szczęść boże 10 Napisano 23 godziny temu 5 minut temu, Malowanie tak napisał: Tam wiadomo będę ulepszal jeszcze Ciekawe za co skurrwysynu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Klaudiuszek<3 6 Napisano 23 godziny temu Klaudiuszek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowanie tak 7 Napisano 23 godziny temu Ogólnie to sporo poszło materiałów Wieszak vesa 10cm szary 4 śrubki ikea 4 pedzle szare 3 pedzle białe 1 wałek 1 wklad walka 3 l bialej po 1l 5 puszek szarej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowanie tak 7 Napisano 23 godziny temu Dwie folie jeszcze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Klaudiuszek<3 6 Napisano 23 godziny temu klaudiuszek tez sobie poszlo ehh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowanie tak 7 Napisano 23 godziny temu Gąbki jedno opakowanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowanie tak 7 Napisano 23 godziny temu 1l mydła 100szt rekawic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Klaudiuszek<3 6 Napisano 23 godziny temu po millionerczi widze xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowanie tak 7 Napisano 23 godziny temu 3 minuty temu, szczęść boże napisał: Ciekawe za co skurrwysynu Jak sprzedam jakieś płytę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szczęść boże 10 Napisano 23 godziny temu 1 minutę temu, Malowanie tak napisał: Ogólnie to sporo poszło materiałów Wieszak vesa 10cm szary 4 śrubki ikea 4 pedzle szare 3 pedzle białe 1 wałek 1 wklad walka 3 l bialej po 1l 5 puszek szarej I nadal jest syf Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Klaudiuszek<3 6 Napisano 23 godziny temu klaudiuszek mnie nie lubi bo pisze z lezakiem :((( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szczęść boże 10 Napisano 23 godziny temu Przed chwilą, Malowanie tak napisał: Jak sprzedam jakieś płytę Za to goowno nawet 10 zł nie dostaniesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowanie tak 7 Napisano 23 godziny temu No i na kredyt też Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Klaudiuszek<3 6 Napisano 23 godziny temu tesknie za klaudiuszek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowanie tak 7 Napisano 23 godziny temu Przed chwilą, szczęść boże napisał: I nadal jest syf Czysciuki przedpokoju jest nawet listwy odkrecane myte za nimi one Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Klaudiuszek<3 6 Napisano 23 godziny temu pamietam jak kiedys pisalem Boze zabierz man of the moon i klaudiusza a oddaj nimfette i pravika xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowanie tak 7 Napisano 23 godziny temu Umaluje jeszcze 3/4 drzwi i biurko to umyje podłogę szczotom nie będzie plam farby 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Klaudiuszek<3 6 Napisano 23 godziny temu a zaprosisz klaudiuszek na kwadrat? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szczęść boże 10 Napisano 23 godziny temu Przed chwilą, Malowanie tak napisał: Umaluje jeszcze 3/4 drzwi i biurko to umyje podłogę szczotom nie będzie plam farby Ja pierrdole jak to musi wyglądać meble malowane olejną Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowanie tak 7 Napisano 23 godziny temu 1 minutę temu, Klaudiuszek<3 napisał: a zaprosisz klaudiuszek na kwadrat? Jak pokaze pieroga Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowanie tak 7 Napisano 23 godziny temu 1 minutę temu, szczęść boże napisał: Ja pierrdole jak to musi wyglądać meble malowane olejną Wodnom normalnie jak meble ikea też som malowane przecież Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Klaudiuszek<3 6 Napisano 23 godziny temu (edytowany) klaudiuszek nie pokaze pieroga Edytowano 23 godziny temu przez Klaudiuszek<3 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowanie tak 7 Napisano 23 godziny temu Ja nie mam mebli drzwi szafy to dałem na biało Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowanie tak 7 Napisano 23 godziny temu Może kiedy zmienię na czarno na razie 2x było podklad jest ładny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Klaudiuszek<3 6 Napisano 23 godziny temu Pierog klaudiusza to nie dla takich przegrywow jak my Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Klaudiuszek<3 6 Napisano 23 godziny temu Ale o pierogu klaudiuszka to mozesz sobie pomarzyc lezak tylko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowanie tak 7 Napisano 23 godziny temu Według mnie za widno na tym przedpokoju i spokojnie można by 1 ścianę czarno np właśnie szafy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowanie tak 7 Napisano 23 godziny temu No bo deski wszystkie szare to pasuje tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Klaudiuszek<3 6 Napisano 23 godziny temu ehh a wedlug mnie to co mnie to co ty piszesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowanie tak 7 Napisano 22 godziny temu 7 minut temu, Klaudiuszek<3 napisał: ehh a wedlug mnie to co mnie to co ty piszesz No mogłem kupić nvm pcta ale wolałem ruszyć przedpokoju żeby było 3/5 ładnie już a nie 2/5 mieszkania Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach