E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 455 Napisano 11 Maj 7 minut temu, E.. napisał: Bo fantazja, fantazja, bo fantazja jest od tego aby bawić się, aby bawić się na całego...fantasto https://ibb.co/3yK6RNSR 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bodnarajca 45 Napisano 11 Maj Przed chwilą, pasztetowa d3lux3 napisał: nie zdziwilbym sie gdyby to E.. to byl facet podajacy sie za babe Szkalować kogoś tak czy inaczej zwykły Troll Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Belzedup 19 Napisano 11 Maj 18 minut temu, pasztetowa d3lux3 napisał: a mnie to w ogole nic nie boli c'nie czuje sie wspaniale odkad ise zapisalem na te sauny baseny i silownie, duzo lepiej niz w zeszlym roku xD Jak to, rekonstrukcja 0dbytu się udała? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 455 Napisano 11 Maj Co wy odpiêrdaIacie xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 455 Napisano 11 Maj Nicorett nie próbowałam ale takie saszetki nikotynowe Velo i było mi po nich słabo. xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jukon tworki welcome 54 Napisano 11 Maj 5 minut temu, Dark prince napisał: Jątrzy to twoja nałożnica, chooj wie co sobie może zrobić chlopak przez jej chore akcje. A ona wie dobrze co robi I robi to specjalnie. Ha tfu na tą.... Jak sobie ta atencyjna męska diwka nic nie zrobił przy Vikernes, Katiuszce, tej od kitka i każdym innym projekcie, który "kochał" to przy projekcie klaudiusz też przeżyje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 418 Napisano 15 Czerwiec Dnia 11.05.2025 o 14:22, Baba z magla napisał: Ty stara kurfo zajmij się bękartami, a nie zabawianiem onanów. Ale słownictwo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach