E.. 36 Napisano sobota o 20:07 Skasuj wszystkie tematy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 183 Napisano sobota o 20:08 Zara ciebie skasuję. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E.. 36 Napisano sobota o 20:09 Makowy leć do elki póki jeszcze jest, Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 257 Napisano sobota o 20:11 Ja sùke pierwsza skasuje. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 183 Napisano sobota o 20:25 15 minut temu, E.. napisał: Makowy leć do elki póki jeszcze jest, Już dawno wylądowałem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E.. 36 Napisano sobota o 21:04 52 minuty temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: Ja sùke pierwsza skasuje. Dzwonię na policję, odpowiesz w końcu żałosna babo 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dark prince 15 Napisano sobota o 21:11 6 minut temu, E.. napisał: Dzwonię na policję, odpowiesz w końcu żałosna babo Ty żyjesz? Wyszlas z krypty? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 257 Napisano sobota o 22:20 1 godzinę temu, E.. napisał: Dzwonię na policję, odpowiesz w końcu żałosna babo Masz racje, dzwon niech przyjadą na kafeterie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 257 Napisano 17 godzin temu 14 godzin temu, E.. napisał: Dzwonię na policję, odpowiesz w końcu żałosna babo No i gdzie ta policja? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E.. 36 Napisano 17 godzin temu 17 minut temu, pasztetowa d3lux3 napisał: na komisariat xD Wiesz, policja i tak się tym człowiekiem zainteresuje prędzej czy później. Wyzywanie kogoś od suk, nie pozostanie bezkarne. Jeszcze się o tym przekona. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E.. 36 Napisano 17 godzin temu Przed chwilą, pasztetowa d3lux3 napisał: suuka to i tak bardzo lagodne okreslenie w porownaniu jak inni mnie tutaj wiele razy nazwali xD Tam wyżej pisze. A Tobie współczuję, nie wiem po co tutaj piszesz. Znajdź sobie dziewczynę, cel w życiu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba z magla 1 Napisano 17 godzin temu Postaram się nie usuwać wam tematów. Teraz będę plotkowała. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 257 Napisano 17 godzin temu 4 minuty temu, E.. napisał: Wiesz, policja i tak się tym człowiekiem zainteresuje prędzej czy później. Wyzywanie kogoś od suk, nie pozostanie bezkarne. Jeszcze się o tym przekona. A więc czekam Elżbieto. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E.. 36 Napisano 17 godzin temu Jesteś obserwowana już od kilku lat. Trzeba zebrać dowody Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E.. 36 Napisano 17 godzin temu (edytowany) I zostaw kobieto w końcu jakąś biedną szkalowaną Elżbietę. Prześladowczyni Elzbiet Edytowano 17 godzin temu przez E.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 257 Napisano 17 godzin temu 2 minuty temu, E.. napisał: Jesteś obserwowana już od kilku lat. Trzeba zebrać dowody Tak. Zbieraj dowody i czekam. tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 257 Napisano 17 godzin temu Przed chwilą, pasztetowa d3lux3 napisał: E.. masz jakies urojenia w ogole, moze wylacz internet i idz do parku xD To chora baba, 5 lat temu sie do mnie spruła tylko dlatego ze mam tak samo na imię. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba z magla 1 Napisano 17 godzin temu Przed chwilą, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: To chora baba, 5 lat temu sie do mnie spruła tylko dlatego ze mam tak samo na imię. Ty stara kurfo zajmij się bękartami, a nie zabawianiem onanów. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 257 Napisano 17 godzin temu Przed chwilą, Baba z magla napisał: Ty stara kurfo zajmij się bękartami, a nie zabawianiem onanów. Tylko nie stara Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E.. 36 Napisano 17 godzin temu 1 minutę temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: To chora baba, 5 lat temu sie do mnie spruła tylko dlatego ze mam tak samo na imię. Ty jesteś chora psychicznie, czas najwyższy się leczyć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E.. 36 Napisano 17 godzin temu Przed chwilą, pasztetowa d3lux3 napisał: Elcia jest zdrowa, to fajna kobitka my ja lubimy Taka zdrowa i jak i ty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 257 Napisano 17 godzin temu 1 minutę temu, E.. napisał: Ty jesteś chora psychicznie, czas najwyższy się leczyć Mam screeny jak 5 lat temu się do mnie rzucałas i wyzywałaś bez powodu a więc morda w kubeł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E.. 36 Napisano 17 godzin temu Przed chwilą, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: Mam screeny jak 5 lat temu się do mnie rzucałas i wyzywałaś bez powodu a więc morda w kubeł Ja też mam psycholu mam dużo, dużo ma. ciebue Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E.. 36 Napisano 17 godzin temu I jeszcze raz mnie nazwiesz Elżbietą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E.. 36 Napisano 17 godzin temu Przed chwilą, pasztetowa d3lux3 napisał: no i co ze masz, nic ADwóch na jednego? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 257 Napisano 17 godzin temu 3 minuty temu, E.. napisał: I jeszcze raz mnie nazwiesz Elżbietą A jak cie nazywać? Królowo Elżbieto? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E.. 36 Napisano 17 godzin temu Przed chwilą, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: A jak cie nazywać? Królowo Elżbieto? Urojenia się leczy i w końcu zajmij się kimś innym. Ja i tak nie jestem w stanie ciebie lubić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bodnarajca 26 Napisano 17 godzin temu 4 minuty temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: A jak cie nazywać? Królowo Elżbieto? Babka Boża Błogosławiona kałowa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 257 Napisano 16 godzin temu 4 minuty temu, Bodnarajca napisał: Babka Boża Błogosławiona kałowa. Pamiętasz jej temat że ma 6 fakultetów? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach