Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
mideri

Gdzie, a może nawet bardziej kiedy osoba pracująca może poznawać nowych znajomych, jeśli nie w miejscu i w czasie pracy?

Polecane posty

1 godzinę temu, mideri napisał:

próbowałem tego meetup w Polsce, ale nic nie wyszło, jakieś zainteresowania nie moje, albo jakieś zawodowe - nie pamiętam, ale nic nie wyszło, mimo, że się starałem

Z czegoś podobnego o innej nazwie nawet spotkałem się z dwiema dziewczynami kiedyś, jedna brzydka i jej bardzo na mnie zależało, a druga ładniejsza, ale nie chciała się ze mną spotkać drugi raz

To może spróbuj grup na Facebooku.

lepiej jednak w realu szukac i poznawac ludzi i dziewczyny tez

na fejsach czy insta to bez sensu, bo dzieli odleglosc i w ogole

Edytowano przez Klaudiuszek<3

1 godzinę temu, mideri napisał:

czegoś podobnego o innej nazwie nawet spotkałem się z dwiema dziewczynami kiedyś, jedna brzydka i jej bardzo na mnie zależało, a druga ładniejsza, ale nie chciała się ze mną spotkać drugi raz

A Ty znałeś tę rzekomo brzydką dziewczynę z charakteru?

Ja kiedyś zakochałem się w dziewczynie, która nie była brzydka, ale ładna też nie. Sam jej wygląd by nie był powodem, żebym ja zwrócił na nią uwagę, ale na szczęście los posadził nas obok siebie na 2 tygodnie.

Ja mam zauważone, że gdy ja kogoś lubię, to ja z biegiem czasu cechy tej osoby też zaczynam pozytywnie kojarzyć. Na przykład imię tej dziewczyny to jedno z moich ulubionych, mimo że wcześniej ja to imię uważałem za średnie.

Edytowano przez Daniel86

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować