Malowanie tak 7 Napisano wczoraj o 01:57 Przed chwilą, Klaudiuszek<3 napisał: tu jakas z kafe mnie wieczna kochanka wziela na gadu gadu a pare miechow pozniej ze jest w ciazy jakas inna pisalismy a zaraz ze ma chlopaka i wyslala foto jak na jego siurku siedzi takie widoki niszcza mi mozg i leb i po co z tymi lachonami korespondowac na necie, one niszcza real O koorwa jakie chamstwo to mi tylko raz jedna dała zdjęcia prezerwatyw w górach z jakimś typem co jom pojechać się nie bał Wtedy mi to zniszczylo mózg aż mnie teleplo bo krecilismy taka brunette mallezja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Klaudiuszek<3 6 Napisano wczoraj o 01:57 ja nie mowie ze ktos do mnie przyleci i tu zostaniemy na stale ale no mozna sobie pozwiedzac c nie cos zobaczyc nowego w tym zyciu a nie codziennie zjeebana rzeczywistosc sen praca dom sen praca dom internet sen praca dom internet jeebac takie zycie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowanie tak 7 Napisano wczoraj o 01:58 Się okazala szonem i to takom masakra jak można komuś co się lubi tak zrobić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Klaudiuszek<3 6 Napisano wczoraj o 01:59 nie no to tylko przyklady co robia takie akcje ze pisze sobie z dziewczyna a tutaj niestety zaraz inny samiec w tle sie pojawia i zegnaj i po co z tymi babami pisac na tych internetach zawsze jest to samo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowanie tak 7 Napisano wczoraj o 01:59 Najpierw pół roku codziennie se piszemy rano a potem takim gowwnem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Klaudiuszek<3 6 Napisano wczoraj o 01:59 no jak widac mozna zycie real poznaly w relau kogos a ja z neta gosciu i chooy idziesz w odstawke typie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowanie tak 7 Napisano wczoraj o 02:01 1 minutę temu, Klaudiuszek<3 napisał: inny samiec w tle sie pojawia i No dokładnie i to zawsze typ jest taki pośpiechu że zaraz jom reala co za zjèby a one uradowane Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowanie tak 7 Napisano wczoraj o 02:01 A potem je rzuca i one odchodzom z milczenie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Klaudiuszek<3 6 Napisano wczoraj o 02:04 no a ja nie mam hajsu lachon ze mna pisze z neta bo mysli ze ja mam prace i hajs a tutaj niestety xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Klaudiuszek<3 6 Napisano wczoraj o 02:04 pecha masz dziewczyno nie stac mnie na podroz do ciebie zegnaj bede cierpial i plakal xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Klaudiuszek<3 6 Napisano wczoraj o 02:13 haha a ja sobie na jednym forum pisze z kumplem i napsalem mu alkoholikach co sikaja w majty bedac najeebanym i mialem tu na mysli malowany a kumpel haha masakra ja tak nigdy nie mialem xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowanie tak 7 Napisano wczoraj o 02:14 1 minutę temu, Klaudiuszek<3 napisał: haha a ja sobie na jednym forum pisze z kumplem i napsalem mu alkoholikach co sikaja w majty bedac najeebanym i mialem tu na mysli malowany a kumpel haha masakra ja tak nigdy nie mialem xD Bo już majom popsute wątrobę nerki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Klaudiuszek<3 6 Napisano wczoraj o 02:17 no spamuje sobie na jednym forum z kumplem a tutaj jak robie to samo to placza na mnie i atakujo oo ty zjeebie co ty robisz XDD atak masz XD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowanie tak 7 Napisano wczoraj o 02:18 Ogólnie to fajne to payu i zwroty bo kiedyś media się mocno zastanowić nad zakupem teraz coś biore nie spodoba mi się w ręce to oddaje i chooj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Klaudiuszek<3 6 Napisano wczoraj o 02:19 moj kumpel ostatnio zamowil na necie polowke levis za iles tam zl to napisal ze jakas w choojowym stanie przyszla i na foto tak nie wygladala xD oszusci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowanie tak 7 Napisano wczoraj o 02:21 1 minutę temu, Klaudiuszek<3 napisał: moj kumpel ostatnio zamowil na necie polowke levis za iles tam zl to napisal ze jakas w choojowym stanie przyszla i na foto tak nie wygladala xD oszusci No a w payu płacisz po miesiącu to możesz 14dni oglądać 14 oddawac i nawet swojej złotówki nie ryzykujesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowanie tak 7 Napisano wczoraj o 02:22 Podobno som typy co tak używane gry przechodzom za darmo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Klaudiuszek<3 6 Napisano wczoraj o 02:22 niezle Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowanie tak 7 Napisano wczoraj o 02:23 Chociaż nie chce mi się wierzyć bo 10x pod rząd oddac całość to na banq allegro się spíerdalaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Klaudiuszek<3 6 Napisano wczoraj o 02:23 a za przesylke kto placi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowanie tak 7 Napisano wczoraj o 02:24 Ja raz oddaje raz nie oddaje dwa razy oddaje 5x nie oddaje tak kolejkuje żeby lipy nie było Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowanie tak 7 Napisano wczoraj o 02:25 Przed chwilą, Klaudiuszek<3 napisał: a za przesylke kto placi Sprzedawcy 3zl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Klaudiuszek<3 6 Napisano wczoraj o 02:25 ja jak cos zamawiam przez neta to jedynie plyty CD z muzyka na ebay i to tyle Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Klaudiuszek<3 6 Napisano wczoraj o 02:25 to tanio Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowanie tak 7 Napisano wczoraj o 02:35 8 minut temu, Klaudiuszek<3 napisał: to tanio Wyobrażasz sobie tak laske zostawić ze stratą na giełdzie albo po 5 latach powiedzieć że ciebie nudzila Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowanie tak 7 Napisano wczoraj o 02:37 Tylko lachona tak potrafiom albo jakieś lobuzy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowanie tak 7 Napisano wczoraj o 02:38 12 minut temu, Klaudiuszek<3 napisał: ja jak cos zamawiam przez neta to jedynie plyty CD z muzyka na ebay i to tyle W pl to wszystko allegro leci bo na żywo to są ceny z dopy za wszystko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowanie tak 7 Napisano wczoraj o 02:40 Ja na żywo to już nic nie kupuje oprócz jedzenia i chemii Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowanie tak 7 Napisano wczoraj o 02:40 Czasem jakieś tekstylia ale ogólnie wszystko allegro Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowanie tak 7 Napisano wczoraj o 02:44 W sumie trochę jom rozumiem te anastazje bez zdjęcia za kimś być ciężko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach