Kaszalotte 73 Napisano wczoraj o 14:27 Eh wiesz co odśwież głowę trochę nie ma co Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaszalotte 73 Napisano wczoraj o 14:30 Ja kocham wszystkich lekarzy i też mają mnie gdzieś a co ty myślisz, może onanizm pomoże nie wiem spróbuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaszalotte 73 Napisano wczoraj o 14:32 No raczej nie zmarl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaszalotte 73 Napisano wczoraj o 14:32 Ok szkoda tu siedzieć nawet jak fajnie się pierdzi z wami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaszalotte 73 Napisano wczoraj o 14:34 Nie szczamy jesteś tu jedynym typem co da się pogadac w ogóle Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaszalotte 73 Napisano wczoraj o 14:36 Eeee to chyba przez pe/nisa i trzeba odciąć go Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaszalotte 73 Napisano wczoraj o 14:37 Ja nie wiem nie rozumiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaszalotte 73 Napisano wczoraj o 14:38 Nie cierp po prostu co nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaszalotte 73 Napisano wczoraj o 14:38 Nikt ci nie każe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaszalotte 73 Napisano wczoraj o 14:42 Ja chyba muszę kolejne nicorette bo znowu w głowie przeciąg coś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dark prince 22 Napisano wczoraj o 14:43 4 minuty temu, pasztetowa d3lux3 napisał: to przez glowe widzisz ja tutaj cierpie psychicznie bo bym sobie popisal z klaudiuszema ona sobie romansuje z chlopakiem swoim gdzie indziej ajkims innym i sie caluja i widzisz jak to jest inny ma dobrze a ja mam lzy i cierpienie Specjalnie tu przyszła żeby Ci to powiedzieć i cie zranić to jest świństwo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaszalotte 73 Napisano wczoraj o 14:44 Zayebiste ciastka z kremem mam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dark prince 22 Napisano wczoraj o 14:45 Ale ze aż tak podła jest to się nie spodziewałem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaszalotte 73 Napisano wczoraj o 14:48 Jezuuuuuuuuuuuu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaszalotte 73 Napisano wczoraj o 14:50 Klaudiusz to wolny człowiek pełnowartościowy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaszalotte 73 Napisano wczoraj o 14:50 No okej wez się ogarnij bo masakra jakaś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaszalotte 73 Napisano wczoraj o 14:52 Wyplacz to na klifie zrób kukłę Klaudiusz i spal Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaszalotte 73 Napisano wczoraj o 14:54 Nie dolujesz bo ja nie jestem słaba pindzia ale nie rozumiem tego co ty robisz po prostu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
titicznyje titki ti-ti-ti 6 Napisano wczoraj o 14:54 6 minut temu, Dark prince napisał: Ale ze aż tak podła jest to się nie spodziewałem Skocz wieprzu nieudolnie jątrzyć tymi tanimi zagrywkami 🪓 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dark prince 22 Napisano wczoraj o 14:57 1 minutę temu, titicznyje titki ti-ti-ti napisał: Skocz wieprzu nieudolnie jątrzyć tymi tanimi zagrywkami 🪓 Jątrzy to twoja nałożnica, chooj wie co sobie może zrobić chlopak przez jej chore akcje. A ona wie dobrze co robi I robi to specjalnie. Ha tfu na tą.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaszalotte 73 Napisano wczoraj o 14:57 Dla mnie to nie jest kompromitacja a ważniejsze co ja myślę i nie dołuj się, to może serotonina nie wiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jukon tworki welcome 49 Napisano wczoraj o 15:02 5 minut temu, Dark prince napisał: Jątrzy to twoja nałożnica, chooj wie co sobie może zrobić chlopak przez jej chore akcje. A ona wie dobrze co robi I robi to specjalnie. Ha tfu na tą.... Jak sobie ta atencyjna męska diwka nic nie zrobił przy Vikernes, Katiuszce, tej od kitka i każdym innym projekcie, który "kochał" to przy projekcie klaudiusz też przeżyje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaszalotte 73 Napisano wczoraj o 15:03 Nie trzeba mieć nawet pracy czy miłości czyjejs starczy siebie kochać samego i starczy na całe życie ok Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaszalotte 73 Napisano wczoraj o 15:08 No spoko ja też bezinteresownie nie pocieszam bo potem mogę się szczycić ohoho dzięki mnie ten ulom się ogarnął ma babę i pracę jestem bogiem uświadom to sobie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa mniam 0 Napisano wczoraj o 22:43 zalamany jestem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach