Malowanie tak 7 Napisano wczoraj o 01:32 Zarobilbym 1-2mln to bym rozdal kazdemu po ipadzie albo 5-10tys to oczywiście musieli zrobić żebym stracił z zawiści i wszyscy majom z tego gowwno a ja zmarnowane życie bez anastazi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Klaudiuszek<3 6 Napisano wczoraj o 01:33 co ty to ty jestes ...a albo ja jak smiesz sie tak wyrazac xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Klaudiuszek<3 6 Napisano wczoraj o 01:34 (edytowany) ja do tych wszystkich madrych tutaj wyksztalconych z praca to jestem i...a zero dno do orania pola Edytowano wczoraj o 01:35 przez Klaudiuszek<3 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Klaudiuszek<3 6 Napisano wczoraj o 01:36 no ja jestem i...a niestety dlatego tutaj jestem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowanie tak 7 Napisano wczoraj o 01:37 No niestety bylem na mocnym haju hormonów miłości Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowanie tak 7 Napisano wczoraj o 01:38 I dałem się takim libedowsky poetce wieczi zabie poddac presji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Klaudiuszek<3 6 Napisano wczoraj o 01:38 ja tez mialem przyjemnosc wlasnie i to intensywne hormony ale dlugo to nie trwalo a potem wiadomo jak sie wszystko skonczylo, nie lepiej niz u ciebie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowanie tak 7 Napisano wczoraj o 01:38 A intuicja i wallstreetbets dobrze mi mówili nawet yt trzymaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Klaudiuszek<3 6 Napisano wczoraj o 01:38 no a najgorzej jak dzisiaj ktos jest dla ciebie mily a tydzien pozniej nagle jedzie po tobie, miales tez tak? ja tak ostatnio z wieczorna mialem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Klaudiuszek<3 6 Napisano wczoraj o 01:39 no bylo minelo widzisz teraz jest teraz a jutro jutro co nie zmienia faktu ze zal pozostaje na dlugo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowanie tak 7 Napisano wczoraj o 01:39 Tylko wiesz co było najgorsze że dla mnie to oznaczalo 3lata = stracę anastazje Nie pomyślałem że z milionami bym jom odzyskał teraz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowanie tak 7 Napisano wczoraj o 01:40 Przed chwilą, Klaudiuszek<3 napisał: no bylo minelo widzisz teraz jest teraz a jutro jutro co nie zmienia faktu ze zal pozostaje na dlugo Ja to nie wiem jak 200tysięcy można odrobić chyba 10x kiedyś trafić to jest masakra jakaś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Klaudiuszek<3 6 Napisano wczoraj o 01:40 masakra a tu nagle anastazji nie ma i chooy i taka akcja straszne to jest ale ja rok nie pisalem z anastazja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Klaudiuszek<3 6 Napisano wczoraj o 01:41 ja w ogole nie zarabiam i nie mysle o pieniadzach, nie interesuja mnie dlatego tez nie mam motywacji isc do pracy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowanie tak 7 Napisano wczoraj o 01:42 Nie wiem co będzie najlepiej sis by mi dała 500 ciotka 500 mc bo ja mam dość życia jeszcze zapiepszac do pracy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Klaudiuszek<3 6 Napisano wczoraj o 01:42 Klaudiusz by pewnie chciala zebym poszedl do pracy i dla niej to bylby sen lezak no wiesz oo polka filipa wziela do pracy i pracuje wow wyciagnela go z dna XDD ale filipowi by sie znudzilo po paru tygodniach i piekny sen o filipku ktory chodzi do pracy predko sie skonczy bo filip len pasozyt nierob schizofrenik xD schizofrenika do pracy wyslaja ahahah ja prdl ulomy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Klaudiuszek<3 6 Napisano wczoraj o 01:42 ja tez mam ostatnio dosc zycia jak chcialbym z Klaudiuszkiem popisac a jej nie ma to mnie wykancza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowanie tak 7 Napisano wczoraj o 01:43 Lachony też tylko pracy i pracy aż się nie chce żyć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Klaudiuszek<3 6 Napisano wczoraj o 01:44 no ja wiem, nie polezysz sobie z ukochana Klaudia do 12 czy 13 w wyrze codziennie i kochamy sie bo ona musi rano do pracy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowanie tak 7 Napisano wczoraj o 01:45 Byłem tak blisko i nawet nie dali mi się odkuc tylko po prostu zbankrutuje bo życie kosztuje to jest beznadziejne Powinienem mieć 50k i kupić ba bessa i się odkuc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Klaudiuszek<3 6 Napisano wczoraj o 01:47 wlasnie przez to wszystko czlowiek sobie czasme mysli ze zaluje ze tu kiedykolwiek trafil a jakby tak bylo bez tego miejsca codziennie jak kiedys z tym miejscem tutaj jest jak z paleniem fajek troche podobny nalog Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Klaudiuszek<3 6 Napisano wczoraj o 01:52 ja przez te internet i lachony z neta to sie niezle psychicznie nacierpialem w zyciu i naplakalem tez a niestety no z zadna mi sie nie udalo widzisz ze wszystkimi porazki bol i lez, fuksiarze co im sie udaja i potem sa razem juz ale no u mnie sie tak nie trafilo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowanie tak 7 Napisano wczoraj o 01:52 Myślałem że z elkom fajnie się dogadujemy to poleciała do malowany i tak warto się angażować emocjonalnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Klaudiuszek<3 6 Napisano wczoraj o 01:53 u mnie to zazwyczaj tak jest ze ja cos odpieerdalam i wtedy sie konczy zazwyczaj z mojej winy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Klaudiuszek<3 6 Napisano wczoraj o 01:54 co nie zmienia faktu ze sie niezle nameczylem w zyciu przez te internety i korespondencje z lachonami przez neta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowanie tak 7 Napisano wczoraj o 01:54 Przed chwilą, Klaudiuszek<3 napisał: u mnie to zazwyczaj tak jest ze ja cos odpieerdalam i wtedy sie konczy zazwyczaj z mojej winy U mnie na to wygląda że bo nie chce się spotkać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Klaudiuszek<3 6 Napisano wczoraj o 01:55 tu jakas z kafe mnie wieczna kochanka wziela na gadu gadu a pare miechow pozniej ze jest w ciazy jakas inna pisalismy a zaraz ze ma chlopaka i wyslala foto jak na jego siurku siedzi takie widoki niszcza mi mozg i leb i po co z tymi lachonami korespondowac na necie, one niszcza real Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Klaudiuszek<3 6 Napisano wczoraj o 01:56 a ja np nie mam kasy na podroz a poza tym jestem ubezwlasnowolniony przez kolegow i rodzine i mnie nie puszcza nawet nigdzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Klaudiuszek<3 6 Napisano wczoraj o 01:57 a w ogole jakby do mnie przyleciala ktoras do UK np. Klaudia to ja sobie wyobrazam ze ona jakims aniolem jest dla mnie wtedy a nie dziewczyna, szok Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Klaudiuszek<3 6 Napisano wczoraj o 01:57 ciekawe jakby u Ciebie ktoras miala na kwadrat XD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach