Malowanie tak 7 Napisano 22 godziny temu Teraz to odpoczne grubo po tym bo mam dość i mentalnie i fizycznie co chwilę do inpostu codziennie malowanie albo coś przygotować Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Klaudiuszek<3 6 Napisano 22 godziny temu Lezak a popisalbys ze mna o Klaudiuszku? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowanie tak 7 Napisano 22 godziny temu Ale też będę się staral coś robić salon sypialnie Po prostu łazienka czy kuchnia to musze odpoczynek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowanie tak 7 Napisano 22 godziny temu Przed chwilą, Klaudiuszek<3 napisał: Lezak a popisalbys ze mna o Klaudiuszku? No fajna jest infantylna jak z anime laska co noge podnosi i serduszko ❤ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Klaudiuszek<3 6 Napisano 22 godziny temu ja tez jestem wyknczony psychicznie jak wpada tutaj klaudiuszek a ja nie popisze z nia bo ja hejtuja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowanie tak 7 Napisano 22 godziny temu Mi złamała serce bo obiecała się poznawać na priv Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Klaudiuszek<3 6 Napisano 22 godziny temu No jest bardzo, a tutaj ja hejtuja, ja tez hejtowalem ale mylilem sie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Klaudiuszek<3 6 Napisano 22 godziny temu Ja ja kocham jest nieziemska i wspaniala dziewczyna Kladiuszek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Klaudiuszek<3 6 Napisano 22 godziny temu No nie wiem, ja nie mam z nia priv niestety, a tutaj nie moge z nia popisac bo jest hejtowana bardzo :(( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowanie tak 7 Napisano 22 godziny temu Lubie do Klaudiusz pisać kochanie moje xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Klaudiuszek<3 6 Napisano 22 godziny temu ja tez bardzo lubie do niej pisac piekne i mile rzeczy, ze jest piekna dziewczyna i bardzo fajna, ale mi to sprawia przyjemnocs, a te hejty to nieprawda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Klaudiuszek<3 6 Napisano 22 godziny temu Cierpie bo hejty na klaudiusza zniszczyly mi glowe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowanie tak 7 Napisano 22 godziny temu Ciekawe czy ma pieroga bo wszystkie co pokazujom to takie bułki mniej więcej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Klaudiuszek<3 6 Napisano 22 godziny temu Nie mam pojecia, pewnie sie nigdy nie dowiemy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Klaudiuszek<3 6 Napisano 22 godziny temu Jakis szczesciarz pewnie sie dowie kiedys, ale niestety na pewno nie ja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowanie tak 7 Napisano 22 godziny temu Przed chwilą, Klaudiuszek<3 napisał: Nie mam pojecia, pewnie sie nigdy nie dowiemy One pokazujom po pół roku do 5 lat Tylko dumbo od razu wyskoczyła i w sumie dlatego mam sentyment Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Klaudiuszek<3 6 Napisano 22 godziny temu A ja nie chce zeby mi pokazywala, bo ten widok to zbyt piekne dla moch oczu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowanie tak 7 Napisano 21 godzin temu 1 godzinę temu, Klaudiuszek<3 napisał: A ja nie chce zeby mi pokazywala, bo ten widok to zbyt piekne dla moch oczu Zależy od sřaki xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Klaudiuszek<3 6 Napisano 21 godzin temu (edytowany) ja nie jestem godzien ogladac tak pieknej dziewczyny jak Klaudia Edytowano 21 godzin temu przez Klaudiuszek<3 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowanie tak 7 Napisano 21 godzin temu 1 minutę temu, Klaudiuszek<3 napisał: ja nie jestem godzien ogladac tak pieknej dziewczyny jak Klaudia Oh Klaudiusz tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowanie tak 7 Napisano 21 godzin temu Kupiłem ten zegar i zwrot zrobiłem jeden nadmiaru dla smart trzeba kombinować bo bym z torbami poszedł za każdym razem 45 wyskakiwac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Klaudiuszek<3 6 Napisano 21 godzin temu Klaudia to dla mnie zbyt wysoki sort niestety, taka dama jak Klaudia to nie dla mnie chyba tylko jak mi sie przysni w nocy mokry sen jedynie to tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Klaudiuszek<3 6 Napisano 21 godzin temu fajny zegar? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowanie tak 7 Napisano 19 godzin temu 1 godzinę temu, Klaudiuszek<3 napisał: fajny zegar? Taki jak w sypialni tylko mniejszy ale na przedpokoju i odległość mnejsza powinno być ok szerokość 4 deski Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowanie tak 7 Napisano 19 godzin temu Idę spać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowanie tak 7 Napisano 19 godzin temu Szaro biały Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szczęść boże 10 Napisano 15 godzin temu Jeeebany całą noc pisał sam ze sobą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach