Dark prince 22 Napisano sobota o 20:12 (edytowany) Gejmer gerl Edytowano sobota o 20:12 przez Dark prince Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
papamobil 666 73 Napisano sobota o 20:16 nie wiem musiałaby dvpe pokazać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 226 Napisano sobota o 20:17 Widać, że głodne chłopy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 168 Napisano wczoraj o 09:10 12 godzin temu, niemaszuprawnień napisał: Widać, że głodne chłopy Po czym widać? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaszalotte 73 Napisano wczoraj o 09:15 Srynik a wyobraź sobie że jesteś baba i masz takiego typa leżaka i ci wydaje polecenia których nie rozumiesz i stado podobnych gvalcicieli go popiera i wszyscy są łatwo obrażalscy ciągle płaczą i jaja znoszą i nie można się z nimi wyzywać jak z tobą Co byś zrobił ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaszalotte 73 Napisano wczoraj o 09:18 No jak nie kochasz tej osoby to w ogóle wyjeeebane można zabić też bo nie ma Boga mówili to już setki razy przecież okej i już wszyscy zrozumieli Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaszalotte 73 Napisano wczoraj o 09:20 Ja też i on każe mi zabijac bo piękno zła tkwi w Bogu tak samo i to też jest sztuką Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaszalotte 73 Napisano wczoraj o 09:26 Ja mogę pójść do więzienia za ameby co nie umieją wychowywać dzieci bo ja wszystkich wychowuje i w ogóle a mnie kto zero wdzięczności Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaszalotte 73 Napisano wczoraj o 09:32 Ja też dobrze mi tylko leżaki robią tak że staje się duszno i nie wywietrza i siedzą w zapierdzianych pokojach z kûpa i każą innym znosić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa mniam 0 Napisano wczoraj o 22:40 czemu jestem takim goownem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach