Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Dark prince

MOJA DZIEWCZYNA FAJNA JEST?

Polecane posty

12 godzin temu, niemaszuprawnień napisał:

Widać, że głodne chłopy 😁

Po czym widać?

moj wspollokator bardzo marzy o gejmer girl ze beda sobie razem lezeli w lozku i grali w gry

ale niestety wszystkie kobity teraz praca bycie niezalezna kariera no i zycie samotnosc kariera wazniejsza niz milosc

Srynik a wyobraź sobie że jesteś baba i masz takiego typa leżaka i ci wydaje polecenia których nie rozumiesz i stado podobnych gvalcicieli go popiera i wszyscy są łatwo obrażalscy ciągle płaczą i jaja znoszą i nie można się z nimi wyzywać jak z tobą 

Co byś zrobił ?

no nie wiem co bym zrobil gdybym byl baba ale wiem co robie, gdy mi ktos wydaje polecenia to pierwsze kilka razy wytrzymam ale w ktoryms momencie moge miec juz dosc i wtedy bunt jest i awantura B)

a osoba co mi wydaje polecenia albo przeprosi i sobie odpusci tymczasowo albo bedzie wojowac to koniec wtedy

zalezy jescze kto nie ale jak czasem wpadam do mamy a ona rob to rob tamto albo telefon to ktos sobie zarty robi chyba

ale to co innego tez jak ktos bliski np przyjaciel albo rodzina a jak jakas obca osoba

No jak nie kochasz tej osoby to w ogóle wyjeeebane można zabić też bo nie ma Boga mówili to już setki razy przecież okej i już wszyscy zrozumieli 

Ja też i on każe mi zabijac bo piękno zła tkwi w Bogu tak samo i to też jest sztuką 

w takiej sytuacji warto sobie zadac pytanie czy warto dla tej osoby sie tak poswiecic, zakonczyc jej egzystencje i spedzic reszte zycia w pieerdlu

ja w polsce czesto mialem chec ukatrupic tycjh kuurwa szkodnikow z pilami spalinowymi co drzewa wycinaja tak sobie wyobrazalem ze biore imt e pily i im ucinam te glowy za robienie halasu i wycinke drzew, i co pojde przez takiego wsiura robola z pila do pierdla no niestety nie da rady

Ja mogę pójść do więzienia za ameby co nie umieją wychowywać dzieci bo ja wszystkich wychowuje i w ogóle a mnie kto zero wdzięczności 

no nie wiem nie moje dzieci nie moja sprawa, ja mam w chooyu, a jak myslisz ze lezaka i pare innych lezakow jeszcze jest to jak ukatrupisz jednego lezaka to tez to nie bedzie efektu, bo przeciez jeszcze sa inne lezaki i chodza na wolnosci a ty nie

a nie wiem a sama sie nie umiesz wychowac, ja to sam ze soba czuje sie dobrze a z innymi niekoniecznie, wazne ze sam ze soba czuje harmonie wewnetrzna B)

co by nie bylo to bycie w wiezieniu to zycie na koszt podatnikow, to tak jakby brac rente, ja tam podziekuje 😄

wole zyc sam na swoj koszt 😄

Ja też 🙂 dobrze mi tylko leżaki robią tak że staje się duszno i nie wywietrza i siedzą w zapierdzianych pokojach z kûpa i każą innym znosić 

ja to mam taka wieze i sluchawki ze masakra jak nie slucham z niej muzyki i jestem gdzies na meiscie to predko zaczynam czuc znudzenie wszystkim i chce tylko wrocic dalej sluchac muzyki z wiezy i plyt i sluchawki to cos pieknego

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować