuty temu, pasztetowa d3lux3 napisał: znowu na sradija tutaj wlazla wstretna scieera lepiej gdy jej tu nie ma mam nadzieje ze w koncu wykituje albo stad wypieerdoli, powinienem ja olewac tak jak mi radzila elcia, wstretny babsztyl 2 minuty temu, pasztetowa d3lux3 napisał: czuje gniew niestety, to meczace takie wahania nastroju doombo nienawidze jej za to Fifi choru 🪓 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaszalotte 67 Napisano 15 godzin temu Mówię o dawnej psiapsi, świetne tzytzki ale czuję że by jej tam na dole było czuć sledzia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaszalotte 67 Napisano 15 godzin temu Boją się pisać przez nas teraz bo chcą nas hejtowac i pisać o Braunie którego nie ma w Nigerii Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaszalotte 67 Napisano 15 godzin temu Oj tam Klaudiusz to piękna kobieta która mieszka w zameczku wśród koników i niedobrze tak hejtowac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaszalotte 67 Napisano 15 godzin temu To nie jest wulgarna paszczura jakaś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaszalotte 67 Napisano 15 godzin temu Ehhh no trudno ja kocham wszystkich ludzi nawet jak im wali z dûpy bo zawsze można umyć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaszalotte 67 Napisano 15 godzin temu No bo ja lecę na lekarzy od głowy a nie na leżaków, lekarze mają seksowny głos w ogóle Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaszalotte 67 Napisano 15 godzin temu No weź Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaszalotte 67 Napisano 15 godzin temu Ja nie szukam za bardzo bo chyba jestem wariatka no Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 257 Napisano 15 godzin temu Co wy odpiêrdaIacie xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaszalotte 67 Napisano 15 godzin temu Fajnie się napalac codziennie na paru lekarzy to taki to owaki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 257 Napisano 15 godzin temu Nicorett nie próbowałam ale takie saszetki nikotynowe Velo i było mi po nich słabo. xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach