Kaszalotte 67 Napisano 18 godzin temu Eh wiesz co odśwież głowę trochę nie ma co Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaszalotte 67 Napisano 18 godzin temu Ja kocham wszystkich lekarzy i też mają mnie gdzieś a co ty myślisz, może onanizm pomoże nie wiem spróbuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaszalotte 67 Napisano 18 godzin temu No raczej nie zmarl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaszalotte 67 Napisano 18 godzin temu Ok szkoda tu siedzieć nawet jak fajnie się pierdzi z wami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaszalotte 67 Napisano 18 godzin temu Nie szczamy jesteś tu jedynym typem co da się pogadac w ogóle Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaszalotte 67 Napisano 18 godzin temu Eeee to chyba przez pe/nisa i trzeba odciąć go Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaszalotte 67 Napisano 18 godzin temu Ja nie wiem nie rozumiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaszalotte 67 Napisano 18 godzin temu Nie cierp po prostu co nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaszalotte 67 Napisano 18 godzin temu Nikt ci nie każe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaszalotte 67 Napisano 18 godzin temu Ja chyba muszę kolejne nicorette bo znowu w głowie przeciąg coś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dark prince 15 Napisano 18 godzin temu 4 minuty temu, pasztetowa d3lux3 napisał: to przez glowe widzisz ja tutaj cierpie psychicznie bo bym sobie popisal z klaudiuszema ona sobie romansuje z chlopakiem swoim gdzie indziej ajkims innym i sie caluja i widzisz jak to jest inny ma dobrze a ja mam lzy i cierpienie Specjalnie tu przyszła żeby Ci to powiedzieć i cie zranić to jest świństwo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaszalotte 67 Napisano 18 godzin temu Zayebiste ciastka z kremem mam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dark prince 15 Napisano 18 godzin temu Ale ze aż tak podła jest to się nie spodziewałem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaszalotte 67 Napisano 18 godzin temu Jezuuuuuuuuuuuu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaszalotte 67 Napisano 17 godzin temu Klaudiusz to wolny człowiek pełnowartościowy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaszalotte 67 Napisano 17 godzin temu No okej wez się ogarnij bo masakra jakaś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaszalotte 67 Napisano 17 godzin temu Wyplacz to na klifie zrób kukłę Klaudiusz i spal Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaszalotte 67 Napisano 17 godzin temu Nie dolujesz bo ja nie jestem słaba pindzia ale nie rozumiem tego co ty robisz po prostu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
titicznyje titki ti-ti-ti 6 Napisano 17 godzin temu 6 minut temu, Dark prince napisał: Ale ze aż tak podła jest to się nie spodziewałem Skocz wieprzu nieudolnie jątrzyć tymi tanimi zagrywkami 🪓 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dark prince 15 Napisano 17 godzin temu 1 minutę temu, titicznyje titki ti-ti-ti napisał: Skocz wieprzu nieudolnie jątrzyć tymi tanimi zagrywkami 🪓 Jątrzy to twoja nałożnica, chooj wie co sobie może zrobić chlopak przez jej chore akcje. A ona wie dobrze co robi I robi to specjalnie. Ha tfu na tą.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaszalotte 67 Napisano 17 godzin temu Dla mnie to nie jest kompromitacja a ważniejsze co ja myślę i nie dołuj się, to może serotonina nie wiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jukon tworki welcome 45 Napisano 17 godzin temu 5 minut temu, Dark prince napisał: Jątrzy to twoja nałożnica, chooj wie co sobie może zrobić chlopak przez jej chore akcje. A ona wie dobrze co robi I robi to specjalnie. Ha tfu na tą.... Jak sobie ta atencyjna męska diwka nic nie zrobił przy Vikernes, Katiuszce, tej od kitka i każdym innym projekcie, który "kochał" to przy projekcie klaudiusz też przeżyje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaszalotte 67 Napisano 17 godzin temu Nie trzeba mieć nawet pracy czy miłości czyjejs starczy siebie kochać samego i starczy na całe życie ok Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaszalotte 67 Napisano 17 godzin temu No spoko ja też bezinteresownie nie pocieszam bo potem mogę się szczycić ohoho dzięki mnie ten ulom się ogarnął ma babę i pracę jestem bogiem uświadom to sobie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa mniam 0 Napisano 10 godzin temu zalamany jestem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach