Malowanie tak 7 Napisano wczoraj o 18:21 Tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 168 Napisano wczoraj o 18:25 (edytowany) Jak? Na wznak? Zawsze jest wybór, choć każdy wiąże się z innym skutkiem. Nooo.. hmmm.. to faktycznie czasami czeba. Edytowano wczoraj o 18:25 przez Mgła Choć nie wiem o co biega. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
afekafe 193 Napisano wczoraj o 18:29 Reasumując sprawę retrospektywnie, na drodze dedukcji dochodzę do konkluzji iż ab/stra/.../ąc od altruistycznych zagadnień metafizycznego pietyzmu nieadekwatnie, jest to wręcz efemeryczne. I w ogóle najgorszy jest wiatr Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 168 Napisano wczoraj o 18:53 Jakoś pesymistyczny dziś Leżak jesteś, czy mnie sie wydaje? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa mniam 0 Napisano wczoraj o 22:38 ja jestem smutny i podlamany Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach